Youtube premium

poruka: 993
|
čitano: 380.622
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Youtube premium
Stric_Jura kaže...

eto Indija radi za sve u mojoj obitelji, plaćeno virtualnom Revoluta...

Cool...

I šta bih sada ja prvo trebao napraviti da probam Indiu umjesto Turske koju sam imao? Kud moram prvo ići i šta napraviti? Imao sam Family složen na Tursku. Tj. još uvijek imam do zadnjeg ovog mjeseca...

havla

13 godina
Youtube premium

Isto mi indija radi vec 4 godine preko revoluta, valjda necu ureknut. 

Jedna stvar koju ja radim i koja možda ima veze. "Indijski" racun mi je napravljen kao obiteljski i na njega sam dodao druge clanove (kao što je moj primarni racun) ali njega uopce ne koristim za gledanje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Nekieki VPN, spojiti se u Indiju, provjeriti kamo ta IP adresa vodi, i pronaći u tom gradu neku adresu, može i hotel i sve to upisati u Google profil, dodati prije toga Revolut virtualku (trajnu, ne jednokratnu) i postaviti ju za plaćanje...

i radi...

Ju je je? Je ju je!
12 godina
Stric_Jura kaže...

Nekieki VPN, spojiti se u Indiju, provjeriti kamo ta IP adresa vodi, i pronaći u tom gradu neku adresu, može i hotel i sve to upisati u Google profil, dodati prije toga Revolut virtualku (trajnu, ne jednokratnu) i postaviti ju za plaćanje...

i radi...

Identično odrađeno prije 4 godine i za sad i dalje radi super.

Jedino YT Music zna preporučit neke Kumare, što se isplati zanemariti :)

10 godina
siljo90 kaže...
. Morao sam kupiti novi account na aliexpressu.

Šta znači ovo? 

10 godina

Evo promijenio sam zemlju u Argentinu, upisao adresu, ali kada dodajem novi način plaćanja Revolut mi sad ne prolazi. VPN uključen... Jel zna netko šta bih trebao?  

TunelBear nema Indiju, koji VPN koristiti za Indiju? Da probam još i to. Ali bojim se da će biti ista stvar. Da neće prihaviti Revolut karticu. Ima netko rješenje?

hvala

16 godina

Revolut ne prolazi za arg, kao ni za indiju. Nemaš opcija, sve sam probao, i novi acc napraviti pod vpn-om, prvi i jedini profil za plaćanje na ukrajinu npr, i opet ništa, uvijek baca we couldn't verify your country. Na kraju upalio vpn na boliviju i uzeo tamo, obiteljska preko revoluta, 9,63e mjesec, opet 5e manje nego kod nas, i jedina jeftina opcija od svih tih država gdje je jeftinija pretplata (tj i Kazahstan isto oko 9,5 košta, ali je dosta nestabilnija valuta od Bolivijske pa sam ovdje složio).

Btw možeš koristiti UrbanVPN, ja ga imam kao extension u FF i sve radi ok, probao sam i sa ProtonVPN i sa TunnelBearom sve države i uvijek baca we couldn't verify your country, tako da mi se nije dalo više čekati u nadi da će jedan dan tko zna kada možda proraditi jedna država, složio Boliviju i gotovo. Nakon 4+ godine indije, argentine i turske te cijene između 1,2 i 3,6€ za obiteljsku, sada je ovo poprilično skuplje, ali opet manje nego 14,6€ kod nas. Čak bih i platio našu, ali iz principa neću jer je slovenska npr 13€ a imaju bolji standard, tako da idemo na ove divlje države dok god možemo.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
12 godina
Zasto ne koristite rumunjsku? Odnedavno sam tamo prebacio i 7.70 eura je.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

zato što za nju isto izbacuje we couldn't verify your country. bar meni

13 godina
Youtube premium

Također provjeriti i Ukrajinu, meni skida oko 2,7 eura mjesečno

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Meni je izbacivalo to da ne moze verificirati za bilo koju drugu zemlju koju sam odabrao a Rumunjska jedina prosla. Ocito nema bas nekakvog pravila.
14 godina
Youtube premium

Poljska prolazi 3. mjesec zaredom bez problema, 6,31 EUR.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Youtube premium

Pitanje je kak algoritam provjerava pretplate? Možda idu u batchevima, a možda iz nekog sitnog razloga kod nekih ne radi trigger. Meni za 5 dana istjeće godina dana prek Ukrajne i nadam se da neće krenut gnjavaža u međuvremenu. Revo

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Youtube premium

Ja imam hrvatski i skida mi 9,55? 

EDIT aha, pričate o obiteljskom

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2024 11:14 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maks0806 kaže...

Nezz, meni je to previše za mjesec yt-a. Ovak me ispadne oko 3.5€ obiteljska 5+1

12 godina
dax-lax kaže...
maks0806 kaže...

Nezz, meni je to previše za mjesec yt-a. Ovak me ispadne oko 3.5€ obiteljska 5+1

A ne znam, to je jedino što plaćam od platformi na mjesečnoj bazi, a koristim i yt music primarno. Lijen sam u prijevodu 

13 godina
Youtube premium

YouTube Premium Lite (s malo manje oglasa) i cijenom od 11,99€/mj - za sada je dostupan u Njemačkoj, Austriji i Tajlandu.

0 0 hvala 0
4 mjeseca
5.99€ je Premium Lite u Njemačkoj.

Oglasi se pojavljuju samo na licenciranom glazbenom sadržaju.

4 mjeseca
Youtube premium

Australija Premium Lite - 8.99 AUD (5.55€) (na Apple 11.99 AUD)

Svugdje će izgleda biti Lite upola jeftiniji od standardnog Premiuma. Očekujem u Hrvatskoj 4.99€

Australija Australija
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2024 9:29 (homer32).

0 1 hvala 0
10 godina
Youtube premium

Vi sto ste dobili mail od youtuba vezano za premium,jeste dobili da vam je ukinut pristup ili ne?

Meni je ovo doslo na mail:
"za pretplate na YouTube Premium korisnika čija je država Turska potreban je oblik plaćanja izdan u državi Turska.
‌Da biste zadržali svoju pretplatu, ažurirajte oblik plaćanja prije 21. studenoga 2024.. Država u kojoj je izdan oblik plaćanja treba biti Turska. Ako ne ažurirate oblik plaćanja, vaša se pretplata neće automatski obnoviti i izgubit ćete pristup pogodnostima YouTube Premiuma."

Ja sam samo dodao inial karticu za placanje,prihvatilo je pa sad cemo vidjeti sta ce se desiti.

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 mjeseci
protjeran
hrka11 kaže...

Vi sto ste dobili mail od youtuba vezano za premium,jeste dobili da vam je ukinut pristup ili ne?

"za pretplate na YouTube Premium korisnika čija je država Turska potreban je oblik plaćanja izdan u državi Turska.
‌Da biste zadržali svoju pretplatu, ažurirajte oblik plaćanja prije 21. studenoga 2024.. Država u kojoj je izdan oblik plaćanja treba biti Turska. Ako ne ažurirate oblik plaćanja, vaša se pretplata neće automatski obnoviti i izgubit ćete pristup pogodnostima YouTube Premiuma."

Ja sam samo dodao inial karticu za placanje,prihvatilo je pa sad cemo vidjeti sta ce se desiti.

Jesam, sve isto ali za Ukrajinu. Koristio sam je godinu dana...

Akagi, Kaga, Sōryū, Hiryū, Shōkaku, Zuikaku
10 godina
Kido Butai kaže...

Koju karticu si dodao kad te zatrazilo da promjenis na karticu izdanu u ukrajini.

Origin_Steam: hrka11
8 mjeseci
protjeran
hrka11 kaže...
Kido Butai kaže...

Koju karticu si dodao kad te zatrazilo da promjenis na karticu izdanu u ukrajini.

Imao sam Revolut za Ukrajinu, i radila je godinu dana.

Akagi, Kaga, Sōryū, Hiryū, Shōkaku, Zuikaku
14 godina
Youtube premium

Upravo prošla naplata u novu godinu. UKR, master revolut. Kolko će dugo tako, tek će se vidjeti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Youtube premium

https://itubego.com/en63/

evo sad isprobao...onu verziju...znači za cijenu te njihove pretplate uzmeš externi storage plus ovaj programčić i gledaš ka čovik

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
hrka11 kaže...

I ja sam to dbio. Moram probati sa inial karticom. Javi kako je proslo.

14 godina
Youtube premium

Jel ima tu neka grupa forumaša da dijele hrvatski family pa dijele lovu za plaćanje? Ako ima netko slobodan slot, nek se javi u inbox.

0 0 hvala 0
15 godina
Kakva je to inial? Neka Turska virtualka ili?
VenAtoR#2231
15 godina
Jedno pitanje. Jel moguće promjenit ‘nositelja’ u family-u?

I nama stigao mail da moramo ažurirati plaćanje na neko izdano u Ukrajini. I sad gledamo prebacit se na Tursku ali nositelj (admin) nema putovnicu za inial. Prebacili bi nositelja na drugog člana radi otvaranja iniala i plaćanja.
Jel problem prebacivanje sa Ukrajine na Tursku? Koliko se sječam, kad smo kreirali premium nije nam prolazila Turska pa smo na kraju uzeli preko Ukrajine
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nositelj se ne može promijeniti, može se jedino raspustiti grupa pa napraviti nova. I opet nema garancije da će vam raditi jer većini ljudi blokira pristup turskoj, tj učita ti yt normalno ali kada klikneš na premium izbaci we couldn't verify your country, tako da ni ne možeš doći do procesa gdje ti pokazuje cijenu i aktiviraš pretplatu. Tako da ti u toj situaciji ni inial ne pomaže. Možda ti budeđ imao sreće pa ti ne izbaci tu poruku kada klikneš na premium, ali bio bi jedan od rijetkih onda..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice