Vrlo spor video na netu

poruka: 36
|
čitano: 16.947
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Vrlo spor video na netu

Meni je također sporo već nekoliko dana, imamo različitog ISP "provajdera" i različit antivirus i firewall, tako da bih isključio ikakve probleme oko potencijalnih virusa ili ISP problem. Ili je opterećen server ili neznam...

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2009 22:29 (keiichi26).
16 godina
neaktivan

koji ti je provider?

Danas sam neodlučan, ili nisam?
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

malo sam počistio sa g. utilities(htio sam prije sa tuneup al ne podržava win7) i internet se malo ubrzo. video je i dalje spor ali browsing je brz.

odo još malo isprobavat sa čišćenjem. stavit ću još super anti spyware i malwarebytes da oni malo pogledaju kaj ima.

nebi me čudilo da ima nešto gamadi.

instaliraj terminator spyware

16 godina
lovrix kaže...

U zadnjih mjesec ili tako nešto dana, video na kojoj god stranici (Youtube naročito) se iznimno sporo učitava. Čak i kratki klipovi od 30-ak sekundi se buffer-aju po nekoliko puta. Isti problem sam imao i sa XP-om, a i sad na clean instalaciji Win7. Inače koristim Firefox, ali sam probavao i na Operi i na IE-u i problem je isti. Često je prisutno i beskonačno učitavanje stranica u Firefoxu, ali taj problem rješavam refresh-om.

ja koristim firefox i zna mi se dogoditi kao i tebi to s youtubeom i učitavanjem stranica

usput na optimi sam kao i ti

17 godina
protjeran

ima puno problema ali neka rješenja koja mnogoputa pomažu ću nabrojati...

Adobe flash obavezno ponovno reinstalirati jer vrlo je moguće da se upgrade nije dobro odrađen te su ostala dva flasha koja se kose ... pošto se youtube posve oslanja na flash... kod njega je taj problem najizraženiji. Ovaj problem sam mnogima popravljao i na ubuntu-u (malo kompliciranije ...) i na Windowsima...

2 počistiti sve internet temporary file-ove... (ako ne znaš kako pitaj...)

3 skinuti programe za ubrzanje videa (ako imaš slab comp i slabu vezu...)

4. reinstalacija browsera + opet provjera koji je program određen za učitavanje čega... Tools Option application u firefoxu...

Kreni od toga... mislim da bi nešto od toga moglo biti pošto si naveo da je comp čist od virusa i drugih gluposti...

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 1:35 (Busola).
16 godina
neaktivan
Vrlo spor video na netu

probaj s ccleaner

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice