VPN preporuka
- poruka: 362
- |
- čitano: 290.858
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Sorry ja sam "against heist" , ali i "heista drzava" koje prestaju imati svoju ulogu i stititi vlastiti narod. Vrlo je lako da prividno demokratske drzave potpadnu pod vlasnistvo svjetskih kriminalaca.
Ima li tko za podjeliti VPN, točnije Nord VPN acc ?
Ja sam otvoren za dogovor da se nas par dogovori i nas petorica podjelimo cijenu pretplate na dvije godine. Ponuda samo za starije članove vrijedi i ne mora biti Nord, može za mene i Express npr.
Ja sam otvoren za dogovor da se nas par dogovori i nas petorica podjelimo cijenu pretplate na dvije godine. Ponuda samo za starije članove vrijedi i ne mora biti Nord, može za mene i Express npr.
Evo ja bi isto podijelio pretplatu ako uzmete za ExpressVPN (puno mi je stabilniji za gledanje Netflixa i Hulu-a) , pa ako vam treba jos jedna osoba javi te se .
EDIT - moze i neki drugi VPN ali da je dobar za stremanje i da ima solidnu android aplikaciju.
ovdje je top lista po Forbes Advisor Best VPNs of 2022 .
ja sam trenutno na Cyber Ghost, ali mi za mjesec dana istječe pretplata , pa bih se i ja priključio... da ne plaćam sam pedesetak dolara.
možda treba razmotriti i neku drugu opciju , a ne samo Nord i Expres ...
možda PIA, jeftin je, a kako kažu ovdje, vrlo dobar https://www.tomsguide.com/reviews/private-internet-access-review
dakle, ako nas se skupi, 6/7, ovisno o VPN-u, jednom članu uplatimo svoj dio na tekući, i on kupi VPN, te nam pošalje pass..
baš sam telegentan....
Ako nas se dovoljno skupi onda ok, meni treba samo povremeno i 100 kn godišnje mi je previše.
Ima 2 godišnji Standard plan po cijeni od 87 eura, to je oko 108 kn po useru. Ima li zainteresiranih za NordVPN ?
Ima 2 godišnji Standard plan po cijeni od 87 eura, to je oko 108 kn po useru. Ima li zainteresiranih za NordVPN ?
eto, ja sam za bilo koji, može i Cyber ghost..
sad ćemo se nakraju poklati zbog toga koji VPN je bolji i nećemo ništa uzeti...
eto, ja pristajem i na Nord... 2 god za 108 kn.
Možeš me zabilježiti
evo lista;
Za NordVPN
1. Koso
2. Zaporožac
3.
4.
5.
6.
javite se, sakupimo se nas šest i nije to skupo,..... stotinjak kuna za dvije godine...
javite se, sakupimo se nas šest i nije to skupo,..... stotinjak kuna za dvije godine...
Piši mene. Meni odgovara i Nord i Express.
Imaš u mome postu gore PIA VPN koji je odlično ocijenjen i među 10 najboljih je. mislim da je prešišao i NOrd, a duplo je jeftiniji...
Imaš i recenziju.. probja Netflix kao puter..
update;
evo lista;
Za NordVPN
1. Koso
2. Zaporožac
3. Valentin
4. Gemmy
5. Gravyri
6. Ivooh11
eto, još trojica, ajmo navalite, još malo pa nestalo....
od 15h do 19h neću biti na forumu, pa kako se tko bude prijavio, sačuvat ću mu mjesto na spisku...
**a, može to odraditi i netko drugi, tko bude prisutan
**a, može to odraditi i netko drugi, tko bude prisutan
Budem ja pratio. Prva trojica koji se prijave idu na listu i to je to.
baš smo ranije bili blesavi što smo kupovali svatko za sebe, a koristim ga na jednom računalu...
nitko ni ne gleda ovu temu..
moramo otvoriti posebnu...
pisi i mene
Valentine !
Ti si pošten čovjek..
Ako si za, poslat ćemo tebi na račun novce, samo reci kada (i na pm broj kartice na koju da ti uplatimo.)
Uplata do 15h sjeda sutra, poslije 15h prekosutra.
Izračunaj točno koliko kome pripada, ja dodajem 20kn za trud.
Valentine !
Ja bih radije da ti kupiš, ja imam račun koji koristim za računala na drugoj lokaciji pa da ne radim opet novi.
javite kome treba na DM i broj racuna s cifrom i uplatim veceras
koliko sam skuzio svi koristimo isti acc, ali nesmije biti 6 uredaja u isto vrijeme. znaci mogu staviti accout na pc, laptop i Tv, zasvisno na cemu zelim gledat, ako nije u isto vrijeme. jedno mi na poslu, drugo dvoje doma?