Vaš YouTube channel
- poruka: 2.011
- |
- čitano: 549.975
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, već si mogao 5 puta podići lovu.
Nikoga ništa ni ne moraš pitati preko net-a odeš na poštu djelatnica na wu šalteru će ti pomoći ako zapne za to je plaćena. :)
Jesam vec :)
Jos davne 2007. sam otvorio prvi gaming kanal ali nakon prvih 500 predplatnika odlucio sam ga zatvoriti i poceti nesto novo. Sada snimam za youtube.com/channelmorphine Iskljucivo strategije poput Total War serijala (shogun2, rome2, napoleon...) i Hearts of iron.
Poceo sam i prvu Rome2 kampanju na hrvatskom u nadi da cu probuditi HR gaming community, volio bih vidjeti puno vise nasih ljudi na youtube-u. Nazalost riknula mi je grafulja i evo vec tjedan dana apstiniram od takvih aktivnosti. Cim skupim neku kintu uzimam GTX970 i prasim dalje na ultra postavkama.
Edit: Naravno sad imam i opticki internet, surfam na 100/100 pa nije bed kad uploadam 1080p
Jos davne 2007. sam otvorio prvi gaming kanal ali nakon prvih 500 predplatnika odlucio sam ga zatvoriti i poceti nesto novo. Sada snimam za youtube.com/channelmorphine Iskljucivo strategije poput Total War serijala (shogun2, rome2, napoleon...) i Hearts of iron.
Poceo sam i prvu Rome2 kampanju na hrvatskom u nadi da cu probuditi HR gaming community, volio bih vidjeti puno vise nasih ljudi na youtube-u. Nazalost riknula mi je grafulja i evo vec tjedan dana apstiniram od takvih aktivnosti. Cim skupim neku kintu uzimam GTX970 i prasim dalje na ultra postavkama.
Edit: Naravno sad imam i opticki internet, surfam na 100/100 pa nije bed kad uploadam 1080p
Znaš onaj vic, ništa ne prodajem samo se kur*im? :D
Pa jel moguce nisi zaradio do sad za novu grafu?
Daj nam speed test :)
Bok!
Možete li mi reći dali se može samo ako si partner sa Youtube-om zarađivati kod nas samo preko AdSense, ili moraš biti u nekoj mreži da bi mogao zarađivati?
moze.

Aj da pitam opet...
Pozdrav!
Dali netko dobiva ovu poruku osim mene i jel zna kako je rješiti?
"Podaci nisu dostupni za odabrano izvješće, lokaciju, sadržaj i datumski raspon. Ako je moguće, pokušajte odabrati veći datumski raspon ili lokaciju, drugi sadržaj ili se vratite za 1 – 2 dana nakon obrade najnovijih podataka."
Pokrenuo sam kanal, dobio tu poruku, uspio nekako se rješiti toga da mi prikazuje statistiku zarade, ali nemam pojma kako, ušao u Freedom mrežu, izašao i nakon toga mi se ponovno pojavila ta poruka...sad opet ne vidim statistiku zarade i nemam pojma kako da to rješiti! Može li mi tko pomoći??
Isto tako znači niti vidim statistike na Youtube-u više, niti vidim na AdSense stranici...kao da se sve pohebalo?!
Hvala, LP
Hehe, prodajem rabljeni monitor i pokvarenu grafu. Tek sad vidim svoj posta, djeluje optimisticno
Speed test? Moze ali tek kad uspijem upalit komp. Amis vam sad ima akciju sa ftth (fiber to the home) infrastrukturom, prvih 12mj. free. Da nejdem previse u offtopic, isplati se. Video od 1GB je up za par minuta, a za manje ne stignes ni tagove upisat.
Oprosti, evo obrisat ću ga s yt
to bi bilo lijepo...
Ako jos uvjek nisi preduboko usao u sony vegas a zelis nesto zaista mocno radije svoje vrineme ulozi u Adobe Premiere Pro. Ja sam previse vremena potrosio na Vegas i na kraju sam shvatio da Premier nudi puno vise, naravno sada mi je puno teze prebaciti se iz jednoga u drugi.
Moj channel je skoro 90% zeljeznicke tematike, ali ima tu i zajebancija i bike videa. Bacite pogled ak vam se da.
Prosjecna mjesecna "zarada" od njega mi je 2-5 USD.
Pozdrav!
Stigla i meni jedna fina prijava sadržaja treće strane lol
Na Gameplay od Batmana Arkham Origins od, Warner Brothers-a, na ni više ni manje nego sami vizualni sadržaj -.-
E sad me zanima kako dalje...shvaćam da ne mogu lovu brat sad na tom videu, ali me zanima dali bude frke ako ga ostavim? Složio sam se da je sadržaj treće strane i what now?
Hvala, LP
Sad je pozeljno da gao brises, jer ako imas istovremeno par takvih yt ti blokira kanal.
Msm ok slozio si se, zarada od tog videa ide njima, tj onom ko polaze prava, ma ja ti savjetujem brisi to. Il ako smatras da ce da t8 donese par pretplatnika onda ga pusti neko vrijeme...
to je uvijek tako,neka vrsta provjere
Nista ne treba pisat yt... to je odavno uvedeno zbog lakse i realnije kontrole pravih prikaza. To samo znaci da ti je video poprilicno popularan :)
Al imas u statistici detaljno po satu koliko si imao pregleda pa tamo mozes nastavit pravit preglede u realnom vremenu.
Nista ne treba pisat yt... to je odavno uvedeno zbog lakse i realnije kontrole pravih prikaza. To samo znaci da ti je video poprilicno popularan :)
Al imas u statistici detaljno po satu koliko si imao pregleda pa tamo mozes nastavit pravit preglede u realnom vremenu.
Pa dobro ne treba slati nikakve zahtjeve... isti djavo :)
znači rješit će se samo od sebe? koliko to traje?
Sva zavisi, obicno oko 2 dana al nekad i duze, tj odvisno je od kolicine pregleda... al cak i kad prikazu vecu brojku ne znaci da je to konacno. Jer vjerovatno ni ta nece bit trenutno osvjezena.
Jednom sam i ja tako postavio klip i dok sam sredio tagove zakucao je na 301, za dva dana je bilo oko 1000 a vec prekosutra 10k nazalost od tada ni makac i sad ima svega 13k. A star je 1 godinu :)
Evo i moj kanal https://www.youtube.com/user/29RAZOR44
https://www.youtube.com/user/RMFCToma evo i moj
Žaliti se ili ne pitanje je sad... Partner sam sa Freedom mrežom, te čekam njihovo očitovanje o ovome (RPM je čekao 2-3 mjeseca pa su onda prekinuli partnerstvo još prije godinu i pol na starom kanalu)... Napomena: već sam poslao upit Cro Recordsu zbog mail adrese sa koje je tužba podnešena i imaju rok od 7 dana da se jave pa da na gospodski način razriješimo situaciju (bez suda i svega povezanog, samo neka iznesu svoje mišljenje o ovome)