Vaš YouTube channel izdvojena tema

poruka: 2.011
|
čitano: 550.156
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Vaš Youtube channel

Miro Tabak, direktor kompanije Croatia records......

Da, nema više labavo na YT izgleda ili raditi baš svoje ili nula bodova.

p.s Miro Tabak 01 2900 855 sa net-a iz nekog natječaja Croatie records.....   http://www.crorec.hr/crorec.hr/natjecaj.php

Bojim se da tu nemaš  što tražiti naravno da tip iz CR-a ima dokaze da je to njihovo mislim snimak pjesme Thompsona a ti nemaš dokaza da je to ikako tvoje. Niti si napisao, niti izvodiš niti je pod tvojom izdavačkom kućom izdano itd.....

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 22:42 (Oldy).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Vaš Youtube channel
Oldy kaže...

Miro Tabak, direktor kompanije Croatia records......

Da, nema više labavo na YT izgleda ili raditi baš svoje ili nula bodova.

p.s Miro Tabak 01 2900 855 sa net-a iz nekog natječaja Croatie records.....  http://www.crorec.hr/crorec.hr/natjecaj.php

Bojim se da tu nemaš što tražiti naravno da tip iz CR-a ima dokaze da je to njihovo mislim snimak pjesme Thompsona a ti nemaš dokaza da je to ikako tvoje. Niti si napisao, niti izvodiš niti je pod tvojom izdavačkom kućom izdano itd.....

Ma dobro je, nego poslao sam upit da vidim zbog cega nije doslo sa nekog od sluzbenih e-mailova (vec sam imao prituzbu ne jedan stariji video, dao sam im prava da ga unovcavaju cemu se zivcirati i tad su poslali poruku sa licensing@crorec.hr ). Svako njihovo očitovanje ću prihvatiti te će video ostati u arhivi na kanalu kao uspomena na ono što se ne smije raditi.

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
16 godina
Vaš Youtube channel

A najgore ti je ako imaš/imam adsense jer imaju tvoje/moje podatke koji moraju za isplatu biti naravno pravi i tuže te... a ne možeš dobiti spor a tko zna koliko to može koštati vjerovatno više od zarade koju bi imao na tome.

Imam i ja nekih bisera po kanalu samo čekam da se i meni netko ovako "javi"......... :p

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 0:31 (Oldy).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Dobio sam ovu poruku... Pozdrav iz Googlea, 

donosimo vam dobre vijesti! 2014.12.24 poslali smo vam uplatu za vašu Google AdSense zaradu. 

Evo kako možete provjeriti status: 

1. Prijavite se na svoj AdSense račun.
  2. Kliknite ikonu zupčanika u gornjem desnom kutu bilo koje kartice, a zatim na padajućem popisu odaberite "Plaćanja".

Ovdje također možete pronaći referentni broj za praćenje ili preuzimanje uplate.

Zanima me što ja trebam sad napravit? Čekat taj ček koji sam odabra za način plaćanja koji bi treba doć na moju adresu koju sam naveo u adsensu...(Način plaćanja je-Ček)

I jos me zanima što znači ovaj ID naplate u kojem se spominju neki troškovi računa koje snosi pravna osoba...Što se pod tim točno misli ako moze tko pojasnit...Porez or what?

Napravio sam problem što sam odabra isplatu putem čeka a sad je gotovo...prebacio sam na WU.....Sad me zanima koja banka u HRV moze mi isplatit taj novac i sa kojom naknadom?

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 1:07 (ATI HD3870).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Novi video :) Nadam se da će vam se svidjeti

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Sretna nova 2015 svima... 

Video cestitka s mog yt kanala...

https://www.youtube.com/user/BestAndroidGameplay
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Sretna nova godina prije svega.

Ja sam novi u ovome. Otvorio sam svoj kanal prije 5 dana. Iako video kojeg mislim postavljati nema veze sa igricama princip rada je isti a ja to totalno ne kužim.

Može li netko redosljedno opisati što sve treba da se počne zarađivati nakon određenog vremena klikova...

Znači ja sam za sada pokrenuo kanal i to jesve, što dalje?

Vidim da ne mogu napraviti custom URL jer su uveli neke restrikcije??!

Dali kanal mora bti pod HR ili može pod neku drugu državu?

Nemogu naći dali sam negdje kog kreiranja kanala naveo datum i godinu i dali taj podatak utječe na zaradu?

Fala

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pod državu nikako nemoj stavit HR nego stavi neku poput Velike Britanije ili SAD-a pošto sam čuo da ako staviš državu s ovog područja možeš maksimalno imat 100000 pretplatnika... Dali je to istina neznam ali nije ti problem stavit neku razvijeniju državu.

14 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

OK. Stavio sam na Velika Britanija.

Zaštonemogu napraviti custom url nego dobim poruku:

Postavke kanala

Došlo je do promjena na našem sustavu za prilagođeni URL.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Da... da... a nakon 100k pretplatnika svakog sledeceg salju onim you tuberima  iz zemlja u razvoju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Vaš Youtube channel

Malware Test - kanal vezan za sigurnost računala i sve vezano za sigurnost računala - antivirusi,firewalli,antivirusni skeneri i mnogi drugi ostali sigurnosni proizvodi.

Malware Removal Expert|Security Software Reviewer|PC Geek and Expert|IT Technician|
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Eto kadam sam sve na kanalu prebacio na GB - velika britanija, dobio sam mogućnost monetizacije odnosno unovčavanje. Ja sam to omogučio, dobio sam uz videa ikonu dolara, i sad putem te opcije vidim da mogu kanal povezati sa google adsense.

Na ociji kanala - Analytics mogu vidjeti kolko svaki video zaradi ili ti procjena ukupne zarade.

E sada, koliko je pametno na ovaj način raditi, ja još nisam yt kanal povezao sa adsense jer nisam 100% siguran dali je pametno njih tako varati da sam iz GB kad nisam. Isto tako frend mi javio da takva zarada yt uzima 45% moje zarade a ja dobim samo 55% i ja ni ne vidimtih 45% jer oni to odma sakriju automatski. Dali je to istina? Ili trebam sve to prekinuti i prebaciti na YT na HR i uzeti nekog partnera?

Stvarno sam novi ne lovim sve odmah.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Normalno ti je da google uzima 45% novaca, to je po defaultu. Ako uzmes partnera onda ce ti i on mozda uzimati kojih 10-30% (ovisi kojega odaberes) od ovih tvojih 55%. Tako da najvise ces zaraditi ako budes samo monetizirao svoj sadrzaj, ali to naravno vuce druge probleme poput copyright-a na koji trebas stalno pazit.

Sto se tice drzave, mislim da je cisto ok ako ostavis GB. Meni je Njemacka, a do sada nisam imao nikakvih problema sto se tice isplate.

Samo pitaj ako imas pitanja, ima dosta ljudi tu koji se bave youtube-om par godina pa uvijek mogu pomoci. :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 15:21 (xRyder).
14 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

xRyder, hvala na odgovoru. Aktivno refresham temu više puta dnevno jer još nisam sve stvari povezao i imam još brdo pitanja.

Što se copyrighta tiće tu stvarno neću imati problema jer snjimam vlastitom kamerom i nemam potrebu ubacivati glazbu.

Pročitao sam tvoj post par puta i dali sam dobro shvatio ako uzmem partnera da ću isto tako davati youtube 45% i da će mi moj partner još uzeti 30% od ovih 55% koji su moji te bi na koncu trebao zaraditi 25%??

Ili, ako imam partnera koji će mi uzeti recimo 40% a 60% je moje čisto i to je to?

Sav sadržaj sam monetizirao što znači i pretpostavljam da je to ona ikonica dolara uz video?.

Isto tako nisam još povezao svoj gmail sa adsense za isplatu jer nisam bio siguran dali je ovo ispravan način da krenem sa kanalom ili da idem preko nekog od partnera i prebacim na HR.

Isto tako kanal sam izradio dodatni uz svoj postoječi kanal koji je bio automatski povezan sa gmail i on je na HR. Tako da mi sada piše u opcijama novog kanala bussiness i da je upravitelj tog kanala vlasnik sa gmail ondnoso vlasnik prvog kanala ondnosno ja. To je valjda tako, OK?

Imat ću još vjerojatno pitanja da mi sve sjedne na mjesto.

Hvala vam svima od pomoći.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
  1. Google ti uvijek uzima 45% i oko toga nemozes nista sto tebe ostavlja s 55% zarade. Ono sto pise na youtube-u pod tvojom zaradom je bas tvoja zarada nakon sto google uzme svoj dio. Ako imas partnera, oni ce uzimati jos svoj odredjeni postotak od tvog dijela tj. od tih 55% koje si ti dobio.
  2. Ako imas partnera koji ti uzima 40% onda ce ti oni od tih 55% (koji su zapravo 100% tvoje zarade) uzeti njihov dio i ostaviti tebi 60%.
  3. Ako ti je ikonica zelena onda je unovceno -> Slika 1

Sto prije si aktiviraj adsense ako mozes, kasnije je lagano prebacivat i dodavat racune.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 18:20 (xRyder).
14 godina
neaktivan
Znači da finaliziramo ovaj dio. Zarada je najbolja kada se ide drito preko googla bez partnera?

Čemu onda služe partneri ako nam oni od naših 55% uzimaju 30% ili 40%?
Što nude oni da je bolje ići preko njih? Bolji oglasi i veča zarada bez obzira što gubimo više udjela od naših 55%?

I na koncu koji su partneri najbolji? ne mislim na video igrice....
14 godina
Vaš Youtube channel

imam na fejsu dosta followera(14 000) i imam u planu radit neke videe(jos nisam odlucio sta tocno, ali planiram) pa me zanima koji su koraci do prve zarade i da mi date neke savjete i dali bi 10k-15k pregleda bilo dovoljno za neku minimalnu zaradu

objavio sam 2 na zidu, cisto radi neke statistike i oba su pogledana preko 100k puta, pa eto idem nekom logikom da ce ih makar 10% otvorit i pogledat ak stavim link YT-a

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

14k? Ozbiljno? :) 

Dam ti ja 5eur... da mi jedan video postas kod sebe i pod uslovom da dostigne makar 80% od tog napisanog :)

A realno bi bilo reci 1eur na 1000 pregleda... manje vise...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
igortehno kaže...

Dam ti ja 5eur... da mi jedan video postas kod sebe i pod uslovom da dostigne makar 80% od tog napisanog :)

Da mozda me i znate, za*ebavam se preko fejsa 

Pa ja ne mogu nista obećati, stavio sam 2 videa i jedan ima 111k pogleda, a drugi 132k, al kužiš to je na fejsu stavljeno, ne na YT, neki su lijeni otvarat linkove, pogotovo ak su na fejsu preko moba, onda otvore jer im je jednostavno

Isto tako ja ne mogu znati koliko će ljudi otvorit tvoj video, sve ovisi kakav je i koliko će se ljudima to svidjeti...ovaj zadnji video mi je podijeljen čak 800 puta, znači da se ljudima svidio.

Ima tu dosta parametara u igri, ako budes konkretniji mogu ti i ja konkretno reći šta možeš očekivati jer pratim na svakoj objavi lajkove, komentare itd i znam dosta toga, možda neki to ne znaju, al recimo, ako je velik razmak između predzadnje i nove(zadnje) objave, fejs će te detektirat kao neaktivnog, pa će ti smanjit vrijeme provedeno na naslovnici tvojih prijatelja i followera(isto vrijedi za stranice)....uglavnom da ne pišem sad bibliju, kao što sam reko puno toga treba uzet u obzri da ti kažem koliko bi mogao pogleda očekivati

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 22:09 (win4crazzy).
11 godina
win4crazzy kaže...
igortehno kaže...

Da mozda me i znate, za*ebavam se preko fejsa 

Pa ja ne mogu nista obećati, stavio sam 2 videa i jedan ima 111k pogleda, a drugi 132k, al kužiš to je na fejsu stavljeno, ne na YT, neki su lijeni otvarat linkove, pogotovo ak su na fejsu preko moba, onda otvore jer im je jednostavno

Isto tako ja ne mogu znati koliko će ljudi otvorit tvoj video, sve ovisi kakav je i koliko će se ljudima to svidjeti...ovaj zadnji video mi je podijeljen čak 800 puta, znači da se ljudima svidio.

Ima tu dosta parametara u igri, ako budes konkretniji mogu ti i ja konkretno reći šta možeš očekivati jer pratim na svakoj objavi lajkove, komentare itd i znam dosta toga, možda neki to ne znaju, al recimo, ako je velik razmak između predzadnje i nove(zadnje) objave, fejs će te detektirat kao neaktivnog, pa će ti smanjit vrijeme provedeno na naslovnici tvojih prijatelja i followera(isto vrijedi za stranice)....uglavnom da ne pišem sad bibliju, kao što sam reko puno toga treba uzet u obzri da ti kažem koliko bi mogao pogleda očekivati

aha znam..

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 23:31 (toma20).
14 godina
neaktivan
Airbus kaže...
Znači da finaliziramo ovaj dio. Zarada je najbolja kada se ide drito preko googla bez partnera?

Što nude oni da je bolje ići preko njih? Bolji oglasi i veča zarada bez obzira što gubimo više udjela od naših 55%?

Da, najbolja je bez partnera.

Partneri ti sluze za svakakve bonuse koje mozes dobiti od njih. Svaki ti moze ponuditi svoje nesto. Ako te vise zanima oko toga google-aj ih ili probaj kontaktirati nekog recrutera koji ce ti tocno reci kaj mozes i kaj ne mozes dobiti u njihovom programu.

A koji je najbolji, to ti neznam rec jer se to dosta mijenja, morat ces sam malo pogledat sta ljudi govore i vidjet.

Al kao pocetnik koji je siguran da nece koristiti copyright-an content bi trebao prvo sam preko adsensa probati dok ne dodjes na barem 50k+ subbova ( njih vise zanimaju pogledi, a ne subbovi... al ovo je onako okvirno). I onda ces i lakse dobiti bolje uvijete ako oni tebe zele kod njih jer ovako kada se ti njima javis da zelis kod njih, pokrast ce te na veliko.

16 godina
Vaš Youtube channel

Meni je odpočetka još na starom adsense-u pisalo 68% da je moje ne znam od kuda sada to 55% plus na ova pitanja je po netu unazad nekoliko godina odgovoreno gro puta već. 

0 0 hvala 0
11 godina
xRyder kaže...
Airbus kaže...

Da, najbolja je bez partnera.

Partneri ti sluze za svakakve bonuse koje mozes dobiti od njih. Svaki ti moze ponuditi svoje nesto. Ako te vise zanima oko toga google-aj ih ili probaj kontaktirati nekog recrutera koji ce ti tocno reci kaj mozes i kaj ne mozes dobiti u njihovom programu.

A koji je najbolji, to ti neznam rec jer se to dosta mijenja, morat ces sam malo pogledat sta ljudi govore i vidjet.

Al kao pocetnik koji je siguran da nece koristiti copyright-an content bi trebao prvo sam preko adsensa probati dok ne dodjes na barem 50k+ subbova ( njih vise zanimaju pogledi, a ne subbovi... al ovo je onako okvirno). I onda ces i lakse dobiti bolje uvijete ako oni tebe zele kod njih jer ovako kada se ti njima javis da zelis kod njih, pokrast ce te na veliko.

a ako mislis koristit copyright kao ja npr. nemoj potpisat s nikim dok neprocitas sve u ajmo reci ugovoru,ja sam mislio potpisati sa machinimom i kad sam vidio da se copyright moze kaznjavat drugacija nego u drzavi gjde ja zivim pff dovidenja :D

11 godina

zna netko sta je RMP na adsensu? sry na duplom postu..

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 23:31 (toma20).
16 godina
Vaš Youtube channel

R P M. Revenue per mille.

Cijena prosijek po tisuću pojavljivanja oglasa, prosjek pošto neki oglašivači plaćaju više a neki manje. 

Naravno što veći prosjek to bolje. 

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Google vas placa ovisno o mjestu prikaza reklame, kao i vrste iste.

Dakle nema za njih jedni placaju vise, jedni manje, samo ovisi od onog prije napisanog.

U ovoj temi samo 10ak stranica se moze procitat jako mnogo toga koristnog.

I da, ne bi bilo iz supljeg u prazno, evo, tako izgleda moj cpm:

http://imgur.com/Qdfi2Mw

Prva vrsta reklame nosi 70% ukupnih prikaza, s tim da moj kanal naj vise gledaju ljudi upravo s teritorije Amerike.

Taj CPM je u jednom trenutku bio impresivnih 200$, medjutim zadnjih 150k pregleda (ukupnih, ne reklamnih) se ustabilio na ovih 15$

Koliko reklamnih je na 1000 ovih... uh to je jako tesko reci... 

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Vaš Youtube channel

To je isto što sam ja napisao samo drugačije napisano.

Naravno da ameri, nijemci.... više iskeširaju za reklame od našeg balkanskog prostora. 

Dakle naravno za bolju zaradu treba ciljati ta jača/veća tržišta (engleski) jer ako će većina pregleda/klikanja biti ovdje sa balkana to je jako slabo. 

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Naravno, samo mala ispravka :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Vaš Youtube channel

jel postoji mreza sa kojom bi mogao monetizirati utakmice ili isjecke iz utakmica?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ne, jer to nije tvoje autorsko djelo već je u posjedu televizijskih kuća.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice