Ja sam partner već 2 godine i zarada mi je 30$ do sada xD, jednostavno nemam inspiracije za snimanje filmića i još upload traje cijelu viječnost :/.
Al tu zapravo ne mozes bit pravi partner ko u Americi, jel da?
Mislim da se to vaše partnerstvo odnosi na google ad sense? Imaš reklame i za to dobivaš pare? Ili dobivaš po broju viewova?
30USD u 2 god je stvarno ništa... više si potrošio struje dok si radio u uploadao videa xD
Možeš biti partner isto kao i u US, samo prilikom prijave trebaš biti na britanskoj verziji youtubea,a plačaju it isto kao i adsense.
Dobijaš po broju pogleda.
Imam nekoliko videa,one koji su najgledaniji ne mogu monetizirati zbog korištenja tuđih elemenata, da budem iskren nisam se ni nadao nekoj velikoj zaradi a pogleda imam dovoljno da ako bih stavljao po video dnevno mogao bih neš i zaraditi tak i tak stavim tu i tam nekaj kaj mi se čini zanimljivim pa ako ko pogleda super ako ne hebaj ga :D. Nije fora neš sam raditi :D
Inače omiljeni youtuber mi je cynicalbrit i njegovi wtf is, a poslije njega pyropuncher je isto zanimljiv za slušanje tu i tam, ove "smješne" baš i ne volim (poput onog serbian lessons i onaj lik što je vodio videoblogove i svi su se palili na njega) jer mi te njihove fore i nisu neš smiješne više su za malu djecu ("čuj mama rekao je pimpek")....