Koze nase estrade? Ozbiljan li si? Cemu vrijedjanje?
Probleme s pravima ti sredjuju mreze, you tube sam ne, koliko znam.
Pogledaj video pa ces skuzit zasto se zove bas "koze" nase estrade
Sorry, bio sam pustio 5 sek videa i prekinuo... Na miestima koza bas dobro dodje :)
Ovako ovo je moj kanal kojeg već imam jako dugo https://www.youtube.com/user/zviznemt3/videos . I kad nabavim mobitel sad jako ubrzo ću početi snimati vlogove i tutorijale razne itd.
Uglavnom sad sam napravio samo neke onako bzv za probu da vidim kako bi ispalo. Samo šta je bez glasa, samo tipkam u notepadu i radim a u pozadini je glazba.
Znam da je već isfurano i viđeno. Ali da li mi možete reći dali je barem na neki naćin dobro urađeno ili "kvalitetno".
I vaše ideje su dobrodošle. :) I kritike razne isto. Slobodno udarite i TD ako vam se udara. :P
Postao sam partner tako sto mi je machinima poslala mail. Za sada imam $572, a video ima 1.3 milijuna, šta mislite oće biti još?
Pa daj postaj video ovdje.
Zasto ne postas video ovdje da vidimo tvoj video sa 1.3M v?
Meni su došle 2 ponude za ugovor,jedna od Zoomin tv-a,a druga ne znam od kog... nakon samo 3 tjedna što sam otvorio YT acc. Obje odbio.
Zasto si odbio?
Imam jedno pitanje, ako recimo sa sadasnjeg profila izradim novi kanal, svi znate da ta opcija postoji. A recimo posle nekad mi sadasnji kanal banuju, sta ce se dogodit s ovim drugim?
Zviznemte, prvo obrisi tudje klipove pa nam onda daj link :) ovako djeluje isuvise neozbiljno...
Za zoomin,mislim da nude jedino zaradu preko ad sencea,a to .. ako staviš reklamu,znaju te j**at s copirajtom. A meni se ne da s tim svim zaj**avati. Nek ostane kako je,dobro je. Otvorit ću sajt za donacije preko paypala,to mi je dosta. Nikakvi ugovori n' shit.
Deleted
Ducky, koliko imas pretplatnika?
Ja sam na Zoomin.tv-u i nije preko Adsense-a nego čisto preko njih. I izrazito sam zadovoljan, pogotovo nakon odlaska od TGN-a.
RPM je mozda bolji al nije fixni orijentir, koliko znam... ako grijesim, izvinjavam se.
Molim za feedback, kako vam se cini kvaliteta ovog snimka, igrano na note 3, snimano u 1920x1080 sa 10mbs bitrate-a, ranije 30. Takodje ne bih da klikcu svi na link jer onda ispada ovaj link kao reklamiranje, sto nikako nije. Dakle ko se smatra mjerodavnim neka baci pogled :)
nisam znao da su mobiteli toliko dogurali ... ok izgleda, kvaliteta je ok, da se gledati u fullHD. Samo izreži onaj dio sa slikom na početku.
Imam brz net, 150/20, al uzalud da dizem 3 puta vece fajlove, ako nije toliko ocigledna razlika. Mada i dalje neke igre snimam na 30mb/s bitrate.
Snimam na fonu i direkt to saljem na yt, fajlovi ne vide kompijuter. Kontao sam da ucitavanje ne traje previse dugo :) a i nije ga problem skipat.
Story sam vec presao, jos zavrsavam igru do 100% i to je gotovo. Igra dosta zabave nudi, svakako vrijedi izdvojit kes za nju.
Furam svaki dan iz zabave par klipova pa mozda nekad i bude nesto kesa :) al trenutno pregleda bas i nema. Bit ce valjda bolje nekad... al uostalom nije ni vazno :)
Ducky, koliko imas pretplatnika?
13,sve skupa 250 pogleda na kanal,5 videa. Ali kanal ima dosta veliki potencijal jer svi snimaju nešto slično,ali ne baš potpuno isto. Meni je prvome ovo palo napamet.
Ja sam na Zoomin.tv-u i nije preko Adsense-a nego čisto preko njih. I izrazito sam zadovoljan, pogotovo nakon odlaska od TGN-a.
Kako si zadovoljan njima? Imaš problema s copyrightom? Kakve su zarade?
Nudili su mi 3 mjeseca free + ugovor na 12 mjeseci onda. Al' fakat nemam pojma.
Ovako ovo je moj kanal kojeg već imam jako dugo https://www.youtube.com/user/zviznemt3/videos . I kad nabavim mobitel sad jako ubrzo ću početi snimati vlogove i tutorijale razne itd.
Uglavnom sad sam napravio samo neke onako bzv za probu da vidim kako bi ispalo. Samo šta je bez glasa, samo tipkam u notepadu i radim a u pozadini je glazba.
Znam da je već isfurano i viđeno. Ali da li mi možete reći dali je barem na neki naćin dobro urađeno ili "kvalitetno".
I vaše ideje su dobrodošle. :) I kritike razne isto. Slobodno udarite i TD ako vam se udara. :P
Umjesto da pišeš u notepadu, samo naknadno ispiši upute na ekranu kad uređuješ video...
Ducky hoces u Fullscreen :)
Daj link ka kanalu :)
Umjesto da pišeš u notepadu, samo naknadno ispiši upute na ekranu kad uređuješ video...
Nemogu to na bandicamu. a to mi je jedini onako dobar snimac a i ne zauzima puno.
Daj,kanal mi je sprdnja .. :D
https://www.youtube.com/user/greyscissors
Uskoro ću snimit još dosta toga,u stilu Tiametmarduka i IntoTheBarriera,samo da mi se audio sredi. Nije fer da F1 klinci dobe svu zabavu,neko mora snimat i NFS/GRID.
Ajd,može FS. :)
Kako si zadovoljan njima? Imaš problema s copyrightom? Kakve su zarade?
Nudili su mi 3 mjeseca free + ugovor na 12 mjeseci onda. Al' fakat nemam pojma.
Super, dosad nije nikakvih problema bilo s copyrightom..U mislim dva slučaja mi je samo bilo matched third party content, ali ništa strašno, samo nema monetizeanja od tog videa. Nisam uopće iskreno gledao formulu i računicu, CPM i ostale indikatore, za to ih možeš slobodno pitati.
Uzmeš si onda ta 3 mjeseca, 1 vidiš kako bude, pričekaš isplatu na kraju 2. mjeseca i ako nisi zadovoljan, otiđeš..Nemaš što izgubiti.
Malo skladanja i zapisivanja nota i onda kad skužiš da je postalo prekomlicirano za fizički odsvirati pustiš komp da ti odsvira hehe :)
Eh i otkad sam partner imam mogućnost da stavim custom thumbnail na uplodani video.. Korisno ako neko hoće zahebati javnost radi viewova :/
Recenziram mobitele i njihov software a i testiram kameru na njima:
Što to znači točno da si partner, i može li svatko postati?
Što to znači točno da si partner, i može li svatko postati?
prije su mogli samo odabrani vrlo uspješni youtuberi... danas praktički može svatko sa nekolicinom viewova... imš tutoriale kako postati partner ali nije to ništa sjajno i bajno... (barem ne sa malo subova)
Ja sam partner već 2 godine i zarada mi je 30$ do sada xD, jednostavno nemam inspiracije za snimanje filmića i još upload traje cijelu viječnost :/.
Ja jako kompresiram fajl,bez da izgubim bitrate i kvalitetu,a upload i ukupna obrada od strane youtubea mi traje 2 i pol' sata max. S tim da uploadam preko laptopa po noći,pa mogu mirno spavat.
Ja jako kompresiram fajl,bez da izgubim bitrate i kvalitetu,a upload i ukupna obrada od strane youtubea mi traje 2 i pol' sata max. S tim da uploadam preko laptopa po noći,pa mogu mirno spavat.
S čime ga kompresiraš? Jel youtube prepoznaje zip?
Handbrake. :) To trenutno koristim. Smanjim veličinu za 40%. Ako staviš 50% već gubi kvalitetu,ali na 40% je ok. Tj možeš manualno odabrat koliko želiš da ti novi fajl ima MB.
Ja sam partner već 2 godine i zarada mi je 30$ do sada xD, jednostavno nemam inspiracije za snimanje filmića i još upload traje cijelu viječnost :/.
Al tu zapravo ne mozes bit pravi partner ko u Americi, jel da?
Mislim da se to vaše partnerstvo odnosi na google ad sense? Imaš reklame i za to dobivaš pare? Ili dobivaš po broju viewova?
30USD u 2 god je stvarno ništa... više si potrošio struje dok si radio u uploadao videa xD
Al tu zapravo ne mozes bit pravi partner ko u Americi, jel da?
Mislim da se to vaše partnerstvo odnosi na google ad sense? Imaš reklame i za to dobivaš pare? Ili dobivaš po broju viewova?
30USD u 2 god je stvarno ništa... više si potrošio struje dok si radio u uploadao videa xD
naravno da se odnosi na google ad sense... čim si partner možeš povezati svoj yt account sa ad sense i dobiješ reklame i mogućnost monetize-iranja svojih videa i zarade isto kao i amerikanac... ali hebeš to sve kad nemaš viewova i subova... mnogi kažu da moraš biti kreativan i talentiran za uspijeh ali mislim da to nikako nije jedini kriteriji (da bar)... pogledaj samo onog idiota pewdiepie i sad odjednom svi žele zarađivati kao on igrajući video igre...
naravno da se odnosi na google ad sense... čim si partner možeš povezati svoj yt account sa ad sense i dobiješ reklame i mogućnost monetize-iranja svojih videa i zarade isto kao i amerikanac... ali hebeš to sve kad nemaš viewova i subova... mnogi kažu da moraš biti kreativan i talentiran za uspijeh ali mislim da to nikako nije jedini kriteriji (da bar)... pogledaj samo onog idiota pewdiepie i sad odjednom svi žele zarađivati kao on igrajući video igre...
Da.. slažem se. Inače me gotovo ništa ne živcira, ali taj je lik jako iritantan, samo bezveze psuje i nešto dramatizira. Stvarno ne znam zašto ima toliko subscribera, da je ne znam koliko karizmatičan i zanimljiv kao prvo nije mi jasno zašto bi netko htio gledati drugu osobu kako preleazi neku igru. Isto ko da ti netko prepričava svaku epizodu serije.
Naravno da nije samo potrebno da budes kreativan i talentiran... na našim prostorima nema puno ljudi pa trebaš počet radit nešto što je originalno i zanimljivo, ali opet da zanima veći broj ljudi. Ali za ove naše prilike ako imaš više od 10k subscribera onda si na konju.
Mislim da bi ovdje kod nas upalilo jedino da radiš nešto glupo i smiješno (pogledaj samo koliko ima onih likova koji rade prankove na ulici a redovito imaju nekoliko milijuna subskrajbera).
Na ovakve stavari mislim: