Vaš YouTube channel izdvojena tema

poruka: 2.011
|
čitano: 550.599
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Vaš Youtube channel
GTXGamer kaže...

Dobio si poziv^^ Svatko spama i govori svašta samo da odeš kod njih.

Pa da, ako te kontaktira znači da te želi u mrežu, a ne spam. Uredno su odgovorili na par poruka, i rekli čim me odriješe TGN-ovci da pošaljem zahtjev. Piše da oni daju 3-10$ RPM ovisno koliko su gledani taj mjesec, a TGN je 0.8$ RPM...

https://www.youtube.com/channel/UCatVWuO_he62Dcz4_toznDQ
13 godina
Roko567 kaže...

Novi video. Prvo iskustvo sa Rusta {#}

Pero... pa sta on igra taj RUST a DayZ nece igrat... a hebem ti nooba {#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
protjeran
deflagrated kaže...
GTXGamer kaže...

Pa da, ako te kontaktira znači da te želi u mrežu, a ne spam. Uredno su odgovorili na par poruka, i rekli čim me odriješe TGN-ovci da pošaljem zahtjev. Piše da oni daju 3-10$ RPM ovisno koliko su gledani taj mjesec, a TGN je 0.8$ RPM...

yt partnership + google adsense meni davali dok nisam zeznuo = 26,72$ na temelju reprodukcije,1271 unovčena reprodukcija = 19,15$ i ono što piše bruto prihod na temelju reprodukcije 33,95$

15 godina
windforce kaže...
deflagrated kaže...
GTXGamer kaže...

yt partnership + google adsense meni davali dok nisam zeznuo = 26,72$ na temelju reprodukcije,1271 unovčena reprodukcija = 19,15$ i ono što piše bruto prihod na temelju reprodukcije 33,95$

ček malo, mogu znači imat adsense i parterstvo s tgnom skupa na jednom kanalu? :O

http://www.youtube.com/user/Brzi559
13 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

evo i moj kanal: https://www.youtube.com/user/sevenpounds4ever/videos 
pokušavam se prijaviti na socialblade, ali treba imati 2500 pregleda minimalno mjesečno što ne vjerujem da ću uspjeti. Radim neke tutorijale kako poneki program instalirati itd. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Gremlin144 kaže...

ček malo, mogu znači imat adsense i parterstvo s tgnom skupa na jednom kanalu? :O

nzm za to,ja sam kažem za yt,pošto adsense zahtjeva partnership s yt i obratno

15 godina
Vaš Youtube channel

Onda se izgleda ne može.

Sad baš gledam zaradu od početka mjeseca (prva 4 dana), i ne mogu vjerovat imam :

VIEWS 30,492

ESTIMATED REVENUE $3.47

Kolki je tu cpm? 0,1$ ? Može li manje?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 16:23 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Ja imam nekih 20k viewa (racunano od kad sam ukljucio monetizing) i 20$  zarađeno :S

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.

0 0 hvala 0
12 godina
Vaš Youtube channel

https://www.youtube.com/baso53

Evo mojeg Youtube kanala. Ako vas zanima glazba i gitara slobodno pogledajte. :)

samo nešto struže..
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
zerocool12 kaže...

Ja imam nekih 20k viewa (racunano od kad sam ukljucio monetizing) i 20$  zarađeno :S

Stvarno jadno od njih

14 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...
zerocool12 kaže...

Stvarno jadno od njih

Views != monetized views.

lithiumion kaže...

evo i moj kanal: https://www.youtube.com/user/sevenpounds4ever/videos 
pokušavam se prijaviti na socialblade, ali treba imati 2500 pregleda minimalno mjesečno što ne vjerujem da ću uspjeti. Radim neke tutorijale kako poneki program instalirati itd. 

Neznam zasto svi pokusavaju dobit partnerstvo dok imate manje od 50k subscribera, jedino sto od njih mozete dobit je to da vam poberu ovo nesto para sto dobijete od google-a.

Inace moj prijedlog - dok ne dobijete 50k - 100k ne isplati se ulaziti u nikakav network ako mislis nesto zaradit... pogotovo ako oni imaju neki ugovor na 1-2 godine...

Ovako vam zarada radi na youtube-u ako neznate:

Vi stavite video i trazite od google-a da stavi reklame na njega, google kaze 'moze' ako je sve ok s content ID system-om i onda sva daljnja zarada se dijeli na vas dvoje (ti i google), ti dobijes 55%, a google uzme 45%.

Znaci dok zaradjujete pare preko adsense-a onda dobijete tih 55% od ukupne zarade. Ajmo rec da ako vam je CPM 3$, to znaci da google uzme 1.35$, a vama da 1.65$.

Ako ste jos u networku (i jos imate manje od 50k sub-ova, sto znaci da nemozete pregovarati uvjete te vam onda uzimaju od 20-40% vase zarade) od vasih 1.65$ network uzme ~0.4$ (20% od 1.65$ , a da ne govorim o ovima koji uzimaju jos vise od 20%).

Tako da neznam koliko se to bas isplati, osim naravno da se mozes pohvalit prijateljima da imas youtube network partnership...

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 19:29 (xRyder).
16 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...
zerocool12 kaže...

Stvarno jadno od njih

Nadam se da je ovo bilo sarkastično.

Ako izuzmemo da se gledanja preko drugih stranica ne računaju taj broj pogleda ispadne dosta manji, a 20$ za ukupno sat posla nije loše...

Šteta što nemam neku bolju ideju pa da radim više videa xD

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Roko567 kaže...

Novi video. Prvo iskustvo sa Rusta {#}

Pero... pa sta on igra taj RUST a DayZ nece igrat... a hebem ti nooba {#}

Valjda im smetaju bugovi {#}

aut neca aut necare
12 godina
protjeran
Vaš Youtube channel

gle,nema vam bolje kombinacije od yt + adsense

19,15/33,95 = 56% meni,44 njima ali mislim da se može popeti do 60/40

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Evo zadnjeg klipa kojeg sam snimio.

Neželim pohvale, samo kritike. Recite mi što nevalja, što bi vi izmjenili itd. Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 1:22 (GTXGamer).
12 godina
neaktivan
GTXGamer kaže...

Evo zadnjeg klipa kojeg sam snimio.

Neželim pohvale, samo kritike. Recite mi što nevalja, što bi vi izmjenili itd. Hvala.

Za početak izbij to "ćar" iz glave.

aut neca aut necare
11 godina
protjeran

Što stavite ovdje:

Allow advertisements to be displayed alongside my videos

ili
Do not allow advertisements to be displayed alongside my videos

?

Ads will only be displayed for videos where you own all the rights. Choosing this option will disable any monetization options that have been set for your videos.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 21:16 (GTXGamer).
12 godina
protjeran
Vaš Youtube channel

pa normalno da dopustiš

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Daj otvorite neku temu tipa "youtube partnership,adsense i slicno".

aut neca aut necare

0 2 hvala 0
13 godina
Roko567 kaže...

Daj otvorite neku temu tipa "youtube partnership,adsense i slicno".

joj daj ne filozofiraj,ovo je sasvim ok tema.Neka ju admin eventualno preimenuje

www.youtube.com/007strmi
14 godina
neaktivan

Ako nekoga zanima nesto o tome pitat ce ovdje i dobiti odgovor vjerojatno u roku 1-5h.. nije neka ogromna tema gdje ljudi pisu svake 3 min, ali slazem se za preimenovanje. :D

12 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Ja predlazem da se tema zove YouTube Opcenito{#}

Moj PC  
6 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Evo, i mog videa, ako nije problem "subscribe" :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Vaš Youtube channel

Novi yt channel

www.youtube.com/007strmi

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Evo napravio sam cinematic od Battlefield 4, ako vam nije problem pogledajte i ostavite like, ako vam se sviđa :D

9 Dobro
2 Loše
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Kuka42 kaže...

Evo napravio sam cinematic od Battlefield 4, ako vam nije problem pogledajte i ostavite like, ako vam se sviđa :D

nije loše

www.youtube.com/007strmi
13 godina
Vaš Youtube channel

Sviđa mi se video, odlične kvalitete i dobar framerate, jedino po meni muzika baš ne odgovara, ali za trud +1 {#}

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Vaš Youtube channel

Da i ja podijelim svoje iskustvo.Bio sam partner sa RPM zaradio 100$ za 3-4 mjeseca,nadao se da cu dobiti taj novac ali poslije 2 mjeseca nista znaci ne salju novac ioako sam uredno i finu popunio o mjestu stanovanja onda sam uploudao 5-6 videa sa zasticenim pravima i onda mi je lagano ukinut racun sto sam i htio.Sad imam novi i trazim kojeg bi partnera sebi uzeo

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Vaš Youtube channel

Najbolje ti je yt i adsense kombinacija

www.youtube.com/007strmi

3 0 hvala 1
13 godina
Vaš Youtube channel

Evo jedan kratki video tko je iz Bosne shvatit ce :D

Moj PC  
0 5 hvala 1