Vaš YouTube channel izdvojena tema

poruka: 2.011
|
čitano: 549.935
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Vaš Youtube channel
Onjegin kaže...

Prelistao sam malo temu i svi igrači, nema veze koliko dobri ili loši, zbog male ljubomore žele biti poznat jutuberi.

Zašto ne napravi zajednički kanal? Možda čak i na našem jeziku ili na engleskom s tim da svaki video ima prevod? Pogotovo ovi mali koji tek počinju?

Na Internetu ljudi ne razmišljaju o tome, pa bi video na hrvatskom jeziku imao potencijalne gledaoce i u BiH i u Srbiji.

Nazalost ljudi misle da ce s youtube-om zaradit milijune (mozda pretjerujem ,ali svi misle da mogu zivjeti od toga cim krenu), pa onda svaki napravi channel i pocne snimat, a da niti nezna uredit video kako spada...

Gremlin144 kaže...

Hvala na odgovoru, napisao sam im, valjda će uskoro vidjeti.

Nego, napravit ću par gameplayeva na hrvatskom stavim tu link, pa mi recite što mislite.

Što bi vam bilo bolje da snjimam gameplayeve ili da napravim kao neku recenciju ili da stavim samo najzanjimljivije djelove?

Anketu ne znam napraviti..

Napravi ono sto mislis da mozes bolje.. ;)

Dobro bi bilo ono kaj HCL radi, recenzije i to, treba im malo konkurencije. :D

12 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Evo novi video sa moga kanala.. Dosta sam se potrudio za ovaj video, pa evo bar pogledajte.
Slobodno mi recite sto ne valja, sto bi trebalo popraviti i slicno :)

SamimiCraft [SURVIVAL] [CREATIVE WORLD] [FACTION WORLD] [MINIGAMES] || samimicraft.beastnode.net
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 7:53 (Roko567).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Evo novi video sa moga kanala.. Dosta sam se potrudio za ovaj video, pa evo bar pogledajte.

Super video! Samo si mozda trebao stavit pjesmu koja nema watermark na sebi. Mislim ne primjeti se ovo previse zato kaj si dobru razinu stavio i imas svoj glas jos snimljen tako da sve to lijepo izgleda, al eto ako cjepidlacim onda bi to mogao najvise popraviti ( staviti muziku bez digitalnog watermark-a u sebi). Sretno sa serverom! ;)

12 godina
neaktivan
xRyder kaže...
Roko567 kaže...

Super video! Samo si mozda trebao stavit pjesmu koja nema watermark na sebi. Mislim ne primjeti se ovo previse zato kaj si dobru razinu stavio i imas svoj glas jos snimljen tako da sve to lijepo izgleda, al eto ako cjepidlacim onda bi to mogao najvise popraviti ( staviti muziku bez digitalnog watermark-a u sebi). Sretno sa serverom! ;)

Hvala! Kakav je to watermark?
btw. narator je moj prijatelj, a ne ja :D 

SamimiCraft [SURVIVAL] [CREATIVE WORLD] [FACTION WORLD] [MINIGAMES] || samimicraft.beastnode.net
14 godina
neaktivan

Ovo sto cujes u pozadini s muzikom ("audio jack..." ili tako nesto kaj kaze) je (digital)watermark. :D

12 godina
neaktivan

Aha, ja mislio to dio pjesme :D 

15 godina
Vaš Youtube channel

Snjimio sam jedan gameplay na hrvatskom, možda nije nešto posebno. To je tek početak, kad postanem malo iskusniji bit će bolje..

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Slobodno digni malo glas, jako te se slabo čuje. Ili se približi mikrofonu ili u postavkama postavi da se više čuje input mikrofona od PC audia kad pričaš, jer se ništa ne čuje, pogotovo kad muzika ide iza. Inače thumbs up za trud :)

https://www.youtube.com/channel/UCatVWuO_he62Dcz4_toznDQ
12 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Boze koliko videa ti imas!!! 
Zasto ne pise broj videa i subova?

Jesi partner sa nekom mrezom? 

0 0 hvala 0
15 godina
Roko567 kaže...

Boze koliko videa ti imas!!! 
Zasto ne pise broj videa i subova?

Jesi partner sa nekom mrezom? 

Hahah partner sam s TGN-om i zarađujem oko 1700 kn na mjesec.

Imam 1240 videa trenutno.

@deflagrated

Sljedeći put ću spustiti ton zvukova :)

Hvala za palac gore :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 17:29 (Gremlin144).
12 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Wow svaka cast!

1 0 hvala 1
15 godina
Roko567 kaže...

Wow svaka cast!

Hvala! :)

Stavio bi ja i više, samo što radim pa nemam vremena. Jedino dok sam na godišnjem onda povećam upload :D

Nego evo jedan video, malo smješan jer sam dodao zvukove. :D

Evo nastavka betmena

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 7:47 (Gremlin144).
14 godina
neaktivan

Gremlin, koliko se ti vec bavis youtubeom? Mislim, koliko vec stavljas onako ozbiljnije?

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 23:16 (xRyder).
13 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

a koliko tek izgubis vremena dok ih uploadas. ako si na adsl-u izgubis barem sat-dva za krace klipove

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da, ove npr. Batman klipove koji su po 30-50 min, treba barem 3-4h ako ne i vise da ih uploada.

14 godina

Ovisi o krajnjem file-u nakon renderanja. Vidim da je 720p ali svejedno 50 minuta je nezahvalna dužina za upload. Samo primjera radi, meni TitanQuest od 20min gameplay 1080p ima preko 5GB što znači upload od 7 sati :(

13 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

skupi par filmića za uploadat, odi u školu i uploadaj ih u roku 10 min

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
deflagrated kaže...

Ovisi o krajnjem file-u nakon renderanja. Vidim da je 720p ali svejedno 50 minuta je nezahvalna dužina za upload. Samo primjera radi, meni TitanQuest od 20min gameplay 1080p ima preko 5GB što znači upload od 7 sati :(

Pretvori ga u mp4 i bit ce oko 700 mb

14 godina

Već je MP4 :)

12 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Pozz evo jedan moj edit,gdje gazda(Bitange i Princeze)komentira Vucicevo ignorisanje Milorada Dodika

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
deflagrated kaže...

Skini si program koji se zove "Handbrake" I tamo enkodiraj video i smanjit ćeš si veličinu mnogostruko bez da ćeš ikako oštetit kvaliteti. Ako želiš mogu ti ja dat svoje postavke za encode(makar imaš dosta tutoriala na youtube o tome kako koristit taj program), videi su mi prosječno za 720p 15mb = 1 min video.

15 godina
Vaš Youtube channel

Evo za ljubitelje Batmana i gaminga nabacio sam upload kompilacije koju sam usput snimio dok sam igrao :)

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 1:57 (Colossus7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
deflagrated kaže...

Koristi WebM format ili .ogg, i poigraj se sa bitrateom zvuka i videa, tak i tak većina ljudi ti gleda u 360p, a nije ti potrebna superultradetaljna 1080p slika, pošto će je na kraju i sam youtube uništit... 20min 1080p gameplaya možeš u najgorem slučaju skresat na nekih 400MB...Inače 1080p videi koje sam ja stavljao su bili oko 120MB...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 19:42 (zerocool12).
12 godina
Simon_says kaže...
deflagrated kaže...

Skini si program koji se zove "Handbrake" I tamo enkodiraj video i smanjit ćeš si veličinu mnogostruko bez da ćeš ikako oštetit kvaliteti. Ako želiš mogu ti ja dat svoje postavke za encode(makar imaš dosta tutoriala na youtube o tome kako koristit taj program), videi su mi prosječno za 720p 15mb = 1 min video.

Jel mi mozes poslat svoje postavke za encode 720p, baš mi trebaju!

11 godina
neaktivan

Evo slikao sam ti(stavit ću tu pa neka svi vide, možda nekomu još zatreba):

http://puu.sh/542bN.png
http://puu.sh/542dD.png
http://puu.sh/542f2.png

Ovo su mi postavke za 720p video, a ako ćeš za 1080p samo povečaj video bitrate na 5000, ostalo ostaje isto.

14 godina

Uh čudo ovaj handbrake, hvala puno :)

15 godina
Vaš Youtube channel

Izbrisao sam betmena, jer ima neku zaštitu treće strane. Kliknuo sam da potvrđujem da sam ja kao vlasnik ali su ignorirali.

Pa ja te veće filmiće stavim da se preko noći uploudaju jer mi je komp 24/7 upaljen.  S tim da brzinu uploada ograničim na 50 kb/s preko netlimitera s tim da im veličinu smanjim preko handbrake-ra. :)

Sad ću stavljati BF 4, nadam se da neće i tu biti problema s tom trećom stranom.

Danas ili sutra ću ga počet igrat. Snjimit ću kompletnu igru (ako će mi se svidjet) , filmići će biti po 20 minuta duljine :)

Prvi filmić samo uplodao 21.1.2012. Ne bavim se baš ozbiljno s tim, više mi je to hobi, jer imam posao ovak.

Sve ovisi o volji, pa na taj naćin ih stavljam.

Prvo sam počeo preko jednog ultra slabog laptopa i taj mi je živce pilio dok se to obrađivalo, tad sam radio samo flash igre. Filmić od 5 minuta obrađivao se pola sata najmanje. Sad dok imam mašinku sad i ozbiljnije igre stavljam, makar tu i tam mi dođe pa flash stavim :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 7:53 (Gremlin144).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Vaš Youtube channel

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
almir7356 kaže...

Huh?

13 godina