Imas copyright strike?? S tim ne mozes postat partner.
Možeš objasnit što je to copyright strike?
Misliš na onu opomenu što imam? Kad istekne hoću onda moći postati?
Imas copyright strike?? S tim ne mozes postat partner.
Možeš objasnit što je to copyright strike?
Misliš na onu opomenu što imam? Kad istekne hoću onda moći postati?
odi pod account settings i vidi dal imas strike, ako imas moras cekat da istekne i onda probaj postat partner, nisam siguran dal moze, al trebalo bi moc
odi pod account settings i vidi dal imas strike, ako imas moras cekat da istekne i onda probaj postat partner, nisam siguran dal moze, al trebalo bi moc
imam jedan strike, kad istekne javim :)
15.6. će isteći :)
Ovo je moj YouTube channel
https://www.youtube.com/user/SparrowVisionHD
Imao sam pauzu od godinu dana zbog zadnje godine škole.
Počeo sam aktivno opet sa Metro 2033 Walkthrough na Ranger Hardcore difficulty. Svaki dan po jedan video ( ponekad i dva ) ću uploadati od danas.
Uglavnom ću se fokusirati na gaming sadržaj. Eventualno hardver kasnije. Ako ima kakvih pitanja slobodno mi pišite ^^
Kako da nadjem opciju na yt search comment? treba mi hitno
see all comments i nakon toga ctrl+f ?
Kako YT isplaćuje novac?
Kako YT isplaćuje novac?
Nezz za direktne partnere, ja sam s networkom, tako da mi netreba ni adsense, isplate mi kad imam 50$ ili vise moje ciste zarade u tom ciklusu... Uplata je na paypal.
ali i channel i paypal moras prebacit na neku zemlju vani npr. Nemacku da mozes zaradivat ;)
Ovako.Imam svoj yt channel i naravno nisam prije gledao niti mi je bilo važno pa sam stavljao mjuzu u videa i naravno prekršio prava,da budem precizan od 62 videa u nekih 30-ak sam imao mjuzu,ali sam jučer maknuo iz zadnja 4 a prije toga iz svih ostaliih u proteklih 10-ak dana pa me sad zanima kad više nijedan video ne krši prava,hoce mi ikad/kad isteći ta opomena/kazna za prava pa da mogu dobiti ugovor s yt ili nekim drugim?
Ovako.Imam svoj yt channel i naravno nisam prije gledao niti mi je bilo važno pa sam stavljao mjuzu u videa i naravno prekršio prava,da budem precizan od 62 videa u nekih 30-ak sam imao mjuzu,ali sam jučer maknuo iz zadnja 4 a prije toga iz svih ostaliih u proteklih 10-ak dana pa me sad zanima kad više nijedan video ne krši prava,hoce mi ikad/kad isteći ta opomena/kazna za prava pa da mogu dobiti ugovor s yt ili nekim drugim?
Probaj zarađivat na SocialBlade. Poslao sam prije par dana zahtjev, još čekam odgvor. Usput mi za 2 dana istiće kazna, pa javim hoću li moći postat s youtube partner. Navodno bi trebalo moći. Opomena traje po 6 mjeseci, ako imaš 2 valjda godinu dana.
SocialBlade isplaćuje pare u čekovima :D
Trajat će mjesecima dok ti stigne ček, bolji ti je paypal, jer pare legnu trenutno.
BTW, zahtjev tek probaj slat kad ti istekne to, ne prije, jer su te vjerojatno vec odbili, i nemos slat vise puta u kratkom vremenu.
Netrebas mijenajt country, to nema veze ako postajes partner s nekim networkom.
Trajat će mjesecima dok ti stigne ček, bolji ti je paypal, jer pare legnu trenutno.
BTW, zahtjev tek probaj slat kad ti istekne to, ne prije, jer su te vjerojatno vec odbili, i nemos slat vise puta u kratkom vremenu.
Kako da onda podignem pare s paypal-a?
Kako da onda podignem pare s paypal-a?
Pa povezes visu sa paypalom i onda ti paypal svakog 1. u mjesecu prebaci pare na karticu(sve sa paypala).
Probaj zarađivat na SocialBlade. Poslao sam prije par dana zahtjev, još čekam odgvor. Usput mi za 2 dana istiće kazna, pa javim hoću li moći postat s youtube partner. Navodno bi trebalo moći. Opomena traje po 6 mjeseci, ako imaš 2 valjda godinu dana.
ja sam imao u tridesetak :D,ali kažem sve sam maknuo.I da el zna netko koji je yt mail da im pošaljem upit jedan
ja sam imao u tridesetak :D,ali kažem sve sam maknuo.I da el zna netko koji je yt mail da im pošaljem upit jedan
Ne možeš slati upite, ja sam isto pokušao ali se ne može :(
kakva glupost?lol.Šta ako mi netko provali u acc,kako da ima se obratim,ili da mi treba neka pomoć oko nečega ili bilo šta?
kakva glupost?lol.Šta ako mi netko provali u acc,kako da ima se obratim,ili da mi treba neka pomoć oko nečega ili bilo šta?
Možda jedino na ovom linku: http://productforums.google.com/forum/#!forum/youtube
Imam jedno pitanjce;
dakle nabavio sam satelitsku TV karticu, Skystar USB HD . Kartica ima mogućnost snimanja tv kanala.
Razmišljao sam o tome da otvorim kanal na YouTube-u, i stavljam recimo isječke sa određenih televizijskih kanala.
Vidio sam da se na taj način mogu dobiti reklame, što onda vjerojatno znači da ne kršim autorska prava?
Na primjer, video na
...
Imam jedno pitanjce;
dakle nabavio sam satelitsku TV karticu, Skystar USB HD . Kartica ima mogućnost snimanja tv kanala.
Razmišljao sam o tome da otvorim kanal na YouTube-u, i stavljam recimo isječke sa određenih televizijskih kanala.
Vidio sam da se na taj način mogu dobiti reklame, što onda vjerojatno znači da ne kršim autorska prava?
Na primjer, video na
...
Ja mislim da možeš raditi neke kratke isječke. Možeš raditi recimo da snjimiš najboljih 5 golova i te spike, samo ne smiješ cjelu utakmicu snjimit. Slična stvar sa serijama.
Ako sam ja dobio strike 15.1, kad bi trebala isteći 15.6 ili 15.7?
VISO Gaming Invitation
Hi,
I came across your YouTube Channel today and
wanted to reach out to introduce myself. My
name is Callum and I am a Recruiter for the
VISO Network.
VISO is the 5th largest independent network
on YouTube. We currently have over 7000
partners and 800+ million monthly impressions.
Partnering with us means that you can focus on
creating great content while we take care of the
rest. We help channels better manage, monetize
and optimize their content to increase CPMs,
impressions, and subscribers.
I really like your channel as I am big fan and player of LOTRO. I think your channel
would be a great addition to our
gaming community.
Here are a few of our Gaming Partners
to check out:
youtube.com/KermitPlaysMinecraft
youtube.com/SolomidDOTNet
youtube.com/DeadloxMC
youtube.com/IntelExtremeMasters
youtube.com/TheButtonMasherz
If you're interested in hearing more, I'd like to
speak to you in detail about the benefits of
joining our network. You can add me on Skype
callum.dobbins or message me back here.
Whatever works for you!
I look forward to answering any questions
you may have.
Kind Regards,
Callum
Upravo dobio ovu poruku,to neki scam da odma prekinem ili je istina?
VISO Gaming Invitation
Hi,
I came across your YouTube Channel today and
wanted to reach out to introduce myself. My
name is Callum and I am a Recruiter for the
VISO Network.
VISO is the 5th largest independent network
on YouTube. We currently have over 7000
partners and 800+ million monthly impressions.
Partnering with us means that you can focus on
creating great content while we take care of the
rest. We help channels better manage, monetize
and optimize their content to increase CPMs,
impressions, and subscribers.
I really like your channel as I am big fan and player of LOTRO. I think your channel
would be a great addition to our
gaming community.
Here are a few of our Gaming Partners
to check out:
youtube.com/KermitPlaysMinecraft
youtube.com/SolomidDOTNet
youtube.com/DeadloxMC
youtube.com/IntelExtremeMasters
youtube.com/TheButtonMasherz
If you're interested in hearing more, I'd like to
speak to you in detail about the benefits of
joining our network. You can add me on Skype
callum.dobbins or message me back here.
Whatever works for you!
I look forward to answering any questions
you may have.
Kind Regards,
Callum
Upravo dobio ovu poruku,to neki scam da odma prekinem ili je istina?
VISO Gaming nije nikakav scam, znam par poznatih youtubera koji tamo rade.
Ali iskreno, ako hoces uc u njihov partnership (ili bilo koji drugi partnership) odi preko official stranice. Ovaj frajer kaje to poslao je vjerojatno recruiter njihov tako da on moze ljude zvat, ali opet nikad neznas, tako da radije odi official nego ovako sa strane. :)
Imam jedno pitanjce;
Na primjer, video na
...
Ti to mozes raditi ako imas volje, ali moras znat da neces moci monetize-at taj sadrzaj. Ovisno sto stavljas naravno, ako stavis neku utamicu moras paziti da FIFA ne stavi copyright strike na to jer imaju pravo, a ove ostale stvari nisam siguran.
Dobio sam poziv od ovog networka
Zoomin.TV - Games
Pa me zanima da li itko zna išta o njima i da li su bolji od FullScreen-a? Jer mislio sam se kasnije apply-at za fullscreen arcade ili TGN.
Evo mali info link
http://www.zoomin.tv/site/index.cfm/action/partner-youtube/section/why
Prvi puta cujem za njih iskreno...A i neznam bas ljude koji su u partnershipu s njima, ako i postoje takvi. Gledam sada po youtube-u jel prica opce netko o njima i nisam bas nasao neke popularne videe o tome tako da.... Nezz. Mozda su novi pa ljudi jos neznaju za njih.
Iskreno, ja ti predlazem da radije pucas na partnership s Fullscreen-om ili TGN-om jer su oni legit, i rijetko koga zajebu u vezi para i svega ostaloga.
Prvi puta cujem za njih iskreno...A i neznam bas ljude koji su u partnershipu s njima, ako i postoje takvi. Gledam sada po youtube-u jel prica opce netko o njima i nisam bas nasao neke popularne videe o tome tako da.... Nezz. Mozda su novi pa ljudi jos neznaju za njih.
Iskreno, ja ti predlazem da radije pucas na partnership s Fullscreen-om ili TGN-om jer su oni legit, i rijetko koga zajebu u vezi para i svega ostaloga.
Ovo im je gaming sekcija...imaju preko 300k subscribera
https://www.youtube.com/user/ZoominGames
I ja si mislim da nisu baš ok...ciljam za Fullscreen arcade ili TGN, ovo ljeto bi htio ostvariti kriterije i nadam se postati partner, pa se sad detaljno želim za sve informirati.
Jako sumnjivo, 26 000 pregleda na videu, a 10likova i 15 dislikova
Ako sam iz hrv nemogu dobiti partership samo s yt ili i svima ostalima?
Ako sam iz hrv nemogu dobiti partership samo s yt ili i svima ostalima?
po 50ti put, nemozes bit partner samo izravno s youtubom