Uticaj društvenih mreža na naš život ?

poruka: 1
|
čitano: 515
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Uticaj društvenih mreža na naš život ?

Zdravo svima :)

Danas sam permanento izbrisao Facebook račun kojeg koristim negdje od maja 2009. godine. Zašto? Zato što misim da su te društvene mreže postale prevelike, odnosno toliko su eksplodirale i nadrasle ono za što ustvari služe ,da omoguće ljudima da ostanu u kontaktu i da podjele dešavanja u svom životu ,ali danas je to nešto skroz drugo.Danas nekim ljudima pravi život zamjenjuje taj koji se vidi na ekranu.

Ne postoji više privatnost.Sumnjam da Facebook ne surađuje s agencijama za sigurnost i sl. (navodim facebook jer je najpopularnija ,ali mislim općenito na sve društvene mreže).

Ja lično sam previše vremena trošio na te društvene mreže  ,umjesto da sam radio nešto korisno ,od statusa i likeova na kraju nisam imao ništa ,te sam odlučio da stavim tačku na tu priču i posvetim se  u potpunosti svom pravom životu.Jednostavno su mi te mreže "isfurale", te su mi zanimljiviji forumi i sl.

Kako stoji s vama ? Šta vi mislite o ovome ?Koristite li društvene mreže ,ako da , zašto da ? Ako ne  , zašto ne ?

Moj PC  
1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice