bgood a kaj bi ti htio da on napravi kaj ti nije ovo dovoljno dobro kaj on radi, svakom s dvije vijuge u glavi je jasno da se tu radi odlican posao za pohvalit svakako bila tu jedna osoba ili vise njih jer nam omogucuju da gledamo za badave veliki izbor filmova i to je odlicno nema se tu kaj mislit a i kopije su dobre kvalitete, a ti bgood ak ti to ne valja gledaj partizanske filmove. Pa ko jos gleda dobrom poklonjenom konju u zube stvarno svasta!!!
Tko je aXXo?
- poruka: 246
- |
- čitano: 140.540
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
piratsvo rula
svima,a ne samo njima!!
ćao đaci
ja mislim da je to neka skupina hakera il nešt, jer to sve nemože jedna osoba. bar tako mislim
ja mislim da je to neka skupina hakera il nešt, jer to sve nemože jedna osoba. bar tako mislim
Ne, nisam rekao da se zovem Mirko.
aXXo i FXG imaju najbolje ripove. Bez obzira na sve što rade, najkvalitetnije odrade poso...
Pogledao sam prije par dana jedan film u izdanju DVDrip ARROWa, ne bi vjerovao koliko je odlična kvaliteta slike i zvuka. Samo sto ne skidam njegove ripove, na taj sam slucajno naisao, pa ne znam je li mu taj rip bio izuzetak ili ima inace tako dobre ripove, ako je ovo drugo onda i njega svakako treba uvrstiti medu ovu dvojicu.
Takoder skidam filmove kako njegove tako i ostale i sve gledam na kucnom kinu i lcd 107cm i sve je perfektno....
jedino što me zanima da li negdje ima neka str ili nesto gdje se prati sto je uplodao pa da se skine ovako dok vidis sta je novo tj niti ne vidis ???
to bi bio jedan veliki plus .... hvalaaa
Takoder skidam filmove kako njegove tako i ostale i sve gledam na kucnom kinu i lcd 107cm i sve je perfektno....
jedino što me zanima da li negdje ima neka str ili nesto gdje se prati sto je uplodao pa da se skine ovako dok vidis sta je novo tj niti ne vidis ???
to bi bio jedan veliki plus .... hvalaaa
aXXo je onaj koji je...ne spominji ime njegovo uzalud!!!
To nije samo jedna osoba jer ko bi stigo to sve rippat i uploadat ima puno accountova.
Većina ljudi o njemu govori kao o "Znate-Već-Komu" ili "Onomu-Čije-Se-Ime-Ne-Smije-Izgovoriti.
aXXo je lopov.
aXXo je lopov.
aXXo je kralj, i mi smo njegovi podanici i obozavatelji
btw,zakAJ ne-ripa filmove od 2ili 3 mjeseca nevidim ni jedan njegov upload;ZAKAJ???
btw,zakAJ ne-ripa filmove od 2ili 3 mjeseca nevidim ni jedan njegov upload;ZAKAJ???
Kao sto sam rekao,aXXo je lopov.Kradljivac tudjih ripova...
Nije, bas se vidi da je svaki rip njegov i da su drugaciji od drugih. Ako ti se aXXo nesviđa, nemoj skidat njegove filmove!
Ok Ok !
aXXo FTW!!
nisam pito dal je lopov,nego zakaj ne uplouda filmice vise?'?
Točniji naslov ove teme bi bilo: Tko su aXXo?
To je p2p grupa koja je radila jako popularne (na public trackerima; na private trackerima postoje daleko bolji riperi) i kvalitetne divix ripove.
Evo bas sam sad video Knowing[2009]DvDrip-aXXo.
Mene zanima nesto drugo tj.zasto on (ili ta grupa ljudi) radi to sto radi, verovatno zbog materijalne korist ali na koj nacin oni dolaze do iste, odnosno ko im placa za to sto rade i zasto?
Točniji naslov ove teme bi bilo: Tko su aXXo?
To je p2p grupa koja je radila jako popularne (na public trackerima; na private trackerima postoje daleko bolji riperi) i kvalitetne divix ripove.
ovo je točno, nakon što probate ripove kao što su: DEViSE, FLAWL3SS, DiAMOND, ViSiON, SANTi, EuReKa(nedavno su otvorili jedan dosta dobar HD privatni tracker)... aXXu necete ni primirisati
kako ko ih plaća, pa Hollywood ih plaća
ovo je točno, nakon što probate ripove kao što su: DEViSE, FLAWL3SS, DiAMOND, ViSiON, SANTi, EuReKa(nedavno su otvorili jedan dosta dobar privatni tracker)... aXXu necete ni primirisati
a pa čemu su bolji?
Zadnjih mjeseci baš i nema previše aXXo-vih rip-ova..
ne znam jel je to istina, ali se pricalo nesto da axxo sad radi za fxg.
ne znam jel je to istina, ali se pricalo nesto da axxo sad radi za fxg.
Ne vjerujem. aXXo je puno popularniji od FXG-a. Zašto se odreći svga imena koje je puno popularnije i ići u manji tim.
iako je i to moguće - mininova filtrira sadržaj, svi znate za the pirate bay, strogi piratski zakoni. Moguće je da je napustio svoje ime da ga ne uhvate.
aXXo je lopov.
aXXo je kralj, i mi smo njegovi podanici i obozavatelji
Tako je, Virtuzo.
Neki debil amater pod imenom klaxxon takodjer stavlja piratske filmove na internet.
kl"axxo"n- tko god u search upise axxo, pojavi se i par njegovih filmova.
U zadnje vrijeme ga ne vidjam; valjda ga je koknuo neko pametan :))