Firefox! Usput imam jedno pitanje. Znate kad prvi put upišete na nekoj stranici lozinku i username pa vas onda pita dal hoćete da to zapamti? Ja sam stisnuto never for this site i sad se kajem. Kako da natjeram firefox da me opet to pita?
Što je bolje Firefox ili...
- poruka: 42
- |
- čitano: 6.082
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Firefox! Usput imam jedno pitanje. Znate kad prvi put upišete na nekoj stranici lozinku i username pa vas onda pita dal hoćete da to zapamti? Ja sam stisnuto never for this site i sad se kajem. Kako da natjeram firefox da me opet to pita?
Osobno koristim FF ali mislim da je sve stvar ukusa i navike.Svaki browser ima nesto sta drugi nema,jedan je brzi drugi malo sporiji...
Šta reci FireFox je zakon ( bar za mene) i samo njega koristim prije sam koristio IE dok nisam cuo za ovo cudo ;)
FLOCK 2.0 ?
najbolji je Firefox, nije loš ni Chrome.... <-- moje mišljenje...
Koristim Operu. Nedavno sam se malo igrao s brzinama učitavanja raznih stranica i načinom prikaza. Svi su manje/više bili blizu jedni drugima al opera je ipak malo odskakala (u pozitivnom smislu). Ne nešto pretjerano zamjetljivo al svejedno - tu je. Ne trebaju mi pluginovi ni ikakve takve stvari. Htio sam dobar, brz, nezahtjevan i stabilan browser i na kraju je ta titula otišla Operi.
Malo mi naslov teme nema smisla no koliko je poznato kad se spominje stvarna kvaliteta tu su Firefox i Opera nema ili ostali nisu vrijedni spomena!!!
Najbolji,najsigurniji jedan i jedini Firefox...
tema je što je bolje pa da odgovorim....
opera je truba.... zadnje vrijeme su totalno out....
firefox jeono što preferiram samo zadnje vrijeme sam sve više na google Chrome-u...
preporučam ga svakako.... ne zato što je fancy već zato što fakat vrijedi.
brz, pregledan... ma već poslovnično googlovski... sve minimalistički a sve radi kako treba.
očito da google čega god se prihvati napravi po PS-u.. mislim da chrome još dugo neće maknuti s trona stare zagrišene IEaše.. ali korisnici opere i sličnih slabije korištenih browsera bi mogli vrlo brzo i s razlogom preći nanjega... pa bi poredak uskoro mogao biti IE prvi (na žalost) a firefox i chrome stalno u izmjeni 2. 3. mjesto....
Firefox
Koristim Operu u zadnje vrijeme.. Prije toga sam koristio FF.
Opera otvara brze stranice, barem je tako bilo u mom testiranju.
Osim toga, cini mi se da bolje prolazi acid3 test.
I definitivno bolje stoji s memorijom, barem kod mene. Kod samog pokretanja je vec velika razlika, FF-u treba 30sec(prazan, bez prije otvorenih tabova, a prije nije bilo tako, usporio se), dok se Opera otvara trenutno.
Vjerujem da ima jos razloga koji mi trenutno idu u prilog Operi.
Koristim Safari 3 na Leopardu jer ima Develop menu gore kojim mozes mijenjati header kojim poziva stranicu (ime Browser-a), mozes otvarati stranicu u drugim browserima.
Firefox koristim malo manje dok sam na Macu, nekako mi je Safari brži i jednostavniji, iako naravno Firefox-u nema ravnog sto se tice Addona i ostalih primamljivih stvari.
A i SeaMonkey je super kao i Firefox, a meni je zgodan jer ima onaj staromodni dizajn sa Mozille (ne Firefox).