Što je bolje Firefox ili...

poruka: 42
|
čitano: 6.078
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Što je bolje Firefox ili...
Igor kaže...

Firefox! Usput imam jedno pitanje. Znate kad prvi put upišete na nekoj stranici lozinku i username pa vas onda pita dal hoćete da to zapamti? Ja sam stisnuto never for this site i sad se kajem. Kako da natjeram firefox da me opet to pita?

Klikni na Options, onda Security, stavi kvačicu na Remember password for sites, desno klikni na Exceptions. Otvorit će se prozor u kojem ćeš izabrati stranicu i kliknuti Remove.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2008 11:04 (melvi).
17 godina
neaktivan
melvi kaže...
Igor kaže...

Firefox! Usput imam jedno pitanje. Znate kad prvi put upišete na nekoj stranici lozinku i username pa vas onda pita dal hoćete da to zapamti? Ja sam stisnuto never for this site i sad se kajem. Kako da natjeram firefox da me opet to pita?

Klikni na Options, onda Security, stavi kvačicu na Remember password for sites, desno klikni na Exceptions. Otvorit će se prozor u kojem ćeš izabrati stranicu i kliknuti Remove.
 Puno hvala!
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

Osobno koristim FF ali mislim da je sve stvar ukusa i navike.Svaki browser ima nesto sta drugi nema,jedan je brzi drugi malo sporiji...

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Šta reci FireFox je zakon ( bar za mene) i samo njega koristim prije sam koristio IE dok nisam cuo za ovo cudo ;)

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
17 godina
neaktivan

FLOCK 2.0 ?  Cool

najbolji je Firefox, nije loš ni Chrome.... <-- moje mišljenje... 

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koristim Operu. Nedavno sam se malo igrao s brzinama učitavanja raznih stranica i načinom prikaza. Svi su manje/više bili blizu jedni drugima al opera je ipak malo odskakala (u pozitivnom smislu). Ne nešto pretjerano zamjetljivo al svejedno - tu je. Ne trebaju mi pluginovi ni ikakve takve stvari. Htio sam dobar, brz, nezahtjevan i stabilan browser i na kraju je ta titula otišla Operi.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Malo mi naslov teme nema smisla no koliko je poznato kad se spominje stvarna kvaliteta tu su Firefox i Opera nema ili ostali nisu vrijedni spomena!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (2.8ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (940mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najbolji,najsigurniji jedan i jedini Firefox...

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. OSVETA JE MOJA,JA ĆU JE VRATITI.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

tema je što je bolje pa da odgovorim....

opera je truba.... zadnje vrijeme su totalno out....

firefox jeono što preferiram samo zadnje vrijeme sam sve više na google Chrome-u...

preporučam ga svakako.... ne zato što je fancy već zato što fakat vrijedi.

brz, pregledan... ma već poslovnično googlovski... sve minimalistički a sve radi kako treba.

očito da google čega god se prihvati napravi po PS-u.. mislim da chrome još dugo neće maknuti s trona stare zagrišene IEaše.. ali korisnici opere i sličnih slabije korištenih browsera bi mogli vrlo brzo i s razlogom preći nanjega... pa bi poredak uskoro mogao biti  IE prvi (na žalost) a firefox i chrome stalno u izmjeni 2. 3. mjesto....

www.svijetkulture.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2008 1:14 (hondo).
16 godina
neaktivan

Firefox

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koristim Operu u zadnje vrijeme.. Prije toga sam koristio FF.

Opera otvara brze stranice, barem je tako bilo u mom testiranju.

Osim toga, cini mi se da bolje prolazi acid3 test.

I definitivno bolje stoji s memorijom, barem kod mene. Kod samog pokretanja je vec velika razlika, FF-u treba 30sec(prazan, bez prije otvorenih tabova, a prije nije bilo tako, usporio se), dok se Opera otvara trenutno.

Vjerujem da ima jos razloga koji mi trenutno idu u prilog Operi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2008 1:37 (Spiatrax).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koristim Safari 3 na Leopardu jer ima Develop menu gore kojim mozes mijenjati header kojim poziva stranicu (ime Browser-a), mozes otvarati stranicu u drugim browserima.

Firefox koristim malo manje dok sam na Macu, nekako mi je Safari brži i jednostavniji, iako naravno Firefox-u nema ravnog sto se tice Addona i ostalih primamljivih stvari.

A i SeaMonkey je super kao i Firefox, a meni je zgodan jer ima onaj staromodni dizajn sa Mozille (ne Firefox).

iMac 20" - C2D 2.4GHz/2GB/320GB Mac OS X Leopard 10.5.5 ... Laborare non amo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice