Ja sam si otvorio acc i na Hotfileu. Kada potrošim bodove na rapidu, vjerovatno više neću produžavati.
Rapidshare - pitanja i odgovori
- poruka: 201
- |
- čitano: 44.501
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Točno to!
Meni je više do*izdilo da svako malo nešto mijenjaju. Neki dan objave onih nekoliko paketa sa Rapidsima i sinoć slučajno otvorio mail na mobu, a kad ono oni opet mijenjaju...
Ma katastrofa...
Na RS-u sam još ovo malo dok mogu/imam, ali najviše me vuče to što je milijun stvari na RS-u, od svakojakih serija do ne znam čega... Sumnjam (možda sam u krivu??) da tog ima i na HF i nekim sličnim servisima (tu ne računam MU)
Na RS-u sam još ovo malo dok mogu/imam, ali najviše me vuče to što je milijun stvari na RS-u, od svakojakih serija do ne znam čega... Sumnjam (možda sam u krivu??) da tog ima i na HF i nekim sličnim servisima (tu ne računam MU)
Čak i manji uploaderi prelaze na HF već neko vrijeme.
Primjerice, najviše, zapravo gotovo isključivo skidam MMA evente, do prije par mjeseci ništa od toga nisi mogao naći nigdje osim na RS. Sada već par tjedana nalazi se i na HF. A uploader čije linkove koristim najavio je potpuno prebacivanje na HF.
A ovdje govorimo o MMA koji nije toliko popularan, sa popularnim stvarima situacija je bolja.
Prije je Rapidshare imao daleko najveći izbor, ali sad sve češće nailazim na HF i MU, tako da možda pređem na jedan od ta dva servisa kad mi istekne ovih 1000 Rapidsa koje imam.
Čak i manji uploaderi prelaze na HF već neko vrijeme.
Primjerice, najviše, zapravo gotovo isključivo skidam MMA evente, do prije par mjeseci ništa od toga nisi mogao naći nigdje osim na RS. Sada već par tjedana nalazi se i na HF. A uploader čije linkove koristim najavio je potpuno prebacivanje na HF.
A ovdje govorimo o MMA koji nije toliko popularan, sa popularnim stvarima situacija je bolja.
Sada sam malo guglao po nekim stvarima i stvarno dosta stvari na HF-u.
Možda na kraju i pređem na HF, samo me zanima dal HF ima onu foru kao i RS, da kada neki user download-a sa tvog linka da ti dobiješ Premium/Free bod, pa kad skupiš dovoljan br. bodova da si možeš produžit account ili sl.?
I hvala na info ;)
Hmm... slika govori sve, zaista su pali na niske grane, naročito sa ovim "shock" promjenama.
A kaj to gledaš, na kojoj stranici? :D (inbox tenk ju :D)
Ovo je nečuveno... baš gledam svoj Premium Zone i ti rapidi sve više i više nestaju, mada zadnjih dva dana nisam gotovo ništa skidao...
Mislio sam im dati drugu priliku, pogotovu nakon ovih zadnjih promjena, ali gotovo je sigurno da će Megaupload dobiti korisnika više...
Zbog čega mi ne dozvoljava promijenit opcije nego mi izbaci ovu poruku. I usput, ako tko može malo pobliže objasnit stavke u Account Overview. Ja sam platio za tri mjeseca, kakvo sad opet naplaćivanje za 27 dana?
Da bi mogao promijeniti nešto u RS postavkama, najprije moraš deaktivirati Security Lock. Ako si zaboravio kod, možeš kliknuti na link ispod i release kod će ti biti poslan na e-mail. Poslije kad sve podesiš, ponovo aktiviraš lock.
BTW, i ja sam u sličnoj situaciji. Dosad sam plaćao svaka tri mjeseca. Otkad su napravili ovo ***nje, nisam ništa nadoplaćivao jer sam imao nekih 480 rapida iz neiskorištenog prometa. Ali sam baš gledam; već sam spao na 121 rapid!? Nakon ovih posljednjih promjena, nestaju ko blesavi. Ni meni nije jasan taj novi princip... Ako sam dobro shvatio, više nema raznih modela paketa, nego svi dobivaju 30 GB prometa mjesečno što košta 99 rapida. To bi značilo 1 GB po danu!? Samo ne znam što se događa kad prekoračiš taj dnevni limit... Čini se da sam našao odgovor na misteriozan nestanak rapida...
Ma, Megaupload, here I come.
Nije bitno
Ok, ali i dalje mi to sve nije jasno... Kad su uveli ovaj zadnji model, pretpostavljam da su mi odbili 99 rapida za mjesec dana 30 GB prometa. Ali meni se čini da mi je otišlo daleko više rapida. Doduše, sad sam se sjetio da sam neki dan prekoračio RapidMedium paket i automatski mi je prebacio na RapidBig, što je, očito, pojelo dosta rapida.
5 rapida čini mi se. Možeš uzeti i 5 gb odma,
pa je nekaj jeftinije. Meni se ne sviđa sistem,
mislim da neću produžavati kada potrošim.
p
5 rapida čini mi se.
Od kud ti to?
Ja tamo vidim samo da je dodatnih 5 gb = 14 rapidsa.
Ne.
1 gb = 2 rapids je za Storage, a 5 gb = 14 rapids je za Traffic.
Nije bitno
Od kud ti to? Jučer sam prijatelju skidao House-a 5. sezonu i nisam mogao do kraja skinuti jer sam došao do dnevnog limita?!
Nije bitno
Od kud ti to? Jučer sam prijatelju skidao House-a 5. sezonu i nisam mogao do kraja skinuti jer sam došao do dnevnog limita?!
Meni se do sada nije dogodilo da sam naletio na taj limit, a skidao sam igre i filmove.
Nije bitno
Meni se do sada nije dogodilo da sam naletio na taj limit, a skidao sam igre i filmove.
Ja opet pokušao skinuti do kraja tu sezonu i nisam mogao, kaže da nemam više traffica?! A na user panelu na Rapidu lijepo piše da imam još gro... Fala Bogu što će mi za par dana isteći Rapid, postali su odvratni. Odlučio sam za 9$ vjernost na 1.mj. dati HF pa da vidimo kakvi su oni :)
Odlučio sam za 9$ vjernost na 1.mj. dati HF pa da vidimo kakvi su oni :)
Iz prve ruke - sve radi kako treba. Nisam uploader ali iz prespektive downloada - samo ga hranim linkovima - lopatom :)
Šalu na stranu, zaista nikakvih problema - flat rate i to je to... :)
Koji je ovo vrag, da mi je plaćeno do?
RapidPro paid until: 26 day(s) 10 hours 11 minutes
Zar imam samo 26 dana na korištenje rapidshare? A uplatio sam godišnju pretplatu 1.2. ove godine...
Zar imam samo 26 dana na korištenje rapidshare? A uplatio sam godišnju pretplatu 1.2. ove godine...
Ne imaš 30gb mjesečno. Nakon toga ti se resetira. Znači nakon 26 dana dobiti ćeš novih 30gb.
Ne imaš 30gb mjesečno. Nakon toga ti se resetira. Znači nakon 26 dana dobiti ćeš novih 30gb.
Aha. Znači da sada mogu skinuti 47 gb... Ok,thanks na odgovoru.
Aha. Znači da sada mogu skinuti 47 gb... Ok,thanks na odgovoru.
Zašto baš 47 gb?
Možeš skinuti koliko hoćeš samo, nakon ovih 30 gb, svakih 5 gb traffica plaćaš sa 14 rapidsa.
Odlučio sam za 9$ vjernost na 1.mj. dati HF pa da vidimo kakvi su oni :)
Iz prve ruke - sve radi kako treba. Nisam uploader ali iz prespektive downloada - samo ga hranim linkovima - lopatom :)
Šalu na stranu, zaista nikakvih problema - flat rate i to je to... :)
Hehehe :)
Ja sam neki mali uploader, ali ako HF ima shemu sličnu kao i Rapid (al dok nisu postali pi*de) da za svaki download dobiješ Free/Premium bod, onda ću više uploadat nego downloadat...
Flat hm...mda, može, samo kad mi komp od 0-24 zagrije sobu na temp. 35C neće biti baš ugodno :D
Hvala!
meni se cini da su uveli praksu svako mjesec dana objaviti neki novi news sa novom krizaljkom.
ako ovo ovako ostane, nije lose.
moj primjer
- imam 6680 rapida (nedavno produzena godina)
- 6680 dijeljeno 99 = 67, dakle 67 mjeseci ili 5,5 godina ili 2 terabajta downloada ,ako se ide mjesecno sa 30 giga
- ovo je idealno ako si malo na torrentima,kada spucas 30 giga mjesecno...alo 5,5 godina traje acc na ovaj nacin i 2 tb downloada.
NAjviše skidam preko rapidshara ali mi smeta to što trebam čekati 10-15 min poslije svakog skidanja :(
a kako bi bilo kada nebi imao to ogranicenje?
onda bi imao istu uslugu kao ovi ljudi ovdje sto placaju rs premium ;)
pa ovi koji plačaju premium imaju full speed download