Potreban LOGO

poruka: 35
|
čitano: 10.844
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Potreban LOGO

Hehe... a šta ćeš... tako se to valjda danas radi.

Nego, ako već lik nudi uslugu izrade logo-a itd. znači da mu nije nikakav problem kreirat jedan i za svoje (ili čije već potrebe). Koliko je vremena proveo na forumu objašnjavajući što želi i kako želi (a da ne govorim vrijeđajući forumaše) mogao je davnih dana "sjesti za računalo" i napraviti ga sam.

@naxeem

Ni u kom trenu ni nije bila namjera napasti čovjeka. Neka on radi kako radi. To nije moja stvar. No kad sam pročitao njegovih par postova...ne znam, možda sam ipak preburno reagirao na toliku dozu arogancije koja se dala pročitat iz njegovih postova. A možda i nije bila preburna reakcija? hehe :))

"The Boss"
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 10:12 (coder_).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Potreban LOGO
kostolomac kaže...
'' Usluge

Logo, Banneri

Bavimo se izradom Logo-a, i Bannera.

Možete ih naruciti posebno, ili uz web stranicu.

Za narudžbu nas samo kontaktirajte, i odgovor ce te dobiti u roku od 24 h. ''

ovo sam  copy/paste napravio s vašeg sajta, pa mi je stoga još više čudno da tražiš logo.

Ovdje postoji osnovana sumnja, a nitko ne moze dokazat suprotno, da ce mali upravo ovaj logo koji mu neko napravi prodat drugome. Pise "bavimo se izradom logo-a", pa tko zna koliko je vec mozda besplatnih logo-a dobio i onda ih prodao...   Slazem se da smo ga mozda stvarno napali previse malo, ali mene jednostavno smetaju ovakve stvari... Ponavljam i ja sam krenuo jednom od pocetka, a posto sam svaku liniji html-a, a kasnije i svih potrebnih skripti pisao sam, i to u notepadu, znam koliko truda treba ulozit da bi se napravilo nesto kvalitetno i ne moze mi neko rec da je ustimavanje modula u joomli tezak i zahtjevan posao... I uostalom mali je nas napao da neznamo html:

"""Pa jesi glup, nisam rekao namještanje modula, nego ti govorim o preuređivanju mofula, znaci otvoris njihov HTML kod (vjerojatno neznas sta je to HTML) i preuredis ih, tako i s komponentama, a da ne pricam o izradi vlasitih komponenti i modula, konju glupi, neces meni tako glup prosipat neku pricu...""""

"""Budalo glupa, mislis da meni neko pravi web stranicu pa da ja vama prodajem, sve radim sam, znam raditi i u Flashu, i HTML, a joomla samo ako treba nesto posebno, jer se u njoj moze sve na lak nacin...""""

Kad neko kaze da zna radit stranice jer zna HTML i flash, to je bas super. Pa HTML nauci i dijete u osnovnoj skoli za tjedan dana. Treba ga znat koristit, pravilno pisat, a da ne govorim o AJAX-u kao o stvari bez kojeg se danas ni ne radi ni jedan ozbiljan posao, a nekako sumnjam da na spomen AJAXa doticni pomisli na isto sto i ja... I kad vec govori o izradi vlastitih komponenti i modula onda bi ti moduli upravo trebali bit u referencama s naglaskom na vlastitu izradu istih, a ne jedan forum i 6 templatea od kojih tri ni ne rade kak treba... Sa dva kvalitetna u potpunosti jedinstvena web projekta u referenci ce prije nac posao nego sa 200 template stranica sa promjenjenim headerom, nisu vise ljudi glupi sto se toga tice... I to me jedino tjesi u svemu, sto vise ovakvih to ce se prije pocet cijenit kvalitetan rad.

Eto opet sam se raspisao, i znam da sam nov ovdje al jednostavno me ljuti ovakav podcjenjivacki odnos prema onima koji posteno rade svoj posao... I da najvaznije, protiv sam koristenja besplatnih templatea u komercijalne svrhe. Iako, tu vjerojatno nema nekakve pravne prepreke, al ako nekom prodajes nesto, ulozi nesto truda u to...A ako si vec uzeo besplatno, uredi i daj nekom besplatno.. Znam, temeljna ideja open sourcea - kolko uzmes tolko i vrati!!! Al eto u ovakvom svijetu budala sam ja koji se drzi toga... Al vratit ce se to sve jednog dana, deseterostruko  Cool!!! bar se nadam...

17 godina
Potreban LOGO

ma nije čak niti problem da on proda neki logo koji mu netko sa foruma napravi, već je daleko veči problem u njegovom komuniciranju sa kolegama sa foruma. ili on ne misli na nas kao kolege, več kao roblje koje mu razvija materijal za prodaju.

svakako na forumu ljudi trebaju tražiti pomoć i savjete, te naravno na iste dobiti i odgovor, ali ne tih jezikom, vokabularom i tonom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Potreban LOGO

trba mi logo za klub..sad ako moze pomoc s kojim prog. da pravim ? :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RE: Potreban LOGO

mozeteli napraviti logo dj-ika

Nova poruka