PayPal - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 1.506
|
čitano: 939.216
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 dana
PayPal - pitanja i odgovori

Omoguċite Passkey i riješili ste problem

0 0 hvala 0
9 godina
Re: PayPal - pitanja i odgovori
Snoozly kaže...

Evo od jutros su riješili problem, sad mi dolazi SMS

Da odgovorim sam sebi da ni meni opet ne dolazi SMS, a bio sam toliko glup da jednom kad mi je došao i uspio sam se logirati (na mobitelu na Firefoxu), zaboravio sam promijeniti 2FA u postavkama i postaviti passkey ili nešto drugo. Mreža je bonbon odnosno Hrvatski Telekom na kojem su svi koji imaju problem koliko sam shvatio.

11 dana
Ista priča kod mene.
Danas 6.put zvao korisničku u Irsku,javi se ljubazni Indijac,ali riješenja nema.
Neshvatljivo mi je (pod uvjetom da je problem u HR Telekomu-T mobile) da
na 2,5 milijuna korisnika (službeni podaci) mobilne mreže ne reagiraju na problem. Moj feeling je da nije do njih.
Redovno gledam Downdetector-problemi sa Paypal.
U prilogu slika podataka za zadnja 24 sata u Njemačkoj:17% se odnosi na probleme sa logiranjem.
Zar bi sebi T mobile dozvolio takvo nešto......glasno razmišljam.
Hvala na savjetima za postavljanje authenticator-a.
ps.ni ja ne mogu prežaliti što jučer kad sam ušao nisam to riješio
17 godina
PayPal - pitanja i odgovori

Pošaljem im mail da ne mogu ući u račun jer ne dobivam njihove sms-om, a dobijem ovaj odgovor:

Thank you for reaching out to us. To ensure a seamless communication process, we kindly ask you to follow these simple steps to contact us through your PayPal account:

Log into your PayPal account.
Navigate to the Contact page.
Click on the "Email Us" link.
Select a relevant topic and sub-topic.
Type your message in the provided space.
By following these steps, you can easily get in touch with our customer support team for any assistance you may need. We appreciate your cooperation and look forward to resolving any queries you may have.

Sincerely

Prejako :)

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 dana
...eto vidiš,naučio si nešto novo.Do sad se nisi znao ulogirati.
Iste priče i meni (sad sam točno izbrojio):14 mailova i 6 telefonskih razgovora.
Najbolje kad im sa registriranog maila pošaljem account,broj telefona,opis problema,a oni odgovore da ne mogu potvrditi taj račun,neka se logiram na račun i potražim pomoć!
Ponekad pomislim da smo predmet nečije loše zaje............ije.
17 godina
energy385 kaže...
...eto vidiš,naučio si nešto novo.Do sad se nisi znao ulogirati.
Iste priče i meni (sad sam točno izbrojio):14 mailova i 6 telefonskih razgovora.
Najbolje kad im sa registriranog maila pošaljem account,broj telefona,opis problema,a oni odgovore da ne mogu potvrditi taj račun,neka se logiram na račun i potražim pomoć!
Ponekad pomislim da smo predmet nečije loše zaje............ije.

Baš, nakon ovog su mi poslali brojeve iz inozemstva koja kad nazovem dobijem poruku invalid number. Onda se mi žalimo na trgovce te držvanu i javnu upravu u hrvatskoj. Ovi su nadmašili sve naše!

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice