Outlook 2000 i Webmail ( na tportalu)

poruka: 6
|
čitano: 2.786
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav svima ,

i sada problem koji me muči već neko vrijeme, do sada sam koristio ( i još koristim ) web mail na stranicama t portala, ali sam si prije nekoliko mjeseci složio da mi mail dolazi na outlook, ali je nastao problem da mi neki mailovi dolaze na outlok a neki na webmail, pa svako malo moram kontrolirati i jedan i drugi dal mi je došao mail.

pa me sad zanima u čemi bi bio problem , pošto bih htio da mi samo na outlook dolaze mailovi!

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Outlook 2000 i Webmail ( na tportalu)
kostolomac kaže...

Pozdrav svima ,

i sada problem koji me muči već neko vrijeme, do sada sam koristio ( i još koristim ) web mail na stranicama t portala, ali sam si prije nekoliko mjeseci složio da mi mail dolazi na outlook, ali je nastao problem da mi neki mailovi dolaze na outlok a neki na webmail, pa svako malo moram kontrolirati i jedan i drugi dal mi je došao mail.

pa me sad zanima u čemi bi bio problem , pošto bih htio da mi samo na outlook dolaze mailovi!

ako si u outlook-u složio da koristi POP protokol za primanje i SMTP za slanje onda bi ti mailovi trebali dolaziti u Outlook. Eventualno se može uključiti checkbox da kopija poruke ostaje i na serveru, ali mora ti dolaziti u Outlook.
Možda si nešto krivo složio?
To ti je mail koji si dobio s accoutom za pristup internetu?

16 godina

da to mi je taj mail koji  sam dobio, teško da sam nešto krivo složio kad sam par puta isponova pokušavao složit i svaki put mi je isto došlo, da mi neke poruke dolaze na webmail a neke na outlook,  a gdje se uključuje chekbox ?

17 godina
neaktivan

Pa svi mailovi prvo dolaze na server od t-coma. Ti sa webmailom njih direktno gledaš. Koliki ti je interval stavljen u outlooku da provjerava dali je došao mail. Ako ti je interval npr. 30 min i ti nakon 15 min ideš na webmail naravno da češ tamo nači mailove koji nisu u outlooku jer mu još nije prošao interval od 30 min.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

imam postavljeni interval na jednu minutu, nije to sigurno problem barem mislim da nije!

17 godina
neaktivan

Instaliraj Mozilla Thunderbird, u njemu namjesti sve potrebno i vidi hoće li ti se isto događati.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice