Evo zanima me što je sve potrebno za otvaranje jednog web i game hostinga, pa ako mogu neke upute. Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Inače kad uzimaš game hosting (tipa CoD5) onda uglavnom dobiješ i web ali ne i svoju domenu!
Znači dobiješ npr. www.obinet.hu /kq.clan što ti je bezze.
Najbolje ti je ovako napraviti. Nađi neki domaći web hosting i pošalji im mail sa zamolbom recimo da imaš taj i taj klan i da bi htio raditi web stranicu za klan i da ti treba sponzoriran web hosting paket i domenu. I to ti je to što se toga tiče.
E onda nađeš nekog providera za game hosting i naručiš paket od koliko slotova za igrače hoćeš i platiš ga uredno :)
Nisi me shvatio meni ne treba game server, meni trebaju upute sto mi sve treba da bih ja imao game hosting i prodavao servere isto tako i za web prostor.
Da, a sta se ti serveri ne mogu unajmit negdi u njemačkoj ili UK mislim da većina hostinga upravo to radi?
Možeš ti uzeti reseller paket kod nekog hosting provajdera, no mislim da to nije to kad ti nemaš potpunu kontrolu nad serverom, potpunu kontrolu ima samo vlasnik servera.
A opet i za to ti je potrebna lova.
znači, univerzalan odgovor na tvoje i sva slična pitanja 'kaj treba da bi otvorili svoj hosting' je: Hrpa para prije svega, i drugo, ne manje bitno, nekog vraga trebaš i znati o funkcioniranju mreže/domena/kompletno tehnoligije...
Dakle, ukoliko nemaš koju tisuću eura viška, zaboravi...