Otvaranje web i game hostinga

poruka: 6
|
čitano: 3.756
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo zanima me što je sve potrebno za otvaranje jednog web i game hostinga, pa ako mogu neke upute. Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Otvaranje web i game hostinga

Inače kad uzimaš game hosting (tipa CoD5) onda uglavnom dobiješ i web ali ne i svoju domenu!

Znači dobiješ npr. www.obinet.hu /kq.clan što ti je bezze.

Najbolje ti je ovako napraviti. Nađi neki domaći web hosting i pošalji im mail sa zamolbom recimo da imaš taj i taj klan i da bi htio raditi web stranicu za klan i da ti treba sponzoriran web hosting paket i domenu. I to ti je to što se toga tiče.

E onda nađeš nekog providera za game hosting i naručiš paket od koliko slotova za igrače hoćeš i platiš ga uredno :)

SilvioS, MSP Lead
15 godina
neaktivan

Nisi me shvatio meni ne treba game server, meni trebaju upute sto mi sve treba da bih ja imao game hosting i prodavao servere isto tako i za web prostor.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Otvaranje web i game hostinga
Za sam početak nekoliko mašina koje trebaju raditi od 0-24 ukoliko to možeš onda se pobrin za dosta brz net i statičnu ip adresu.kako bi troškovi bili manji instaliraj linux i deri.nemoj misliti da je to lagan posao i dosta su male šanse da češ uspijeti u tome...
15 godina
neaktivan

Da, a sta se ti serveri ne mogu unajmit negdi u njemačkoj ili UK mislim da većina hostinga upravo to radi?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možeš ti uzeti reseller paket kod nekog hosting provajdera, no mislim da to nije to kad ti nemaš potpunu kontrolu nad serverom, potpunu kontrolu ima samo vlasnik servera.

A opet i za to ti je potrebna lova.

znači, univerzalan odgovor na tvoje i sva slična pitanja 'kaj treba da bi otvorili svoj hosting' je: Hrpa para prije svega, i drugo, ne manje bitno, nekog vraga trebaš i znati o funkcioniranju mreže/domena/kompletno tehnoligije...

Dakle, ukoliko nemaš koju tisuću eura viška, zaboravi...

Sve me žene oko kuće jure, kaže majka to je zbog frizure...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice