Izmisljaju toplu vodu. U narodu ima izreka "ne mijenjaj konja koji pobjeduje" ili kako bi ameri rekli "if it ain't broken don't fix it.
Bolje neka porade na buzzu i ostalim promasajima...
Izmisljaju toplu vodu. U narodu ima izreka "ne mijenjaj konja koji pobjeduje" ili kako bi ameri rekli "if it ain't broken don't fix it.
Bolje neka porade na buzzu i ostalim promasajima...
Nisam skužio jer koristim iGoogle a ono kod search-a mi je bezveze
ne znam kakvi su vaši komentari (nisam čitao) ali meni je ovaj novi dizajn preružan
google kao da se vratio 10 godina nazad umjesto da ide naprijed
Neznam za vas ali meni novi googl-ov izgled lići kao na google za sljepe i slabovidne vidim onu ogromnu tipku riga mi se. Nerazumjem šta će mi virtualna tipkovnica?! Bezveze mi je novi izgled nadao sam se nećemu inovativnije i bolje
čuj odavno sam rekao da treba otpustiti te neinventivne štrebere iz googla,al takvi su valjda i šefovi..
Istina, prija par tjedana ako ste primjetili treba saćekati da dođe onaj gore popis! To me užasno nervira oću skoknuti na gmail i onda trebam ćekaat što ponekad potraje užas! Zašto ostave i nediraju taj izgled mogli su dodat novu slićicu (kao bing) ili novi logo pa ćak i pozadinu! Google mi se sada gadi ali ću ga i dalje koristiti jedini koji koliko toliko parira google je bing i snjime bih bio zadovoljan! Ali google dok ne izumre
Google je uvijek isao na minimalizam, bing na lijep dizajn a yahoo na natrpanost. Sad google nije niti lijep niti minimalisticki nego naginje sve vise yahoou.
Nikad nisam koristio nijednu tražilicu osim Google-a a sad se nekako dvoumim da si Bing postavim na početnu stranicu.Jedino što me spriječava je Gmail
Meni je sve ok, osim onog sta se lijevo pokaze kod searcha...katastrofa!
Izgleda ko onaj search tab na Internet Exploreru prije jedno 15-ak godina dok jos nije bilo google i dok se tako pretrazivao internet!
Kakav je Ask nisam vidio da netko njega spominje..............
Koji browser koristis? Meni sa firefoxom sasvim uredno radi, mozda ti uklanjanje nije ukljuceno? Ekstenzija se moze aktivirati i deaktivirati, jel ti ikona dolje desno crvena ili siva?
Ja sam si izvukao css iz ekstenzije i postavio ga u UserContent.css tako da mi sada ekstenzija za to vise i nije potrebna, firefox ga automatski formatira kako se meni prohtje :)
Koristim firefox i ikona mi svitli crveno
Google je uvijek isao na minimalizam, bing na lijep dizajn a yahoo na natrpanost. Sad google nije niti lijep niti minimalisticki nego naginje sve vise yahoou.
To si dobro rekao ''minimalizam'' bravo! Meni se je google uvjek bio lijep ali ovaj je tropa :/ Kod googla mi se najviše sviđa ono mjenjanje slikica poredani po događajima
Za sve kojima se nesviđa ovaj izgled neka probaju
http://www.thatsloco.com/ i http://elgoog.rb-hosting.de/index.cgi
Evo sve googlove slikice
Početna je dobra i sviđa mi se, ali ovaj sidebar... ne znam kaj im je to trebalo...
Koji browser koristis? Meni sa firefoxom sasvim uredno radi, mozda ti uklanjanje nije ukljuceno? Ekstenzija se moze aktivirati i deaktivirati, jel ti ikona dolje desno crvena ili siva?
Ja sam si izvukao css iz ekstenzije i postavio ga u UserContent.css tako da mi sada ekstenzija za to vise i nije potrebna, firefox ga automatski formatira kako se meni prohtje :)
Koristim firefox i ikona mi svitli crveno
I dalje ti se pokazuje ovaj sidebar? Pazi ekstenzija ne mijenja izgled gumba i tekst kontrole, nego samo uklanja sidebar.
Moze SS? Jer mi je ovo stvarno cudno.
Koliko se ja secam pre par meseci su testirali ovaj dizajn. Ako se ne varam cak je na BUG-u bilo vesti o tome. Bilo je potrebno da se ode na google.com i u address bar prekopira neki kod da bi postao takav kao sto je sada. Sa jednom razlikom da je dugmad bila plave boje. Ja sam koristio i mogu reci da je na duzi period dosta bolje od starog nacina. Narocito mi se svidja sto u sidebaru mogu da se biraju kategorije u slucaju da se trazi samo video ili slika...
Fuj Apple, Fuj Sidebar.
Eo stavio sam google chrome jel istina da se u njemu moze uklonit taj sidebar..........
nakon nekog vremena sam skužio da je to sastrane dosta funkcionalno i upotrebljivo
Fuj Apple, Fuj Sidebar.
Taj nevolim prvenstveno zato što nema one padajuće liste¨.
napravio sam mali pokus. tražio sam ovu temu preko googla upisivajući ključne riječi 'novi google izgled'.
ova tema je izašla četvrta.
a onda sam pokušao filtirati pretragu, da mi izbaci samo forume. kliknuo sam na 'rasprave'.
ova tema uopće nije pronađena, bar ne u prve četiri stranice.
ne smeta mi previše što su dodali ovo na lijevoj strani, al da bar dobro radi...
Prvi osjecaj koji se pojavio kada sam vidio novi dizajn bio je iskreno gadjenje...
Uzas...
Meni se sviđa, sve što će mi ikad zatrebati za pretraživanje je tamo lijevo.
ali ne radi kako treba...
Meni ne smeta
a koji dio točno ne radi?
...sa tim novim izgledom sigurno nece poboljsati pretragu....
Zasto ne izbacuje neke određene pojmove kad u trazilicu upisem neko slovo...............
a koji dio točno ne radi?
pa pročitaj moj post od maloprije:
napravio sam mali pokus. tražio sam ovu temu preko googla upisivajući ključne riječi 'novi google izgled'.
ova tema je izašla četvrta.
a onda sam pokušao filtirati pretragu, da mi izbaci samo forume. kliknuo sam na 'rasprave'.
ova tema uopće nije pronađena, bar ne u prve četiri stranice.
ne smeta mi previše što su dodali ovo na lijevoj strani, al da bar dobro radi...