koja je najbrza internetska mreza tojest koja mreza najvise kb u sec skida ja imam sad iskon i skida mi po 250-350 ima li sta brze??
koja je najbrza internetska mreza tojest koja mreza najvise kb u sec skida ja imam sad iskon i skida mi po 250-350 ima li sta brze??
Iskon, optički vod, brzina 30 Mbps.
ja u skoli imam optiku preko carneta. upload i download su cca 20MB/s
mhh, ti si vjerorajtno osnovno-skolarac pa necu ulazit u raspravu...
Ja se sjećam da je bila brzina u mojoj školi oko 2000 kB/s (kilobajta po sekundi) - realna
moja sada je trenutno 300kb/s a volio bi si malo povecat tojest prec na neku drugu mrezu sam da vidim cijenu mj i brzinu bio bi zadovoljan sa 2-5mb/s
trenutno koristim na poslu nekih 4Mbit/s vezu. sasvim dovoljno i zadovoljan :)
Na poslu imam 20 MBita i to mi je i previše. Dovoljno je reći da bez problema download ide i do 2.2 MB / sek.
Sve ovisi o lokaciji i lovi - HT ima u ponudi za poslovne korisnike i linije s brzinom 100 Mbita... izravna veza na internet backbone.
Ja sam npr. na trenutnoj lokaciji posve zadovoljan i s 512/128 kBita.... ali, moja je trenutna lokacija nasred mora, 180km udaljena od najbližeg kopna.
a jel ima neka mreza i ak da koja kamo bi mogo skidat ponekad igre ili filmove pa sa mi skida po 2-5 mb/s
a jel ima neka mreza i ak da koja kamo bi mogo skidat ponekad igre ili filmove pa sa mi skida po 2-5 mb/s
više/manje svi operateri nude brzine do 20Mbps, što je dovoljno za nekih 2-2,5MBps.
samo je pitanje da li tvoje parice to mogu podrzati (ovisi o infrastrukturi operatera i o starosti opreme), ali mozes zatraziti da ti testiraju propusnost parice.
Uplload 20 mbps? lolo
Uplload 20 mbps? lolo
sta ti je cudno?
jesi cuo za zakup stalnog voda? dobijes opako velike brzine (up/down je isti).
mislim da je carnet do nekih fakulteta preko optike pustio gigabit!
ali kako je moguće da torrenti skidaju 12,8 mbits ako je brzina veze 7,5?
a jeli može meni neko ovo objasni iman 7,5 mbit/s vezu a skida mi 1,6 MB/s?
Koliko platiš internet optima telekom?
Iskon, optički vod, brzina 30 Mbps.
Ima te optike od Iskona i za običnog Juru ili je to samo za poslovnjake?
98 kn brzina + 50 kn flat
Nekad jednostavno "spike"-a pa prikaze laznu (pre)visoku vrijednost... to se meni dogodi i s 4mbps nekad i traje i do deset sekundi. Osim ako ti nije cijelo vrijeme tak downloadao. Uostalom mozes sam izracunati prosjecnu brzinu s totalnim skinutim sadrzajem kroz totalno vrijeme i trebao bi vidjeti da ce brzina biti manja od 7.5 mbit.
Studentski dom -SAVA
Pocetak 9. mjeseca (dok se jos ne sjati rulja)
Ne lazem jedno oko 30 megabajta download (vise stvari od jednom i tek tada osjetite kako ima veze sa kojeg se servera skida i vidite koliko su "spori ...ili moj HDD :D)
To je najvise sto sam ja iskusio...
Evo, 77-godisnja baka u svedskoj ima nabrzu privatnu konekciju na Internet :D
http://www.theregister.co.uk/2007/07/12/swedish_woman_has_fastest_internet_connection/
http://www.theregister.co.uk/2007/07/12/swedish_woman_has_fastest_internet_connection/
Ma to je bacanje novaca sa njene strane, to je dovoljno za cijeli Zagreb...
Koja perverzija, e da mi je šestina te veze :))
Koja perverzija, e da mi je šestina te veze :))
Perverzno!
Ja isto dosta skidam, imam optimu... Razmišljam da uzmem brzinu kao tvoju, hoće li download ići po 1mb a ne po 250kbps
Ti testovi nevaljaju... Ja imam 4MBITa od T-Coma i meni na jednom testu takvom kazu da mi je download: 3000KB/s a upload:1000KB/s
Realno: A kada downloadam najviše dostignuto bilo mi je : 670KB/s a upload: 25KB/s (ponekad 30KB/s)
U Srbiji imaju internet koji nudi SBB(kabelska televizija) i imaju vrtoglave brzine. A spoj: Internet ide preko koaxialnog kabela koji se spaja na neki uredjaj marke "Scienfic Atlanta" a taj se preko ethernet kabela spaja na komp.