Moderatori - iskustva na raznim stranicama

poruka: 6
|
čitano: 1.178
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pravilima je zabranjeno komentirati rad moderatora na Bugovom forumu -   stoga ova tema nema veze s Bugovim moderatorima.

Imate li osjećaj da su na nekim stranicama moderatori izuzetno strogi i nekonzistentni u odlukama? Mnogo puta sam na raznim stranicama bio suspendiran na tjedan dana radi potpuno normalnog i jasnog komentara u kojem nije bilo vrijeđanja.

Vi? Imate primjedbe na moderatore? (Naravno, ne ove s Buga)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

PITAM zašto je žohar(zoharabizo) protjeran.Nisam mogao naći na forumu razlog, (vjerovatno je obrisano), ali bih svjedno volio znati. Naime smatram da je Ante ("žohar") svojim učešćem doprinosio ovom forumu, čak bi se usudio reći popularizirao svojim karakterom i stavom s kojim se mnogi nisu  slagali, ali IMA nas koji jesmo. Stoga kao član ovog foruma molio bih ojašnjenje.Naravno netražim niti bih išao toliko daleko da tražim nešto u stilu oravdanja za vaš postupak, nego samo gole činjenice. U privatne  poruke mi pošaljite obrazlaženje za vaš postupak. NEMOJTE misliti da sam drzak, nego stvarno sam uvjeren da samo izgubili vrijednu osobu koja uvijek bila spremna pomoći. @ MILE 74

Moj PC  
5 0 hvala 2
17 godina

Mile - 8 dana na forumu....

Jesi li to ti žoharu......?

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Moderatori - iskustva na raznim stranicama
Mile 74 kaže...

PITAM zašto je žohar(zoharabizo) protjeran.Nisam mogao naći na forumu razlog, (vjerovatno je obrisano), ali bih svjedno volio znati. Naime smatram da je Ante ("žohar") svojim učešćem doprinosio ovom forumu, čak bi se usudio reći popularizirao svojim karakterom i stavom s kojim se mnogi nisu  slagali, ali IMA nas koji jesmo. Stoga kao član ovog foruma molio bih ojašnjenje.Naravno netražim niti bih išao toliko daleko da tražim nešto u stilu oravdanja za vaš postupak, nego samo gole činjenice. U privatne  poruke mi pošaljite obrazlaženje za vaš postupak. NEMOJTE misliti da sam drzak, nego stvarno sam uvjeren da samo izgubili vrijednu osobu koja uvijek bila spremna pomoći. @ MILE 74

Vlastiti zahtjev.

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom, ASUS DCII moras da pazis kako je na krevet stavljas da se ne iskrivi nesto, da ne nalegne kuler lose - Vlada011
16 godina
moderator
Re: Moderatori - iskustva na raznim stranicama
Liverpool1892 kaže...

Evo sinoć sam dobio bijeli (nevidljivi) karton jer sam koristio dugi citat. Priznajem da je to istina, ali nakon 5dana od objave tog posta dobivam karton! 
Gdje su bili odmah/sutra dan?

Pa ovo nije tema u kojoj bi se raspravljalo o moderatorima s BUG-a.

Primjedbe na administratore i moderatore - Ukoliko smatrate da vam je učinjena nepravda od strane moderatora ili se nekome dopušta previše ili premalo na forumu, smijete se žaliti moderatorima na forumu privatnom porukom. Ukoliko vas odbiju, a i dalje smatrate da ste u pravu, žalite se uredništvu foruma na e-mail adresu pisma@bug.hr. Ukoliko vas i oni odbiju, to je to. Imajte na umu da i moderatori također mogu biti kažnjeni i njihova riječ nije zadnja, ali nije mudro im se zamjerati!

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 19:42 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Moderiranje Foruma je zahtjevan,ponekad i jako nezahvalan posao.To doslovno ne može raditi netko tko ima kratak fitilj,ili česte loše dane..I admini i modovi su ljudi i skloni su možda i krivoj procijeni situacije..Pravila raznih Foruma su raznorazna..Znam inozemne Forume,koji su u većinom na nivou,na kojem naši(balkanski) neće biti još 1000 godina..Govorim o kultiviranoj komunikaciji,pristojnom ophoćenju,a ne vrijeđanju,iz razloga jer netko ima samo drugačije mišljenje..Što se tiče komunikacije kod nas,mi smo još u eri toljaga i prostakluka..

Smatram da je svačiji rad podložan kritici,no opet,pravila Foruma određuju modovi i admini.Ako je na nekom Forumu zabranjeno kritikovati rad modova,nekome se to može učiniti opako strogim,no alternativa je da sve izmakne kontroli,a BUG-ov forum uglavnom sačinjavaju klinci,koji vole biti cool ako nekome odvale uvredu..tu je dakako potrebna čvrsta ruka,kako bi sve bilo pod kontrolom.

Primjer situacija gdje admini i modovi nemaju nikakvu kontrolu,odnosno,događaju se opaka vrijeđanja nacija,obitelji i slično je net.hr,gdje je uskočila i policija i pomela što se pomelo dati..Nekad iberpopularan Net.hr,danas je poput kavane lokalnih kvartovskih alkoholika..Dakle stari Forumaši,u smislu godina na Forumu,pomalo ozbiljno narušenog pogleda na sociološke odnose.Vlada atmosfera nepovjerenjja,rasprava je mrtva,i polako Forum pada na dolje..

BUG ovi modovi su zaposlenici BUG firme i to je u neku ruku,privatan forum.Dakle,u svojoj kući oni donose pravila..Po meni,to je ok..

neke osobe čije se teme vuku već godinama,izbačeni su,no u razloge ne ulazim..Kako rekoh i forumaši,ali i modovi su ljudi..svi griješimo..{#}

3 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice