a kolka je šansa da je sav ovaj naš trud uzaludan, da na kraju ne dobijemo niš?
zanima me jel se isplati za*bavat s ovim???
A neznam, nema tu neke za*ebanciije, kad je free, sta ces izgubit.
(PM me za invite)
(imam već account)
:)
Ovako imam problem sa siteom,skupih 20 ljudi a stalno mi govori da mi još preostaje 1 za Z-Listera??WTF
Ovako imam problem sa siteom,skupih 20 ljudi a stalno mi govori da mi još preostaje 1 za Z-Listera??WTF
Jednostavno se moram nasmijati ovoj ironiji.
stvarno neznam kako to xD
A moze li mi netko objasniti, npr ako netko prije svih skupi za PSP i naruci ga, jel onda nema vise PSPa ili ga ima za poruciti?
A moze li mi netko objasniti, npr ako netko prije svih skupi za PSP i naruci ga, jel onda nema vise PSPa ili ga ima za poruciti?
Ja mislim da ih ima još i nakon toga,pisati će ako ga ne bude bilo
Oni imaju određene količine zaliha nekog proizvoda, i dobiješ ga ako ga naručiš na vrijeme tj. dok se nije cijela zaliha izrezervirala.
ja se borim za pozivnice i borit cu se zato jer zelim si uzet psp koji kosta 200 bodova a kad skupim 20 ljudi dijeli me samo 18 dana kliktanja i moj je
Stari moj kolko ja znam maknuli su PSP iz ponude.... nisam ga vidio u zadnje vrijeme...
Dijelim pozivnice, 20 ostalo
Zar je to samo tako, besplatno?
Vidio sam iPhone, nekih par stotina bodova...
Dakle preostao mi je samo 1 čovjek da postanem Z-Lister!!Molim vas da mi pomognete u ostvarivanju cilja i da zatražite svoju pozivnicu!
Dijelim pozivnice, 20 ostalo
Zar je to samo tako, besplatno?
Vidio sam iPhone, nekih par stotina bodova...
Da besplatno je.
Nije to iPhone nego iPod Touch
ja se borim za pozivnice i borit cu se zato jer zelim si uzet psp koji kosta 200 bodova a kad skupim 20 ljudi dijeli me samo 18 dana kliktanja i moj je
Stari moj kolko ja znam maknuli su PSP iz ponude.... nisam ga vidio u zadnje vrijeme...
gledaj bolje
Tko treba pozivnicu nek mi da svoj mail na PP.
gledaj bolje
Moze screenshot tog PSPa sa Lockerza, sad sam gledao i ima samo nekoliko igara ali nigdje nema sam PSP
evo blizim se zlisteru jos samo 12 ljudi trebam xD ajde saljite i meni emailove na pm da i meni pomognete.
gledaj bolje
Moze screenshot tog PSPa sa Lockerza, sad sam gledao i ima samo nekoliko igara ali nigdje nema sam PSP
gledaj bolje
http://www.lockerz.com/content/psp-ratchet-clank-bundle evo link btw sry za dp
evo blizim se zlisteru jos samo 12 ljudi trebam xD ajde saljite i meni emailove na pm da i meni pomognete.
dečko postaješ stvarno dosadan, da nemam taj account ti bi mi bio zadnji kog bi pitao invite.
Ahaaaa, ja mislio to samo igra za PSP, bilo mi je cudno da daju PSP u kompletu s igricom
SALJITE MENI MAILOVE; TREBA MI JOS SAMO 300 INVITEOVA PA DA KUPIM MAC BOOK AIR!!!! MOLIIM VAASSS!!!
Dajte se ljudi smirite, stvarno pretjerujete!
hh kak se klinci grčevito bore za mail :))
brijem da bi se potukli za z-listu
ja fino spamam okolo po xfire-u ko oće invite, evo danas petero upecao :P
Dal se dijele jos pozivnice, ajd neka mi netko posalje :D
posalji mi mail na pm i dobit ces pozivnicu
Evo stojim na raspolaganju za pozivnicu, meni još treba 12 ljudi, to mi ne stvara opterećenje, još ima do dosta 15.10.
Da samo ne spamamo uokolo o tome da dijelimo pozivnice, mogli bi reći za što skupljate bodove, ja pokušavam skupiti za Xbox 360.
Dal se dijele jos pozivnice, ajd neka mi netko posalje :D
Joj ma posalji meni mail, ovaj gore ce ti poslat losu pozivnicu, moja je bolja, imat ces vise bodova!!!
p.s. nadam se da ste shvatili sarkazam...
ko oce da mi posalje pozivnicu?
javite mi se na PM(ocekujte da cete morat objasnit sto je lockerz)
ko oce da mi posalje pozivnicu?
javite mi se na PM(ocekujte da cete morat objasnit sto je lockerz)
Tako je, prvo se prijavi na nesto, onda tek naucio na sta si se to prijavio -_-
Momci ajde molim vas saljite mi mailove na pp zelim da skupim za vip clana,tek sma danas krenuo sa ovim cudom i imam samo 25 bodova :(.
BTW: Jel se placa postarina ako sta narucim sa ovog sajta,zelio bih psp pa neznam koliko ce biti postarina i to.