ko treba invite nek šalje na PM svoj mail. hvala!!! :)
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.697
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo imam i ja pozivnica, samo posaljite mail na pm
ja imam isto pozivnica samo saljite emailove na pm
Samo još 3 ljudi mi fali da postanem Z-LISTER!!!Molim vas šaljite svoje mailove na privatnu poruku i pozivnica stiže u roku minute...Hvala svim onima koji su tražili pozivnicu od mene i onima koji će je Tražiti...
saljem i ja pozivnice fali mi jos 18 ljudi pls mi saljite svoje mailove
meni fali 19
ljudi navalite kod mene za pozivnice brzeeeee
lol, brzo dok su vruce, idemo idemo, jos malo pa nestalo, akcija akcijaa
xD lol navalite kod mene /\
|
|
HE IS GAY
Da budem točniji treba mi samo još 2 LJUDI!!Zato molim vas da mi šaljete svoje mailove na privatnu poruku i pozivnica vam stiže!
da prvo nakrcajte nfbaby-a da ima 20 ljudi pa onda mene
nfs baby daj mi reci kako si tako brzo dobio 18 ljudi xD meni to jako sporo ide neznam di da idem objavit da mi salju mailove.
Jel postoji ko da ima recimo 5-6 mail adresa i da je na njih poslao pozivnice,promjenio IP adresu i tako brže došao do statusa Z-Listera??
Heh kad bi se mogli slat bodovi onda napravis par emaila i prvo dobijes bodove sto si im poslao invite, i igras onu igru i posaljes sebi sve bodove hehe nemor bolje.
Samo to se nemore, a to za mail se more, jedino neznam za Ip, i udji preko drugog browsera hehe.
Tko hoce Invite nek mi se javi na PP(Privatna Poruka ili PM=Private Message)
"we will be purging the system of ALL illegally obtained PTZ. In case you're wondering if that affects you, it includes ALL PTZ obtained through: 1) Fake emails 2) Answering dailies from days past the current day 3) Cheating at the game in any way 4) Refreshing ANY page to get illegal PTZ. For our 100% rule-abiding members, congrats, you keep all of your PTZ and will have a much better chance of great redemptions on 9/15 because fraud PTZ are getting wiped out before our posting. For our "I didn't know it was cheating” or “I’m sorry I cheated” folks, only you're fraud PTZ will be deleted this one time. However, this is the only “second chance”. Any future attempt to cheat or engage in 1-4 and above will END your Lockerz membership."
samo oprez
|
|
HE IS GAY
hahahahahahahahahah
Odlicna fora! Vidim da si dobio thumb downove, ne razumijem sto je ljudima, jeste culi vi za HUMOR!?
|
|
HE IS GAY
hahahahahahahahahah
Odlicna fora! Vidim da si dobio thumb downove, ne razumijem sto je ljudima, jeste culi vi za HUMOR!?
Humor da, ali ne spamanje svakih 5 minuta: Dajte mi pozivnicu, ne dajte meni, ma dajte meni ova dvojca su budale itd.
Trebali bi sastaviti listu svih koji nude pozivnice. Ko želi pozivnicu neka se javi kome hoće i koga on odabere.. Tako bi bilo najpoštenije.
Samo lagano ljudi.... eto ja sam otvorio temu i do sad sam skupio 280 bodova i 26 ljudi..... od nagrada cu prvo uzet iPod Touch 64GB
Jedan frend je NAPRAVIO 18 MAILOVA i registrirao se toliko puta... ugl lik ima isto prek 280 bodova i nista nje dobio tipa ban ili warning nit su ga skuzili a vec mjesec dana je tako
BTW mozete i mene pitat za pozivnice nema frke...xD
Samo lagano ljudi.... eto ja sam otvorio temu i do sad sam skupio 280 bodova i 26 ljudi..... od nagrada cu prvo uzet iPod Touch 64GB
Jedan frend je NAPRAVIO 18 MAILOVA i registrirao se toliko puta... ugl lik ima isto prek 280 bodova i nista nje dobio tipa ban ili warning nit su ga skuzili a vec mjesec dana je tako
BTW mozete i mene pitat za pozivnice nema frke...xD
Pa šta nije maksimum 20 ljudi?
Pa šta nije maksimum 20 ljudi?
kad skupiš 20 imaš premium članstvo a možeš imati kolko očeš ljudi i za svakog dobiš bodove
Lockerz pozivnice dijele svi na ovoj listi. Ako želite jednu pozivnicu pošaljite privatnu poruku nekome s ove liste. Nemojte sada spamati odaberite mene, odaberite mene - evo popis pa neka onaj koji se želi učlaniti sam odabere.
Paolo2612 17 ljudi fali
Zelleni 6 ljudi fali
nfsbaby 2 ljudi fali
weks 13 ljudi fali
HeateX 16 ljudi fali
Tomislav95 18 ljudi fali
P.S. Tko još dijeli pozivnice neka mi se javi preko PP pa ću ga staviti na listu. Da ova tema bude malo urednija
P.S.2 Oni ljudi koji su ostvarili premium članstvo (poslali 20 pozivnica) se miču s liste.
nije maksimum, 20 ljudi ti treba da bi postao Z-LISTER, a mozes ti imat koliko oces frendova...
jedino glupo bi bilo da saljete dj_chapz -u, bolje bi bilo da i ostali napune 20...
meni fali jos 16
edit: bilo bi lijepo da se maknu ovi sa 20
meni treba 16 ljudi jos a volio bi stvarno dobit zlistera zato bih molio da se ovi sa 20 ljudi maknu s liste tako da i mi ostali dobijemo zlistera
BTW,što znači kad dobijem alert?
jel to samo meni "Site off-line" ili
Lockerz pozivnice dijele svi na ovoj listi. Ako želite jednu pozivnicu pošaljite privatnu poruku nekome s ove liste. Nemojte sada spamati odaberite mene, odaberite mene - evo popis pa neka onaj koji se želi učlaniti sam odabere.
P.S. Tko još dijeli pozivnice neka mi se javi preko PP pa ću ga staviti na listu. Da ova tema bude malo urednija
P.S.2 Oni ljudi koji su ostvarili premium članstvo (poslali 20 pozivnica) se miču s liste.
Mislim da bi ipak JA Trebao imati veliku prednost,nije da se namečem ali meni je potrebno samo još dvoje ljudi i onda sam gotov..Dakle šaljite mi mailove na privatnu poruku..Hvala
i meni je nebrini mozda stavljaju nesto novo
ne stvarno dajte prvo nfsbaby-u posaljite pa onda ostalima stvarno se on trudi dajte njemu prvo
Mislim da bi ipak JA Trebao imati veliku prednost,nije da se namečem ali meni je potrebno samo još dvoje ljudi i onda sam gotov..Dakle šaljite mi mailove na privatnu poruku..Hvala
A kako si siguran da neki nemaju 19 ljudi? Pošaljite mi na PP koliko sada imate pozvanih ljudi pa ćemo napraviti update liste.
ne stvarno dajte prvo nfsbaby-u posaljite pa onda ostalima stvarno se on trudi dajte njemu prvo
I drugi se trude, samo su manje dosadni i naprasni
A kako si siguran da neki nemaju 19 ljudi? Pošaljite mi na PP koliko sada imate pozvanih ljudi pa ćemo napraviti update liste.
I drugi se trude, samo su manje dosadni i naprasni
Ma sorry,ako sam nekom bio dosadan..Uzbuđen sam oko ovoga a još mi je dvoje ljudi samo preostalo..A znate kako je,tako će i njima biti kad im preostane tako mala brojka za Z-Listera..
Ja imam dosta inviteova, i nista specijalno necu dobit od 2-3 invitea koja posaljem tu nekome na forumu, pa me mozes maknut s liste. Meni je svejdno. A neki mi vec idu na zivce sa tom borbom oko pozivnica, koji vam je Q ljudi? Smirite hormone malo.
ja se borim za pozivnice i borit cu se zato jer zelim si uzet psp koji kosta 200 bodova a kad skupim 20 ljudi dijeli me samo 18 dana kliktanja i moj je