Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.395.776
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
Lockerz

Meni duguju oko 20$ za tenesice koje sam redemao i jos mi nisu pare sjele,a proslo je vise od mj.dana:/

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Lockerz
Bokyyy kaže...
ray_OGF kaže...

jel mi moze netko objasnit kako da reedemam? hvala unaprijed imam 10k ptza al nezz kako da reedemam nesto i da li ja moram platit postarinu jer sam cito da su neki placali i po 300 kn kao neku granicu ?

aj evo nesto sam dobre volje pa cu ti objasnit! nema vise nagrada, nesalju ih izvan amerike sad salju pare na paypal/alertpay (zavisi sta oces) u vrijednosti te nagrade npr. redeemujes ps3 dobijes 299$ na paypal a ne ps3! dalje... redeemovi su sad regionalni (mozda bude u buducnosti generalnih) i to po odredjenim djelovima svijeta...zadnji redeem hrvatska je bila pod Western Europe...redeem oni najave na hallwayu (pocetna strana lockerza, nakon logina) ili posalju mail ako sudjelujes...provjeri si jos jednim account tako da se logiras i gore desno stisnes "My account" pogledaj da je sve tacno uneseno od podataka i nemas brige sudjelujes u redeemu...prati hallway i ovu temi jer u ovoj temi nema toga sto se moze propustit...mnogo toga ces saznat! uzivaj ... ako trebas jos nesto pitaj (dok sam dobre volje :))

sve podatke sam uredio kao na prvom postu u ovoj temi....znaci moram si napravit paypal račun i onda reedemam pay pal credits i oni prebace te pare na moj pay pal račun?e sad posto imam vec pay pal račun,da li mi je potrebna kartica ili nesto slicno jer nisam punoljetan pa bi to moglo predstavljat problem

15 godina
neaktivan
Lockerz

da oni posalju na tvoj PayPal account...samo ti email od lockerza i PP mora biti isti, a ako nije onda u PP postavkama dodaj jos jednu adresu (tu sto koristis na lockerzu)...a account je pozeljno verifikovat ali i ako ne verifikujes radit ce...samo sto ti je limit 100$ primanja na neferifikovan paypal...a i ako nemas visa karticu da ga verifikujes te pare ce ti stajat na balance-u i neces snjima moci nista..osim parit oci!

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ima koga osim mene da mu nisu dosle pare/ niti email da je dobio pare s 5x reedema?!

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
Lockerz

ima nas ne brini

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz
addajte me please :) email: nikola.marecic@hotmail.com ... mogu vam zaradit oko 20-50 ptz-a dnevno
Im sorry, I cant be perfect
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
disaster98 kaže...
addajte me please :) email: nikola.marecic@hotmail.com ... mogu vam zaradit oko 20-50 ptz-a dnevno

evo jesam

Neću žvaku oću kusur
15 godina
neaktivan
Lockerz

aaa al me nervira LPA ponavlja videje koje sam gledo...kad ce vise update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

zasto mi neke videje gleda samo po jednom a ne 3x ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

mozda si ih prije vec gledao, i pripazi na dupli post ...

@Ruske

jesi im poslo email, bojim se da niti necemo vidjeti novce.... meni vec 3 dana ne odgovaraju

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
Bokyyy kaže...

aaa al me nervira LPA ponavlja videje koje sam gledo...kad ce vise update?

ma i mene zeza.

15 godina
Lockerz

@ 360: ma dat ce...meni je majica odyssa dosla nakon 3 mjeseca tu negdje...pomalo...dat ce oni pare, ako ne poslat cemo gadafija na njih

@ svi: LPA i meni stekao, jucer sam nesto malo pokusavao, ili je blokiran bio, ili je gledao 1x pa poslije preskakao, ili cak bi gledao filmice 4-5-6 puta...tako da sam ga ugasio, na par dana...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

@ svi: LPA i meni stekao, jucer sam nesto malo pokusavao, ili je blokiran bio, ili je gledao 1x pa poslije preskakao, ili cak bi gledao filmice 4-5-6 puta...tako da sam ga ugasio, na par dana...

potpuno ista stvar i kod mene...al mislim da je to bug kod lockerza, bar mi je tako reko bleh7777 preko e-mail poruke!

15 godina
Bokyyy kaže...
  bleh7777 

ko je taj pokemon?

15 godina
neaktivan
Lockerz

taj sto pravi LPA...zovu ga pičhkachu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

tako kad LPA preskace videje ja odem preko internet explorera na PLAY na lockerz, i on ocita videje i onda se vratim na google chrome i LPA se vrati na preskocene videje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Toliko Apple proizvoda na 24/7 ali nista ne moze da se uhvati. Aukcije su katastrofa

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

zanimljivo danas mi bio 2x isti daily...dakle dobio sam 4ptz-a bez razloga...hahaha

inace mi znaju bonusi ne biti, tako da me ne cudi ovo, ocito im ne valja sistem tih pitanja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

zanimljivo danas mi bio 2x isti daily...dakle dobio sam 4ptz-a bez razloga...hahaha

inace mi znaju bonusi ne biti, tako da me ne cudi ovo, ocito im ne valja sistem tih pitanja...

i ja isto ali kad odgovorim pise mi da sam vec odgovorio tako da nedobijem bodove...imam vijest i to nazalost losu

We're writing about the April 15th Redemption. We've reviewed your order and are unable to fulfill your redemption request. We've found some issues with your account, which may include a lack of legitimate PTZ or a violation of our Terms.

We are deducting points from your account as a penalty.

i jos mi se zahvaljuju mamu im *ebem da im *ebem...a sto je jos veca fora na tom accountu nisam varao..nego na drugom...nezz zasto sam dobio ovo!

15 godina
Lockerz

dobro i koliko su ti skinuli? 15 ptz kao nekad nekima? ili 50% kao nekad meni  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ma nisu mi jos nista skinuli...pa stvarno cu im *ebat mamu zbog ovoga, molim vas procitajte ovu psovku sa J jer sam stvarno ljut!!

sad tek vidim da su mi na svih 5 acc poslali ovaj mail...pa da li je moguce???

napisao sam mail supportu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bokyyy kaže...

ma nisu mi jos nista skinuli...pa stvarno cu im *ebat mamu zbog ovoga, molim vas procitajte ovu psovku sa J jer sam stvarno ljut!!

sad tek vidim da su mi na svih 5 acc poslali ovaj mail...pa da li je moguce???

napisao sam mail supportu!

pa kaj se onda čudiš? s 5 accounta si nešto redeemal na istom redeemu?

15 godina
Lockerz

neznam dal je to...

pa sta ako ima 5 accounta, sta nemogu drugi clanovi obitelji imat? ili je i to zabranjeno, zaboravio sam...

kako god - KOMA!!!!

ja nisam dobio jos nista od njih na mail, nikakvu potvrdu, kaznu, vijest, nista :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ma nema veze sto je 5accounta....moze se imati vise accounta u porodici...samo sto je problem jer su mi 2 accounta na isto ime i prezime pa su mozda skontali...al opet i frendov accje dobio ovaj mail a on totalno drugo ime i prezime i adresu i mob i sve...ma nek se napuse khurca!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Javili su mi se iz suporta i procesiraju nagrade kao jos uvijek s onih 5x redema...ovo su mi napisali :At this time we are processing a bunch of prizes, from redemptions and auction. At this time our process takes between 2-6 weeks, to process the order, send the confirmation and then send the prize. We appreciate your patience during this time.

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

na koji mail da im posaljem upit, reda radi...cisto da me ne zaborave...

to za nagrade osvojene?

jel redemption@lockerz.com ili redemptions?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

evo sad LPA radi, pogleda filmic 3x do kraja i onda ga vrti u nedogled...tako da treba se ponovno refreshati pa da pocne novi filmic gledati...mater im!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

na koji mail da im posaljem upit, reda radi...cisto da me ne zaborave...

to za nagrade osvojene?

jel redemption@lockerz.com ili redemptions?

bez S, redemption!

15 godina
neaktivan
Lockerz

ja sad neznam dali da gledam filmice ili ne...kad neznam kolko ce mi lockerz skinit PTZ-a!?

EDIT: doso mail kaze da ce uzet onoliko PTza kolko sam koristio za redeemanje... tj. redemao sam paypal 5$ i uzece mi 600ptz i canceleat nagradu..ma dobro sam proso!

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 2:36 (Bokyyy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

nabijem ih!!!!!!!!!! samo 600...

meni su 30-40 hiljada, tako nesto skinuli...ma nek se gone...a u isto vrijeme su drugome skinuli 15 ptz...mrssssssssssssss

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice