- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

provijereno... ideee :D ma ako je tako *ebes 5$..ma ovaj paypal zasrali nisu ga trebali ni uvodit *ebem im mater ...
http://blog.alertpay.com/2010/01/credit-cards-issues-and-solutions.html
steta sto nemos linkat vise emailova na jedan acc...i da nemozes vise od 250$ potrosit mjesecno sa jednom karticom....a mozes verificirat 2 kartice na account i onda mozes trosit i do 500$

ja sam verificirao mobitelom ali i dalje je pisalo unverificated
posto se moze sad imati i bosanski paypal :D ^^
pa imas opciju close account...mislim da se prvo logiras pa odes na svoj profil i tamo imas menage account i close account...
ne mogu naci bgm
mozel neko na svom racunu pokazati , pa dati ss ovdje ?
hitno je !
edit : Nasao !
posto se moze sad imati i bosanski paypal :D ^^
Odakle ta informacija za Bosnu, na PayPal i dalje stoji da se moze samo slati novac?
Koliko znam samo je Hrvatska dobila mogucnost prijema novca.
ja krenuo kreirati novi acc i krenem ono da ividm imal bosna i kad ono ima :D
i kreiram
ja krenuo kreirati novi acc i krenem ono da ividm imal bosna i kad ono ima :D
i kreiram
sa ti bosanskim mozes samo placati ali ne i primati novce! prouci stranicu malo
da vas pitam ja ako npr dobijem nesto 50$ npr i krenem uzeti preko neke stranice nesto hocel oni od mene traziti karticu ??
Ne, nego ćeš biti upućen na PayPal stranicu, i tamo ćeš se morat loginat, i platit.
jel dns reedem izmedu 0:30 i 3:30 ili???
između 11.30 i 2.30 je danas !
Moze mi itko objasniti kako rade ti botovi,di ih mogu nabavit koliko se placaju,jel itko ista odavde dobio s tim botovima?
Zelim uzest PayPal nagradu posto je sada Paypal transfer omogucen u hrvatskoj,jel tribam link-at adresu paypal-a prije redeema?
Moze mi itko objasniti kako rade ti botovi,di ih mogu nabavit koliko se placaju,jel itko ista odavde dobio s tim botovima?
Zelim uzest PayPal nagradu posto je sada Paypal transfer omogucen u hrvatskoj,jel tribam link-at adresu paypal-a prije redeema?
Sve sto uzmes dobit ces novce na paypal ili alertpay,najbolje da email sa kojim si regan bude na paypal to jest isti mail! evo jedan najcesci bot koji mozes kupiti
Cek malo... To je samo alerter? Jebote onda rade koristi moj koji je besplatan, a ima i keybinds za adresu i ime i to....
Sve sto uzmes dobit ces novce na paypal ili alertpay,najbolje da email sa kojim si regan bude na paypal to jest isti mail! evo jedan najcesci bot koji mozes kupiti
Prebacujem novac na sestrin Paypal,dakle razlicita adresa.
Sto se tice bot-a,jel itko ima iskustva s ovim koji si naveo,i je li to dozvoljeno od strane lockerza?
Cek malo... To je samo alerter? Jebote onda rade koristi moj koji je besplatan, a ima i keybinds za adresu i ime i to....
Haha evo ga povratak LordShgi-ja xD
Sta se vracas lockerzu o.O ?!
lordshgi moze link od tvog bota?
Naravno da nije dozvoljeno :-) imam ga ja i radi sve kako treba! inace free verzija je samo alerter a pro imas autofill i automatsku selekciju nagrada,brze refreshanje,svoj web browswer koji je brzi i tako jos dosta modifikacija...uzeo sam sa njime preko 20 nagrada i nikad odbijenica nije dosla!
Captcha bypass updejt je poslan svima te je sad na verziji 3.0
Dodani su novi simulatori!
Eh ljudi, imam pitanje... Kako Lockerz zna koji imamo Paypal account? Gdje da na Lockerz stranici upišem paypal podatke?
lordshgi moze link od tvog bota?
Eh ljudi, imam pitanje... Kako Lockerz zna koji imamo Paypal account? Gdje da na Lockerz stranici upišem paypal podatke?
Lockerz salje novce na tvoju lockerz email adresu!
Captcha bypass updejt je poslan svima te je sad na verziji 3.0
Dodani su novi simulatori!
Jel moze meni na PM? INace ne vracam se ali ovaj redeem mi je zadnja prilika da potrosim te bodove.
to sam ja njih pitao rekli su da cu im moci reci kad osvojim nagradu i dode potvrda!
Ljudi ovak... Instalirao sam onaj dodatak za google chrome za extreme redeemer i upisao podatke, al mi se čini da kada otiđem na tutudragon simulator ne pišu informacije pod login!
reedem je izmedju 00:30-3:30..tako sam sracunao :D