Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.431.023
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
17 godina
odjavljen
Lockerz

Ljudi ovaj autobbidder radi odlično! Danas idem na Ipod...!

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Lockerz

Kolko Axlus cijeniš taj Bidder? Jel bi došlo u obzir da napravimo ono kaj sam ja napisal u zadnjem postu? Samo kaj ti nebudem dao pare na PayPal, nego na AlertPay da si možeš odma isplatit...

15 godina
neaktivan

Ili Perkane ako želiš ti mi posudi, platim ti čim osvojim PayPal 50$! Bez zayebancije! Neću te zayebat zato kaj nisam takav čovjek...

17 godina
odjavljen
.: R32LowRider kaže...

Kolko Axlus cijeniš taj Bidder? Jel bi došlo u obzir da napravimo ono kaj sam ja napisal u zadnjem postu? Samo kaj ti nebudem dao pare na PayPal, nego na AlertPay da si možeš odma isplatit...

Ah problem je u tome što to nema trial... Ak želiš bidder javi se na PM pa ti tam napišem o njemu...

D=mc2, Deinstein
17 godina
odjavljen
Lockerz

Ljudi zanima me ak idem neš biddat na što piše pod informacije: US/Canada-compatible only

Isporučuje li to i za hrvatsku ili što to znači uopće?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To ti je kada biddaš na neke Gift Cardove, pa njih samo tamo možeš iskoristiti.

17 godina
odjavljen
Lockerz

Gift Cardove? To piše pod informacije za RUSE igru za xbox360... Što bi to značilo?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Aha, onda ti to znači da ta igra radi samo u Americi zato što oni tamo imaju NTSC konzole, a mi tu PAL pa ti neće raditi.

15 godina
protjeran

MasterOdisasteR
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 12:38 (Maharaja).
14 godina
neaktivan

Generalni REDEMPTION je četvrtkom i petkom .. da li neko zna u koliko sati otprilike bude to ?? 
:D 

15 godina
protjeran

Aha, onda ti to znači da ta igra radi samo u Americi zato što oni tamo imaju NTSC konzole, a mi tu PAL pa ti neće raditi.

Ja sam misli0 da to vrijedi za konzole samo starije generacije  ?

MasterOdisasteR
16 godina
protjeran
Axlus kaže...

Gift Cardove? To piše pod informacije za RUSE igru za xbox360... Što bi to značilo?

NTSC/PAL standard!

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
15 godina
Neka vas nebuni to us only na igrama posto svaki noviji tv podrzava ntsc stoga udrite... :-) inace jos mi fali confirmation mail od shopersa i jednog generala i sad ovog zadnjeg
Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Update autobidera stize uskoro.Svi koji su ga kupili imaju pravo na besplatan update.Jos imam par problema s njim ali vjerujem da ce se uskoro rjesiti!

od cega zavisi brzina upisivanja kepci u bidderu,,jel to do internet brzine?

15 godina
neaktivan
Lockerz

evo meni stigla majica s redeema 21.1 :D

http://money4tapija.blog.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FI4 kaže...

eto stigao i meni shuffle iz 20th january redeem-a :P

EDIT: nista nismo platili jer na papirima pise da mu je vrijednost 1$, a bas sam zicao Kathy da mi posalju USPS-om da ne platim nista :P

jel se sta placa da bude poslano USPS-om ili? kako to da su napisali 1$?

Perkan777 kaže...
FI4 kaže...

eto stigao i meni shuffle iz 20th january redeem-a :P

EDIT: nista nismo platili jer na papirima pise da mu je vrijednost 1$, a bas sam zicao Kathy da mi posalju USPS-om da ne platim nista :P

Nesto su brzi xD

Ja sam mislio da ces cekati tamo negdje do Uskrsa hehe

Cestitam!

BTW evo nesto zanimljivo

One of the reasons that we changed to PayPal only is so that we can get the prizes to you more quickly. At first this may take 1-4 weeks. But within a month or so, we hope to be able to deposit within one week! ;-)

February confirmations should all go out by this week. If you do not receive a confirmation, it may be because you opted out of our email, which also opts out of confirmations.

Best,
Kathy

glavno da ja nisam dobio nista na mail, nikakvu confirmation, a duguju mi za 2 majice, a 1 igru cekam vec 2mj ili vise neznam, mislim da sam za to dobio confirmation...mater im!

Axlus kaže...

kako znas da radi? gdje si ga testirao? ili si osvojio nesto vec?

LockerzMania kaže...

Generalni REDEMPTION je četvrtkom i petkom .. da li neko zna u koliko sati otprilike bude to ?? 
:D

od kud ta glupost? nije cetvrtkom i petkom, bude KAKO KAD, a opcenito ti bude iza pol noci, oko 1, 2, 3...3:30 mislim da je bio najkasnije

Legendic1911 kaže...

meni duguju majicu s tog redeema, a nije ni confirmation dosao ako se ne varam!!!

15 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

meni duguju majicu s tog redeema, a nije ni confirmation dosao ako se ne varam!!!

ja sam dobio confrimation mail prosli ili predprosli tjedan

ali jos nisam dobio s ono 27. ili 28.1 

http://money4tapija.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 14:54 (Legendic1911).
15 godina
protjeran
Lockerz

@Ruske Ne znam, ja sam Kathy zamolio ako bi mogli poslati USPS-om, jer se davno prije moglo birati, al je ona rekla da sad ne moze, al ce probat sredit.. cudno mi je to za 1$, vjerovatno da ne placamo porez i sve to, al da se nes dogodilo njima bi dali 1$ i zaj... bi se :)

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Axlus kaže...

Znam da radi jer ga imam. Testiram ga na svojem kompjuteru. Nisam još osvojio jer sam ga tek nabavio.

D=mc2, Deinstein
15 godina
protjeran
Lockerz

javascript: var TimeBid = prompt("Time bid","0:00:05");setTimeout ( 'doSomething()', 100 );var donot = 1;function doSomething ( ){if ( donot == 1 ){if ( document.getElementById('fancybox-inner').getElementsByTagName('p')[0].innerHTML.replace('Time remaining:','') == TimeBid ){bid();donot = 0};setTimeout ( 'doSomething()', 100 );};};focus();  

Ljudi evo vam scripta pa uzivajte ne znam jel radi al vi ga testirajte na itemu koji je tek izasa ..... uglavnom stistene bid na item upisete captcu zelipite ovo gore i onda stavite vrime od kojeg ce pocet bidat i pricekate ...ali ne upirete bid sve dok se ono samo ne iskljuci ...Eto

Ako radi radi ako ne nikom nista .... Ja nisam od onih koji sve naplacuju :P 

MasterOdisasteR
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 19:25 (Maharaja).

1 0 hvala 0
15 godina
Axlus kaže...

Axlus kaže...

Znam da radi jer ga imam. Testiram ga na svojem kompjuteru. Nisam još osvojio jer sam ga tek nabavio.

pa upravo to, kako znas da ce raditi na bidu ako jos nisi bidao...ono kako si siguran da ce raditi, a jos nisi isprobao u pravom bidu...

Maharaja kaže...

javascript: var TimeBid = prompt("Time bid","0:00:05");setTimeout ( 'doSomething()', 100 );var donot = 1;function doSomething ( ){if ( donot == 1 ){if ( document.getElementById('fancybox-inner').getElementsByTagName('p')[0].innerHTML.replace('Time remaining:','') == TimeBid ){bid();donot = 0};setTimeout ( 'doSomething()', 100 );};};focus();

Ljudi evo vam scripta pa uzivajte ne znam jel radi al vi ga testirajte na itemu koji je tek izasa ..... uglavnom stistene bid na item upisete captcu zelipite ovo gore i onda stavite vrime od kojeg ce pocet bidat i pricekate ...ali ne upirete bid sve dok se ono samo ne iskljuci ...Eto

Ako radi radi ako ne nikom nista .... Ja nisam od onih koji sve naplacuju :P

za koji je to program skripta?

15 godina
neaktivan

To ti je skripta koju zaljepiš u link bar na Lockerz aukcijama, ali nema smisla skripta...

14 godina
neaktivan
Lockerz

Ta skripta ja mislim moze da se unese u program Grease Monkey. On sluzi za skripte i pokrece se preko Mozille.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

Samo zalijepis gore kao link i to je to ali mislim da vise ne radi ili radi a isprovajte pa vidite 

MasterOdisasteR

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Maharaja kaže...

Samo zalijepis gore kao link i to je to ali mislim da vise ne radi ili radi a isprovajte pa vidite 

I ne razumim vas nije mi jasno vi i vase prodavanje scripta i  biddera ...ako vec i dobijate s tim bidderima sta vam je tesko dat to 10tak ljudi pa i njih usrecit ... {#}  Ali ne danas je sve zarada 

MasterOdisasteR
16 godina
protjeran

To ti je skripta koju zaljepiš u link bar na Lockerz aukcijama, ali nema smisla skripta...

Skripta je malo glupava li ok.Opet nece biti brzo ko moj bider jer on ucitava samo stylesheet i captcah box :) i sve je u jednom programu te se nemorate zahebavati oko skripti!

15 godina
Lockerz

dobro a da netko konkretno nesto ponudi, sa dokazima i sve...pa makar i sa cijenom! samo da radi provjereno... perkane sta je sa tvojim programima, imas ih vec dugo, a nis ne pises, dali sta dobivas na bidovima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

dobro a da netko konkretno nesto ponudi, sa dokazima i sve...pa makar i sa cijenom! samo da radi provjereno... perkane sta je sa tvojim programima, imas ih vec dugo, a nis ne pises, dali sta dobivas na bidovima?

Kad bih pisao dobio bi ban :)

Nisam ja vise tolko oko lockerza.Sad samo razvijam programe :)

Ali radi 2 likova kojima sam ga prodao dobili paypal na aukcijama.Prije neki dan zove me lika da dodjem na msn ja reko sad mu moram vratiti pare jer mu je 100% neki error dosao kad on meni kaze dobio 150$ paypal xD

14 godina
neaktivan
Lockerz

Sad cu ja postat slike svog Biddera ! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Daj Perkane posudi Bidder, čim osvojim bilo koji PayPal veći od 25$, odmah ti plaćam! Ak oš možemo se nać jedan dan na MSNu pa se dogovirt ak oćeš...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice