Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.431.072
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
protjeran
Re: Lockerz
KASA kaže...
Maharaja kaže...
ma imam taktiku da item koji je tek izasa bidam do 10 000 i moj je jel svi ekaju zadnji cas evo upravo igricu dragon bal z pliz nemojte XD

i svi cekaju da netko nabida do pred 10 000 pa se i svi ostali ubace. lijepo češ nekoga obradovati. ti ćeš izgubit 3 sata da nabidaš do skoro 10 000 a neki drugi lik će uzet

Mislim stvarno nean pojma sta cu 20 000 imam a sta nemogu s tim nista radit imas li bidder

15 godina
RuskeGTT kaže...
refa kaže...

ajd neka neko vise neka pojasno sta je bolje paypal ili alertpay

kad se ide na paypal znam da mora na sloveniju kreirati a kad se ide na alertpay dali opet mora ici slovenija ajd neko nek objasni pls :(

paypal ne podrzava hrv i bih za primanje novca tj za skidanje sa accounta...

slovenija podrzava...

koliko mi poznato, dovoljno je upisat neku adresu u sloveniji pri registraciji i to je to...bitan je broj kartice da bude ispravan kako bi mogao dizati pare...

za alertpay neznam, posto nemam, ali mislim da sam citao da u hrv radi i da se moze dizati pare...

i sad jos jedno pitanje: dali se moze ISTA kartica koju rabim na paypalu rabiti i za alertpay?

Moze alertpay i paypal su razlicite firme i njihove baze podataka nemaju veze jedna sa drugom slobodno mozes dodati na alertpay istu karticu!

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
15 godina
neaktivan
Lockerz

de ako neko zna da mi pomogne....ako imam 3 akaunta i osvojim na njima nagrade i trebam primiti novac..jel mogu sve to na jedan alertpay akaunt,ili moram napraviti za svaki od njih..i d ali je moguce imati vise paypal i alertpay akaunta..hvala

0 0 hvala 0
15 godina

kako mislis dali je moguce pa moguce je! napravis za svaki acc alertpay ili paypal i onda posaljes sve na jedan kad sjedne lova tako sam ja napravio!

15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

kako mislis dali je moguce pa moguce je! napravis za svaki acc alertpay ili paypal i onda posaljes sve na jedan kad sjedne lova tako sam ja napravio!

super onda..nego sta je bolje,alertpay ili paypal...znaci treba mi samo da primim lovu i podignem je na bankomatu,nista vise..i da li je moguce mijenjati broj kartice na jednom alertpay akauntu,npr. ja upisem od prijatelja karticu,i kasnije kad otvorim svoju,upisem broj svoje..hvala na pomoci

15 godina

Mozes micati i dodavati kartice bez problema! bolje ti je alertpay zbog toga sto je podrzan u HR i koristenje njega je legalno nemas bojazni da ce ti se racun zamrzniti radi validacije podataka kao sto zna biti slucaj sa slovenskim paypalom!

15 godina
neaktivan
Lockerz

ubio se trazeci nekakve auto watchere, captcha bypass i auto bidder i sve na sharecashu... ja sa onim sharecash bypass skinem i nerade jbt... ili mi skine nesto bezveze ili prog neradi...a to ovi noobovi namerno nesto drugo stave samo da zarade sa tim sto cu ja skinit...ajd ako neko nesto nadje neka posta pls

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Evo nisam bio online 2 dana :(

Vidim da neki postaju sharecash sranj*.

Manite se toga.Sta mislite da bi ljudi bezveze ispunjavali offere da je moguce bypassat ?!Ako je i moguce to sigurno nece biti public jer ce brzo biti patchirano.

Sto se tice bypassera (za recaptcha) takvo nesto ne postoji tj. nije sasvim bypass.U mojem "bypassu" morate nesto editirati da bi vam radilo ali sam napravio program pa je sve ultrajednostavno!

Sharecash nikad nece imati nista dobro.Ljudi ako hoce stvarno prodavat program a da radi prodavat ce ga direktno a ne tako da se skida preko sharecasha!

BTW za sve koji su kupili captcha bypass program izlazi novi update uskoro pa me PM-ajte ako zelite.Ukljucen je novi LRC private server i postaviti cu help button ako to zelite!

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

ajde stavi svoj cijenik :D sta sve i koliko?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bokyyy kaže...

ubio se trazeci nekakve auto watchere, captcha bypass i auto bidder i sve na sharecashu... ja sa onim sharecash bypass skinem i nerade jbt... ili mi skine nesto bezveze ili prog neradi...a to ovi noobovi namerno nesto drugo stave samo da zarade sa tim sto cu ja skinit...ajd ako neko nesto nadje neka posta pls

Ma i ja nakraju nista nisam nasao a sve puno virussa izgubio vrijeme i to je ot 

15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Evo nisam bio online 2 dana :(

Vidim da neki postaju sharecash sranj*.

Manite se toga.Sta mislite da bi ljudi bezveze ispunjavali offere da je moguce bypassat ?!Ako je i moguce to sigurno nece biti public jer ce brzo biti patchirano.

Sto se tice bypassera (za recaptcha) takvo nesto ne postoji tj. nije sasvim bypass.U mojem "bypassu" morate nesto editirati da bi vam radilo ali sam napravio program pa je sve ultrajednostavno!

Sharecash nikad nece imati nista dobro.Ljudi ako hoce stvarno prodavat program a da radi prodavat ce ga direktno a ne tako da se skida preko sharecasha!

BTW za sve koji su kupili captcha bypass program izlazi novi update uskoro pa me PM-ajte ako zelite.Ukljucen je novi LRC private server i postaviti cu help button ako to zelite!

postoji program koji se moze skidati s sharecasha bez ispunjavanja offera...licno sam skinuo 2 fajla

16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

ajde stavi svoj cijenik :D sta sve i koliko?

Nemam neki cjenik ali sve se moze dogovoriti preko PM-a :) Uzimam i accountove (Steam.ea) ako nemate novac !

15 godina
neaktivan
Lockerz

imam ja viska carapa i gaca ako primas ?!
hhh salim se...eto perkane cim dobijem ove pare sa zadnjeg redeema uzimam od tebe te botove a ti ako mozzes samo mi napisi tu ili u PM kakve botove sve imas i odprilike kolko trazis za svaki od njih...
a uostalom cucemo se preko xfire...
PS (na svakom postu ga imam xD) bas je bezveze ovo za lrc pro sad kad ga kupim i formatiram windows mogu zatrazit samo jedan free code a kasnije opet moram kupit ako ocu imat pro verziju... pff 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

imam ja viska carapa i gaca ako primas ?!
hhh salim se...eto perkane cim dobijem ove pare sa zadnjeg redeema uzimam od tebe te botove a ti ako mozzes samo mi napisi tu ili u PM kakve botove sve imas i odprilike kolko trazis za svaki od njih...
a uostalom cucemo se preko xfire...
PS (na svakom postu ga imam xD) bas je bezveze ovo za lrc pro sad kad ga kupim i formatiram windows mogu zatrazit samo jedan free code a kasnije opet moram kupit ako ocu imat pro verziju... pff 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bokyyy kaže...

1. kakve botove sve imas i odprilike kolko trazis za svaki od njih...
2. bas je bezveze ovo za lrc pro sad kad ga kupim i formatiram windows mogu zatrazit samo jedan free code a kasnije opet moram kupit ako ocu imat pro verziju... pff

1. to i mene zanima

2. cek, jaoooooooo, sjetio si me toga, sta stvarno ako ponovno win instaliras nemas code?

15 godina
neaktivan

pa da jbt...onaj unique ID ti nebude vise isti i moras trazit novu licensu za taj novi ID sto imas a enesce ti daje samo 1 free i ako opet shebes windows moras ponovo kupit...
sry ako dodje do double posta...pisem s moba i neki khurac nevalja... 

15 godina
neaktivan

pa da jbt...onaj unique ID ti nebude vise isti i moras trazit novu licensu za taj novi ID sto imas a enesce ti daje samo 1 free i ako opet shebes windows moras ponovo kupit...
sry ako dodje do double posta...pisem s moba i neki khurac nevalja... 

15 godina
neaktivan

Perkane, kolko ti je Autobidder?

15 godina
neaktivan

Perkane, kolko ti je Autobidder?

14 godina
neaktivan
Lockerz

Ima li iko da bi od mene uzeo AutoBidder. Dajem ga za bilo sta.

Javite se na PM!

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 20:55 (CoLdPlay).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

Ima li iko da bi od mene uzeo AutoBidder. Dajem ga za bilo sta.

Javite se na PM!

Ja ti dam pass za THR!

14 godina
neaktivan
Pozz svima :)) Imam nekoliko pitanja ...
Kako da znam kad pocinje redemption ?
Da li mi Z-listeri dobiamo informacije o tome ?
I sta se sad dobiva ( umjesto majice ) ?
Hvala unaprijed !! =D
14 godina
neaktivan
Lockerz

Imam jos mnogo skripti, jedna od njih je i vrsta LRC PRO-a, ima opciju da vam automatski bira nagradu koju vi hocete, i da sam upise detalje kada hocete nesto reedemat.

Imam ih jos mnogo. Ako netko hoce, ima PM!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
LockerzMania kaže...
Pozz svima :)) Imam nekoliko pitanja ...
Kako da znam kad pocinje redemption ?
Da li mi Z-listeri dobiamo informacije o tome ?
I sta se sad dobiva ( umjesto majice ) ?
Hvala unaprijed !! =D

ВУКОВАР-Хрватски град!

PS:Stigao mi je danas srebreni Shuffle 2 GB s Lockerza,nisam ništa platio :)

Uskoro moj.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 22:08 (zgsolja).
17 godina
odjavljen
Lockerz

Yeaahhhh ljudi upravo nabavio jedan super autobbider napokon!

Tko ga želi kupit na PM! Mogu vam pokazati kako radi prek TV ako želite! Autobbider vam mogu dati i u zamjenu za neke skripte ako hoćete, steam acc tko želi, bonove...!

Sad baš idem s kompa al sutra ću neš osvojit pa postam email i slike...

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Update autobidera stize uskoro.Svi koji su ga kupili imaju pravo na besplatan update.Jos imam par problema s njim ali vjerujem da ce se uskoro rjesiti!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Odkud vam ti svi silni autobidderi! XD

Bilo bi fora da netko da neki trial od Biddera, pa da pokuša osvojit PayPal 25$/50$/75$, pa da odma kupi cijeli program, tim zarađenim PayPalom. Bilo bi fkt fora, al niko nebi dao zato kaj si mislite da ćemo čopit cijele verzije i ne platit. :D

15 godina
protjeran
Lockerz

eto stigao i meni shuffle iz 20th january redeem-a :P 

EDIT: nista nismo platili jer na papirima pise da mu je vrijednost 1$, a bas sam zicao Kathy da mi posalju USPS-om da ne platim nista :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 10:03 (FI4).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
FI4 kaže...

eto stigao i meni shuffle iz 20th january redeem-a :P 

EDIT: nista nismo platili jer na papirima pise da mu je vrijednost 1$, a bas sam zicao Kathy da mi posalju USPS-om da ne platim nista :P

Nesto su brzi xD

Ja sam mislio da ces cekati tamo negdje do Uskrsa hehe

Cestitam!

BTW evo nesto zanimljivo

One of the reasons that we changed to PayPal only is so that we can get the prizes to you more quickly. At first this may take 1-4 weeks. But within a month or so, we hope to be able to deposit within one week! ;-)

February confirmations should all go out by this week. If you do not receive a confirmation, it may be because you opted out of our email, which also opts out of confirmations.

Best,
Kathy

15 godina
protjeran
Lockerz

da i ja :O predobro, vidim da su svima jucer stigli :P nadamo se da bude tako kako govore , da ce paypal i alertpay nagrade brze dolaziti :P

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice