Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.403.387
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
protjeran
RE: Lockerz
logic kaže...
RuskeGTT kaže...

placi i odleprsaj od ovog topica ako te ne zanima

najjaci su mi ovakvi padobranci koji ulete u neki topic koji ih ne zanima i pocnu vrijedati

i sta ti znas koliko tko od nas zna raditi na kompu???

Gdje sam ja to rekao niesto cime si ti uvrijedjen? I koliko zaradis ako nije tajna?

50 min mjesecno.

I da btw znam instalirati OS nesto malo programirati i uredjivati slike.Takodjer sam jako dobar u moern warfareu 2.

Stvarno ne razumijem logic zasto si takav.Razumi da mi nemamo sad tolko puno godina i jos se svi skolujemo paje dobro ako nesto sami ubodemo.

Fuck The Shut Up
17 godina
neaktivan

Nemam pojma zasto si se uvrijedio. Samo sam rekao da postoje puno bolji nacini zarade. nema lakih para. Shvatices kad narastes. To sto si dobar u COD ti apsolutno nista u zivotu ne znaci.

:)
15 godina
neaktivan
Lockerz
Ajde mali odleprsaj
Vidi se da si Tatin sin , pa nama dosao ovdje govoriti nesto
Da te ne vidim vise ovdje !!!
[url=http://www.gametracker.rs/index.php?page=server_info&ip=217.26.67.179:27041][img]http://www.gametracker.rs/banner1.php?color=siva&ip=217.26.67.179:27041[/img][/url]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ti to meni??????????

Hahahhahahhahhahahha

15 godina
protjeran
logic kaže...

Ti to meni??????????

Hahahhahahhahhahahha

Valjda misli da si ti ovaj dječak na slici(a to ti je pretpostavljam sin).

15 godina
neaktivan
Lockerz
mislim na logic-a opcenito ne na njegovu sliku
on ti je cyber gejcina
haj sad crta sa ove teme
[url=http://www.gametracker.rs/index.php?page=server_info&ip=217.26.67.179:27041][img]http://www.gametracker.rs/banner1.php?color=siva&ip=217.26.67.179:27041[/img][/url]

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Nemoj Logica dirati.Dobar je on samo eto nevjeruje u stranicu Lockerz sto je naislo na veliki otpor :).Nista Logica jedino mogu reci probaj pa onda sam prosudi.Jest da je tesko nesto dobiti a kad se dobije onda je stvarno uzitak.

BTW nikad se ne zna za sto se cod posluziti.Ja sam se iz igrica i razvijao u informatickom svijetu.Neznam ovo ajmo vidit, nece pokrenuti igricu jer treba jogurt (ako si pratio mafia2 temu onda znas sto je jogurt).I tako to.Uglavnom sve sam naucio iz potrebe prema igricama.Sad ucim neke stvari koje nemaju veze sa njima(iako sve ima veze s njima).

Fuck The Shut Up
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 20:22 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...

Nemoj Logica dirati.Dobar je on samo eto nevjeruje u stranicu Lockerz sto je naislo na veliki otpor :).Nista Logica jedino mogu reci probaj pa onda sam prosudi.Jest da je tesko nesto dobiti a kad se dobije onda je stvarno uzitak.

BTW nikad se ne zna za sto se cod posluziti.Ja sam se iz igrica i razvijao u informatickom svijetu.Neznam ovo ajmo vidit, nece pokrenuti igricu jer treba jogurt (ako si pratio mafia2 temu onda znas sto je jogurt).I tako to.Uglavnom sve sam naucio iz potrebe prema igricama.Sad ucim neke stvari koje nemaju veze sa njima(iako sve ima veze s njima).

Logic i ekipa s Lockerza(dakle Ja,Perkan,Ruske,Nabrzaka) nisu na istoj valnoj dužini.Logic ima djecu,čim ima djecu treba odnekud zaraditi novce za pristojan život a samim time u životu je naviknut da ništa neće dobiti ako to ne zaradi,dok su sad došla nova vremena i neki novi klinci koji besplatno dobivaju stvari koje ih čine sretnima i sad je kvaka u tome da ljudi poput Logica misle:Ja radim po cijele dane,zarađujem za svoju obitelj a neki tamo klinjo upikne stvar vrijednu 2000kn samo za 5 minuta kolko u prosjeku traje jedan reedem.

Dakle,nije kriv Logic nismo krivi ni mi.Sve je to stvar godina i percipiranja ovakvih stvari.Želim mir i ne želim prepucavanja,svatko neka radi što mu se sviđa i za što misli da će mu pomoći dok se komentari drugih ostave postrani.Pozdrav

16 godina
protjeran
zgsolja kaže...
Perkan777 kaže...

Logic i ekipa s Lockerza(dakle Ja,Perkan,Ruske,Nabrzaka) nisu na istoj valnoj dužini.Logic ima djecu,čim ima djecu treba odnekud zaraditi novce za pristojan život a samim time u životu je naviknut da ništa neće dobiti ako to ne zaradi,dok su sad došla nova vremena i neki novi klinci koji besplatno dobivaju stvari koje ih čine sretnima i sad je kvaka u tome da ljudi poput Logica misle:Ja radim po cijele dane,zarađujem za svoju obitelj a neki tamo klinjo upikne stvar vrijednu 2000kn samo za 5 minuta kolko u prosjeku traje jedan reedem.

Dakle,nije kriv Logic nismo krivi ni mi.Sve je to stvar godina i percipiranja ovakvih stvari.Želim mir i ne želim prepucavanja,svatko neka radi što mu se sviđa i za što misli da će mu pomoći dok se komentari drugih ostave postrani.Pozdrav

U potpunosti se slazem.Lijepo si to rekao MAX.Mislim da zasluzujes nagrade kao sto sam ti napisao u PM-u ;)

Fuck The Shut Up
15 godina
protjeran
Lockerz

Ajd ako hoćeš možeš otvoriti onu chat sobu iako nije reedem.Pa da se malo popričamo i zezamo.Ako želiš naravno,ne želim siliti nikoga na ništa.Mislim subota je pa ono da prikratimo vrijeme...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zgsolja kaže...
Perkan777 kaže...

Ajd onda i meni pokazi kako se to zaradi 2000 kn za 5 minuta.

15 godina
protjeran

Logic kaže:

Ovako:

1.Upišeš u google Lockerz

2.Ugledaš stranicu Lockerz-piše Welcome to Lockerz

3.Klikneš Sign Up i upišeš svoje podatke

4.Kreneš ko sumanut gledati videe u Playu i tako natučeš jedno 5 soma bodova

5.Kampiraš zadnja 2 dana u mjesecu od 20.00-1:00 ali postoji nekad i iznimka

6.U ovakvom sustavu moraš igrati prljavo:skineš automatske programe koji naručuju poput LRC Pro

7.Naručiš Ipod Touch 64 GB i čekaš malo manje od mjesec dana da ti stigne na kućnu adresu.

8.Prestaneš dolaziti na ovu temu

15 godina
neaktivan
Lockerz
8. pravilo najjace :D hahahahahaha

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zgsolja kaže...

Logic kaže:

Ovako:

6.U ovakvom sustavu moraš igrati prljavo:skineš automatske programe koji naručuju poput LRC Pro

7.Naručiš Ipod Touch 64 GB i čekaš malo manje od mjesec dana da ti stigne na kućnu adresu.

Imam nesto skole u kojoj smo spominjali matematiku. Onako usput. u pravilu pet je ukupno deset sati mjesecno. Jedan sat ima 12x5 minuta. ti kazes da zaradis 2000 kn za pet minuta. Ako to sve pomnozimo 10 sati x 12 x 5 minuta x 2000 kn to izadje 240.000 kn. I to ne racunajuci sate koje potrosite gledjuci te video klipove. Dobre pare vi ovdje mlatite. Sto uopste idete u skolu? Sad mi krivo sto zavrsi faks.

;)

16 godina
protjeran
logic kaže...
zgsolja kaže...

Logic kaže:

Ovako:

Imam nesto skole u kojoj smo spominjali matematiku. Onako usput. u pravilu pet je ukupno deset sati mjesecno. Jedan sat ima 12x5 minuta. ti kazes da zaradis 2000 kn za pet minuta. Ako to sve pomnozimo 10 sati x 12 x 5 minuta x 2000 kn to izadje 240.000 kn. I to ne racunajuci sate koje potrosite gledjuci te video klipove. Dobre pare vi ovdje mlatite. Sto uopste idete u skolu? Sad mi krivo sto zavrsi faks.

;)

Malo je MAX pretjerao ali svejedno.Lijepo je kad se nesto dobije.Ja bi to vrijeme koje nisam na Lockerzu proveo igrajuci nesto tako da mi je svejedno!

Fuck The Shut Up
15 godina
Lockerz

otvorena je nova stranica slična lockerzu ali je još u beta fazi. također kad se skupi određeni broj bodova može se uzet nešto iz shopa. zasad šalju samo u rumunjsku a bodove se skuplja za sada samo odgovaranjem na pitanja ko u lockerzu.

ako nekog zanima i želi pozivnicu mogu mu poslat ali nek mi pošalje svoj mail na pp

http://kasperskyme.bloger.hr/

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

18.9. kupljen wallpaper, skupio 20 000 ptz-a od tad

odlicno je sta jos drze onih 3x3 ptz-a tako da stvarno je bio dobar ubod

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lockerz

Moj komsija ima 95000 poena, hoce decko da uzme dzabe PS3. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

a koliko je bodova ps3 dzabe?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
80% ljudi NIKAD nece moci zamjeniti PTZ-e... cisto jer bi to sredilo koncepciju Lockerza... :)

Funny :)
In Control
17 godina
neaktivan
Lockerz

Kupio sam silver wallpaper opet samo zbog majice jer su im bas dobrog kvaliteta a 4 dolara me izasla :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kupujete wallpapere ;)

joj ;)

17 godina
neaktivan

Ne kupio sam majicu :D bitna razlika :D nisam mislio vise kupovati osim prvog puta jer sam bio radoznao ali ovaj put sam kupio samo zbog majice :D btw  lockerz mi je sporedna stvar totalno i idem na njega kad trebam ubiti dosadu inace servisiram racunare, ponekad snimam neke svecanosti, i jos par nekih drugih poslova, uz sve to studiram arhitekturu i ucim raditi u 3D Max-u, ArchiCAD-u, a aktivno radim u AutoCAD-u, a povremeno radim i u Photoshop-u  tako da sto se tice rada nisam ljenstina :D Pozzz za sugradjanina i imenjaka logic-a :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 17:25 (dex3108).
17 godina
neaktivan

Sugradjanina?

17 godina
neaktivan

Koliko vidim da ti je lokacija Banja Luka a i ja zam iz BL :D

17 godina
neaktivan

Ja sam vrlo blizu Banja Luke ;)

16 godina
protjeran
Lockerz

Velike vijesti dolaze veceras!

Fuck The Shut Up
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

pa ajde podijeli s nama:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lockerz

Sprema se general redemption!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DeCoy kaže...

Sprema se general redemption!!

Jos je vaznije ono sto se dogadja poslije nje!!!!

Uglavnom sve ce reci danas tj sutra!

Fuck The Shut Up
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice