Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.403.446
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
Lockerz

http://img202.imageshack.us/img202/6399/20100924133813.jpg

kao što sam i mislio. ništa od gift carda za nas. pročitao sam pravila ali sam se ipak nadao

http://kasperskyme.bloger.hr/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz
Kupite UW i dobijete free majcu :D
[url=http://www.gametracker.rs/index.php?page=server_info&ip=217.26.67.179:27041][img]http://www.gametracker.rs/banner1.php?color=siva&ip=217.26.67.179:27041[/img][/url]

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Lockerz

i ja sam dobio taj mail! bolje ti je kupis majicu dobijes free wallpaper :-)

My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan
Lockerz

A koliko je majica? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

Perkane ajde negdje oko 20.00 Otvori Sobu please!Bit će spektakularno :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ee ljudiiii jel danas GENERAL???

ak je jel zna u kolko sati odprilike???? :D:D:D:D

ZaX je PROOOO

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

Da Perkan otvori chat,mogli bi se zabaviti i odmah dobiti informacije iz prve ruke..Ili se Perkan malo probahatio od kad ga je krenulo na Lockerzu?Perkane molim te otvori nam chat

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
zgsolja kaže...

Da Perkan otvori chat,mogli bi se zabaviti i odmah dobiti informacije iz prve ruke..Ili se Perkan malo probahatio od kad ga je krenulo na Lockerzu?Perkane molim te otvori nam chat

Lol pa dobio sam 25 $ paypal 3-4 puta a ovo gift cardovi su mi bas sad odbijeni osim Southwesta 50$!

BTW otvorio bi ali neznam da li ce biti danas redeem!

Fuck The Shut Up
15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...
zgsolja kaže...

Lol pa dobio sam 25 $ paypal 3-4 puta a ovo gift cardovi su mi bas sad odbijeni osim Southwesta 50$!

BTW otvorio bi ali neznam da li ce biti danas redeem!

Svejedno otvori pa cemo zajedno cekati.Bolje je da se družimo.AJd please

16 godina
protjeran
Lockerz

Redeem poceo maloprije.Failao na 150$ paypal pa sam se morao zadovoljiti sa samo 25$.Sve ukupno nije lose.25 jucer 25 danas.

Fuck The Shut Up
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

cestitam :)

izgleda da nema vise rucno. Uletio odmah, isao na ipod touch 32 gb i izbaci me. Izgleda da nema nista nego kupnja lrc pro

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

ja sam isao na 32gb, pa na 8gb i onda poslije je sve bilo ugrabljeno...isao na neki bon od 50 dolara, tek toliko...upisivao podatke i izbacilo me kasnije kad sam isao redeemat

taj LRC pro, sta program sve automatski radi? sta ostane nama za upisati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

ja sam isao na 32gb, pa na 8gb i onda poslije je sve bilo ugrabljeno...isao na neki bon od 50 dolara, tek toliko...upisivao podatke i izbacilo me kasnije kad sam isao redeemat

taj LRC pro, sta program sve automatski radi? sta ostane nama za upisati?

Tebi ostane samo captcha.Znaci na loginu upises captchu i stisnes enter onda ti on sam udje i izabere nagradu (koju si mu stavio) i odvede do shping forma gdje isto trebas samo captchu upisati!

Fuck The Shut Up
15 godina
Lockerz

lijepo!!!!

a jel ga skuze ovi iz lokerza? jesi kad probao s njime? nisi govorio da ces ga uzet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

On ga vec ima koliko ja znam!? a sad jel skuze sve ti je to kocka ja bi probao ionako mi se neda vise reedemat uvjek ostanu gluposti bez lrc pro maltene nemas sanse!

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
protjeran
Lockerz

Tako je LRC PRO imam vec duze vrijeme i ako ciljate na vece nagrade nemate sanse bez njega ja sam u dva dana dobio 50$ s njim.Sad misli uzeti wallpaper na mom i sestrinom acc-u (kada sjednu pare) pa onda uzeti i LRC PRO za sestrin komp (licenca je vazeca za jedan komp jer mnozete i copy/paste napraviti sa svog kompa ali svejedno nece raditi jer se odmah dobije drugaciji unique id).

Fuck The Shut Up
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 10:16 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

aa perkane , jel bi mogo dobit macbook sa tim LRC-om?

ZaX je PROOOO

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
zaXiii kaže...

aa perkane , jel bi mogo dobit macbook sa tim LRC-om?

Ne

Fuck The Shut Up
15 godina
neaktivan
Lockerz

aaa kako da dobijem mac??

pls pomagaj :(

ZaX je PROOOO

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
zaXiii kaže...

Mac jednostavno nikako to je jednostavno nemoguce.Iako ima likova koji su dobili po par macova od lockerza.

Fuck The Shut Up
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
zaXiii kaže...

Mac jednostavno nikako to je jednostavno nemoguce.Iako ima likova koji su dobili po par macova od lockerza.

aaa jesu iz hrvatske? :D

ZaX je PROOOO
16 godina
protjeran
zaXiii kaže...
Perkan777 kaže...
zaXiii kaže...

aaa jesu iz hrvatske? :D

Ne iz amerike su pretezno i ima jedan iz Francusek i Njmeacke!Nadam se da cu i ja biti uskoro mednju njima!

BTW imte reportazu CNBC-a o Lockerzu na youtubeu

Fuck The Shut Up
15 godina
Lockerz

perk, postoji li kakva sansa da se osvoji sa LRC pro ipod touch bilo koji... (3G 4G 8GB 32GB 64GB - bilo koji) ili mozda paypal od barem 100 dolara?

i zasto kazes da je nemoguce to osvojiti? sporiji je od drugih botova?

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 11:38 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

perk, postoji li kakva sansa da se osvoji sa LRC pro ipod touch bilo koji... (3G 4G 8GB 32GB 64GB - bilo koji) ili mozda paypal od barem 100 dolara?

Sa LRC Pro ces imati jako velike sanse da ces nesto osvojiti.Takodjer u LRC imate pre redemption warning jucer me je upozorio par minuta prije redema!

Mozes i paypal od 750$ sve zavisi kako brzo ti captcha ide.LRC od nedavno ima svoj browswer u kojem mozete ubaciti vlastiti skriptu ili blokirati slike da vam brze stranicu loda.Takodjer autmatski radi screenshot kad redeemate!

Sve u svemu must have ako idete na vece nagrade !

Fuck The Shut Up
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 12:15 (Perkan777).
15 godina
Lockerz

prije si rekao da imac nemoze se dobiti sa ovime...sad kazes da je must have za vece nagrade!

ja bi samo ipod, a sa ostatkom bodova dolare na paypalu, koliko god, samo da nije manje od 50-100

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bolje da ste vrijeme utroseno u ovoj temu ulozili da naucite nesto tipa instalacija OS-a, programiranje osnove, izrada web stranica osnove i sl pa da zaridite neki novac. Citam ovo i ne znam da  li da se smijem ili placem.

:)
15 godina
Lockerz

placi i odleprsaj od ovog topica ako te ne zanima

najjaci su mi ovakvi padobranci koji ulete u neki topic koji ih ne zanima i pocnu vrijedati

i sta ti znas koliko tko od nas zna raditi na kompu???

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Perkan777 kaže...
RuskeGTT kaže...

Sa LRC Pro ces imati jako velike sanse da ces nesto osvojiti.Takodjer u LRC imate pre redemption warning jucer me je upozorio par minuta prije redema!

Mozes i paypal od 750$ sve zavisi kako brzo ti captcha ide.LRC od nedavno ima svoj browswer u kojem mozete ubaciti vlastiti skriptu ili blokirati slike da vam brze stranicu loda.Takodjer autmatski radi screenshot kad redeemate!

Sve u svemu must have ako idete na vece nagrade !

perkane gdje da nabavim to kaj ti koristiš

http://kasperskyme.bloger.hr/
17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

placi i odleprsaj od ovog topica ako te ne zanima

najjaci su mi ovakvi padobranci koji ulete u neki topic koji ih ne zanima i pocnu vrijedati

i sta ti znas koliko tko od nas zna raditi na kompu???

Gdje sam ja to rekao niesto cime si ti uvrijedjen? I koliko zaradis ako nije tajna?

:)
14 godina
neaktivan
Lockerz

Jel vama lockerz down? Ja ne mogu jos od jutra da udjem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice