usput imam 1010 PTZ...što da uzmem?
pa oduzet ce ti.....kad vide....jedino ako su ti javili da ti nece oduzet
pa oduzet ce ti.....kad vide....jedino ako su ti javili da ti nece oduzet
meni isto nisu oduzeli nista kad su me skuzili u 11.mj na redeemu i poslje kad sam prozno za fejk mejlove isto nista, dal se meni cini ili direktni link za ptz place ne radi
Šta nije PS3 3600PTZ???
meni radi...još jedno pitanje-ova stranica mi se neće voše otvorit i dali ona pokazuje to vrijeme kod nas ili u SAD-u?
Jel zna možda netko kolka je poštarina za igru za ps3?
prvo ti reedemaj onda se brini o postarini. ;)
Postarina se NE PLAĆA.
Vjerovatno je mislio na carinu
vjeruj mi,za to sta si ti varao "ukrao" si im mozda oko 500-600 kn,a zaradio im 10-15 tisuca kuna,jer svaki tvoj klik na stranici i svaka minuta videja kojeg pogledas njima donosi dobru lovu...tako da nemas sta nosit na dusi osim sta oni SERU i na sve moguce nacine zele od nas icvuci novce a sto manje daju mogucnost da mi dobijemo ikoje nagrade....vjeruj mi ja sam nasjeo 100000 puta od njih i vise im necu dati ni kune!!
nisi im dao niti kune stoga nelaprdaj. Mozda su zaradili na tebi pare, ali nevjerujem da si ti izvadio iz svog dzepa i dao im.
poslano...
Jedva cekam sljedeci redeem taman sam si skupio za Modern Warfare 2
Da se može ja bih uzeo Battlefiled Bad Company 2
ja cu preskocit ovaj redeem, a onda u sljedecem idem na ipad
Ja bih da sam na tvome mjestu, i da imam bodova kao ti radije išao na macbook
Pa kolko imas bodova.
Pa kolko imas bodova.
2986.. s tim da jos nisam pogledao sve videe.. ostalo mi je jos negdje 15.. do sljedeceg redeema ce se nakupit jos barem 400 bodova tako da cemo vidjet
Plaća li se ikakva carina za pc igre, za kolko otrprilike stigne ovdje i kad je taj reedem?
Ne piše nis gore. Gdje vidjeti kad je redeem?
Ne piše nis gore. Gdje vidjeti kad je redeem?
pratis forum i cekas obicno bude kad se objave pravila! vidjeces na pocetnoj stranici!
It's a day of good news at Lockerz. We're giving you double PTZ again today for watching videos and inviting friends. And today, we're also going to announce a new feature of our site that we're sure you're going to love -- so stay tuned!
OMG,novi feature!To su 100% igre...Sumnjam da je SHOP,a za ostalo neam pojma uopće kaj imaju u planu....
mislim da je to shop... vidis kakav znak ima u obliku cjene...
Ak me oči nevaraju,tamo je PTZ znak?Što znači da će postavit igre,a ja se baš ponado za SHOP....
Ak me oči nevaraju,tamo je PTZ znak?Što znači da će postavit igre,a ja se baš ponado za SHOP....
hmm mislim da te oci varaju 1. znak je my locker 2.je taj znak cjene 3. play 4. connect 5 reedem jel tak?
a znak ptz-a je onak PT-Z- kao reedem
It's a day of good news at Lockerz. We're giving you double PTZ again today for watching videos and inviting friends. And today, we're also going to announce a new feature of our site that we're sure you're going to love -- so stay tuned!
Vidiš znak pokraj toga?PTZ znak,što znači da će stavit načine za zaradit PTZ...
Pa svoje PTZ ćemo koristiti za popuste u tom Shopu.
I da jučer na Fejsu je LAB otvorio kao temu Shop i rekao da dolazi uskoro i danas onda ovakva vijest..Tako da ljudi mislim da će se SHOP otvoriti a ja sam spreman kupiti nekaj iz njega!!
aa tako reci :p