Cestitam.BTW mozes mi reci sto si sve od programa koristio da bi ti olaksao redemption.Jesi koristio RoboFrom ili AutoFillForm?Jesi koristio Lockerz Checker?
jedino Firefox addon Autofill. A checker nisam trebao jer sam bio platio za 3 redemptiona i znao sam u kojem ce vremenu biti. Bio je mislim od 00-01 po noci
pricao sa carinom i morao sam im isprintati dozvole za uvoz od Hakoma :) zato sto ima wlan i bluetooth :)
Aj pliz postaj te dozvole od Hakoma ako netko od nas sa foruma dobije isto iPod touch pa da ne moramo traziti to nego samo isprintamo im to.
BTW jeli ti sve odmah iz prve dobro upisao AutoFill.Pitam te zato jer meni nikad zemlju ne stavi dobru i stavi mi isto ime i prezime.Aj stavi ss kako si to upisao pa da tako i ja kod sebe napravim?!
to ti je zapravo ovo u privitku. Ne znam zasto to treba, kad se prodaje ipod touch kod nas, al ajde :) A sto se tice Autofilla, u postavkama namjerno nisam postavio zemlju i broj telefona da nesto ne zezne. To sam rucno upisao. Ostalo mi je sve bez greske stavio
Ali sto si sve upiso i u koje kucice si to upisao jer mene je tako na jednom redeemu to zeznulo pa zato biram.Jesi li prvo odabrao zemlju pa onda stisnuo autofill ili si odabrao zemlju rucno i onda autofill?