je taj rogram na kraju šta valja ??
valja :D
je taj rogram na kraju šta valja ??
valja :D
dijelim 12 pozivnica za lockez, tko hoće neka me PM-a....
nadam se da ću ovaj mjesec ugrabiti ipod touch 8gb na general redemptionu, jer imam trenutačno 326 PTZ-a, a u 3. mjesecu možda si nabavim BFBC2
dijelim 12 pozivnica za lockez, tko hoće neka me PM-a....
nadam se da ću ovaj mjesec ugrabiti ipod touch 8gb na general redemptionu, jer imam trenutačno 326 PTZ-a, a u 3. mjesecu možda si nabavim BFBC2
Dijeliš samo 12?... kako to... xD znači ako ti se javi 13 ljudi, ovog zadnjeg bogca nećeš invitat? L0L
Pobijedite ovo :D
Ciljam na 5000$ Paypal i nekoliko igrica.Šta mislite?
1. Nemoš više od jedne stvari uzet.
2. Ja ti dam još tolko ako izvučeš išta, a da prije toga ne dobiješ ban, ili ti blokriaju isporuku prije.
3. Čestitam na bodovima.
4. Ako već ideš krast budu umjeren, a ne ko naš Ivek.
5. Živio!
Ne spamajte ode s glupim komentarima - dijelim pozivnice. Svi jesmo. Ako imate nešto korisno reć recite ili pustite druge da kažu.
Ljudi, jel itko od volje napravit fake mail i regat mi se barem jednom da udjem na zlist sto prije, jos mi fali 11 osoba... radim po 1 fake svako dva dana da ne bude sumnjivo
Da, dal ti izgledamo ko dobrotovorna ustanova ili djedicini vilenjaci. -.-
Da LiL'Jo svi imaju redeem u isto vrijeme.Onaj ko je narucio dvije sanse mogu mu rec kada pocinje.
Prva sansa pocinje od 1-2 u petak (25) ujutro a druga sansa od 3-4 isto u petak ujutro.Tako ako nista ne uzmete na prvoj sansi odmah 1h poslije pocinje novi val.Zelim svima srecu.
mislis valjda od 2 do 3 i od 4 do 5 26.ujutro?
Da hvala na ispravci.
Wave 1: 6-7pm EST ->23-00 25.02->26.02
Wave 2: 8-9pm EST ->1-2 26.02
Wave 3: 10-11 pm EST ->3-4 26.02
http://www.timetemperature.com/tzus/pennsylvania_time_zone.shtml
LOL PA PM ZNACI POPODNE, 6-7 PM MINUS 6-7 SATI ZA NASU TIME ZONU, KOD NAS JE OKO 11 UJUTRO A NE PONOCI.....
pa kolko ptza ti imaš čovječe?
evo
fantasticno
pa kolko ptza ti imaš čovječe?
evo
fantasticno
da nisam naručivo ipod imo bi i više
Dijelim pozivnice za lockez, tko hoće neka mi kaže preko PM-a.
Ja, budaletina!
ja neznam jeste li vi pijani il šta, al zbilja ne shvaćam da ne kužite najobičnije vremenske zone .
Vrijeme se DODAJE jer je SAD na zapadu a mi na istoku a prema istoku se sati dodaju, znači nikakvo oduzimanje -.-'
Uostalom , nije me ni briga za vas ''sveznalice'' kojima je sad u Londonu ičito 3 pm a ne 1 pm , čekajte vi u 11 ujutro bar će ostat više za normalne ljude ;)
edit: očito te matematika ne služi
Ok, zašto ja objašnjavan uopće. Nek svako svrati kad ga je volja.
Živili!
Da LiL'Jo svi imaju redeem u isto vrijeme.Onaj ko je narucio dvije sanse mogu mu rec kada pocinje.
Prva sansa pocinje od 1-2 u petak (25) ujutro a druga sansa od 3-4 isto u petak ujutro.Tako ako nista ne uzmete na prvoj sansi odmah 1h poslije pocinje novi val.Zelim svima srecu.
Da hvala na ispravci.
LOL PA PM ZNACI POPODNE, 6-7 PM MINUS 6-7 SATI ZA NASU TIME ZONU, KOD NAS JE OKO 11 UJUTRO A NE PONOCI.....
Omg pokrij se usima i suti.Ti stvarno nsi cist sa metematikom i zemljopisom.
Pobijedite ovo :D
Ciljam na 5000$ Paypal i nekoliko igrica.Šta mislite?
pa ako te do sad nisu bannali ti kupi radje cijelu lockerz firmu...tako ti je najjednostavnije
Da hvala na ispravci.
Omg pokrij se usima i suti.Ti stvarno nsi cist sa metematikom i zemljopisom.
WTF! KADA JE ONDA!!??
evo projavljujem se na lockerz
da ima dam prave podatke???
i koju drzavu da stavim zbog nagrada
OVO SU DEFINITIVNI DATUMI REDEMANJA.
perkane ocito ni ti ne kontas da je 6+6= 12 ...a to je ponoc koliko ja znam...
uostalom...dali su vam onaj link . www.timeanddate.com gore stavite usa pennsylvania i sat npr 6 pm, a dolje Croatia...i viola..izbaci vam da je to 26.2. u PONOC....vise nec nis piat oko toga zivciram se bezveze xD
da stavi prave podatke na lockerz, ali ako hoces uzet lovu na reedemu (kad je vrijeme za uzimanje nagrada) onda na acc od paypala stavi drzavu sloveniju ili neku drugu iz eu.
dakle samo ti ostabvi svoje podatke prave jer u protivnom neces dobit nagradu.
ps vidis kako se ja brinem za one koji se prek mene regaju XD
Kad će onda biti onaj redem za sve, bez plaćanja?
da stavi prave podatke na lockerz, ali ako hoces uzet lovu na reedemu (kad je vrijeme za uzimanje nagrada) onda na acc od paypala stavi drzavu sloveniju ili neku drugu iz eu.
Zašto da stavi u Sloveniju? Pa onda ljudi neće znat gdje da pošalju nagradu, jer neznaju oni da živiš u Hrvatskoj, pa mogu poslat nagradu negdje drugdje, zar ne?
perkane ocito ni ti ne kontas da je 6+6= 12 ...a to je ponoc koliko ja znam...
uostalom...dali su vam onaj link . www.timeanddate.com gore stavite usa pennsylvania i sat npr 6 pm, a dolje Croatia...i viola..izbaci vam da je to 26.2. u PONOC....vise nec nis piat oko toga zivciram se bezveze xD
Sad sam u zbunjoli. 23 ili 12?
kud ovo vise vodi ........................
Zašto da stavi u Sloveniju? Pa onda ljudi neće znat gdje da pošalju nagradu, jer neznaju oni da živiš u Hrvatskoj, pa mogu poslat nagradu negdje drugdje, zar ne?
Ja sam reko za paypal da stavi sloveniju, jer ako stavi hrvatsku nece moci primit lovu!
sfe ja ti nista tu ne vidim xD