Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.401.431
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
neaktivan
RE: Lockerz

e morao sam komentirat samo da velim da smo dosli do 10000. (!!!!) poruke... uh kud je sve ovo otislo... blago onima koji su omastili brk na lockerzu, a nama ostalima ostaje nada..

i bilo bi super da ne dodemo do 20000. poruke nego da gledamo sto tko pise i budemo u toku..

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 19:05 (marko009).
16 godina
neaktivan
Lockerz

Ja sam odustao od lockerza jos na nekoj 250 stranici.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi HAHAHHAHA NAJBOLJI VIDEO NA SVIJETU:http://www.e-castig.com/index.php?r=Rl1h
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gmejz kaže...

napokon dobio mail da su poslali onaj blesavi prsten, jos ak nebum trebal nist carini platiti Smijeh

znaci to bude mi doslo normalno na adresu, imate li iskustva s manjim nagradicama, jeste ih placali bilokak?

doće ti ravno na adresu i nećeš niš platiti , bar je meni tak

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu
15 godina
neaktivan
marko009 kaže...

e morao sam komentirat samo da velim da smo dosli do 10000. (!!!!) poruke... uh kud je sve ovo otislo... blago onima koji su omastili brk na lockerzu, a nama ostalima ostaje nada..

i bilo bi super da ne dodemo do 20000. poruke nego da gledamo sto tko pise i budemo u toku..

jos kad bi toliko nagrada osvojili :D

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 21:31 (Bokyyy).
15 godina
neaktivan
gmejz kaže...

napokon dobio mail da su poslali onaj blesavi prsten, jos ak nebum trebal nist carini platiti Smijeh

znaci to bude mi doslo normalno na adresu, imate li iskustva s manjim nagradicama, jeste ih placali bilokak?

joj vald cu i ja sutra preko sutra :D

NoThInG CaN't StOp Me !!!
16 godina
neaktivan
gmejz kaže...

Kakva carina za prsten, pa ne dilaš heroin u prstenu...

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
15 godina
neaktivan
Lockerz

nemam iskustva s tim tak da se ne mogu pravit pametan :D

bas me zanima da li ce dodati nove iteme koji bi se nama mogli cinit zanimljivi :)

0 0 hvala 0
15 godina
Piroman007 kaže...
marko009 kaže...

eh  kad ti na carini zamijene prsten za onaj plasticnjak iz automata :P

hahahaha :D

BTW. za one koji nisu gledali dobro u PLAY, ima 19 novih filmića, večina je u kategoriji Originals

kompa moj, da ti pratis kako treba lockerz bi vidio da nije 19 novih nego samo 1 i to onaj od danasnjeg dailiesa...

ljudi nemojte se praviti pametni, ako ne pratite kako treba lockerz i ovaj topic radije ne pisite jer ovdje ima vise sr-anja nego pametnih stvari...

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
Piroman007 kaže...
marko009 kaže...

eh  kad ti na carini zamijene prsten za onaj plasticnjak iz automata :P

hahahaha :D

BTW. za one koji nisu gledali dobro u PLAY, ima 19 novih filmića, večina je u kategoriji Originals

kompa moj, da ti pratis kako treba lockerz bi vidio da nije 19 novih nego samo 1 i to onaj od danasnjeg dailiesa...

ljudi nemojte se praviti pametni, ako ne pratite kako treba lockerz i ovaj topic radije ne pisite jer ovdje ima vise sr-anja nego pametnih stvari...

i...

15 godina
Lockerz

sta i...

pa neka prati malo i ne krca topic sa glupostima...tj da ne javlja ljudima da ima 19 novih filmica, ja sam se vec obradovao, kad vidim sve isto kao prije...

nego ljudi, mali dobronamjerni savjet...prodite sve filmice u videos>all i provjerite dali ste sve pogledali, meni se prikrao jedan dailies od 5.5. pa eto 8 bodova za koje nisam ni znao da bi mogao dobitiBogataš

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

jel mi neko može poslat pozivnicu

kresimir.ivezic@gmail.com

Um caruje, snaga dobro dođe :P
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 2:27 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ludi jel neko zna kad se na lockerz-u hoće nešto kupit u shop, piše da moram odabrat state, a na lisi su samo države SAD-a i još me trži da upišem postal code, a hrvatska kao zemlja nema postal code.

Help!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
Burnout kaže...

Ludi jel neko zna kad se na lockerz-u hoće nešto kupit u shop, piše da moram odabrat state, a na lisi su samo države SAD-a i još me trži da upišem postal code, a hrvatska kao zemlja nema postal code.

Help!

kao prvo internation clanovi jos nemogu kupovat zato nemas hrvatsku a drugo hrvatska ima postal cod

Ako mozete skinite pls http://www.envirofile.org/download/26872
15 godina
neaktivan
Lockerz

Jel mi moš napisat taj postal cod?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 10:11 (Burnout).

0 0 hvala 0
16 godina
Burnout kaže...

Jel mi moš napisat taj postal cod?

to ti zavisi po gradu recimo sad neznam odakle si ali ja sam iz vinkovaca i moj postal cod(poštanski broj) je 32100

Ako mozete skinite pls http://www.envirofile.org/download/26872
15 godina
neaktivan
Lockerz

sweet mother of god pa zar opet, na svakoj stranici neko drugi isto pitanje pita Smijeh

nego...mislim da ce prvi redeem bit za shoppere a krajem mjeseca za nas...

mada bi po onom blesavom restock countodownu danas cak moglo biti...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Znam da ima postal cod po gradovima al jel postoji neki postal kod za cjelu hrvatsku il se na lockerzu mora upisat postal cod samo za grad?

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 11:58 (Burnout).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

a vid kolko glupih pitanja isusa ti boga 

1 1 hvala 0
15 godina
Lockerz

nije ni tvoj zadnji post bio puno pametniji

ljudi dajte malo citajte sta se pise...

mi necemo imati prilike kupovati u SHOPu jer gamad amerikanska samo smije, a kad cemo mi moc, nezna se...redeem za nas je krajem mjeseca i BOK

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Burnout kaže...

Znam da ima postal cod po gradovima al jel postoji neki postal kod za cjelu hrvatsku il se na lockerzu mora upisat postal cod samo za grad?

OMG ovakvim treba zabraniti pristup racunali.Ustvari ovo je osnove kulturnog ponasanja.Nemozes biti takav imbecil pa pitat ima li neki postanski broj za cijelu Hrvatsku!?

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Burnout kaže...

OMG ovakvim treba zabraniti pristup racunali.Ustvari ovo je osnove kulturnog ponasanja.Nemozes biti takav imbecil pa pitat ima li neki postanski broj za cijelu Hrvatsku!?

a ni vi niste drugačiji s svim tim vrijeđanjima i podjeb****** ...čovjek je lijepo postavio pitanje netreba odmah biti izvrjeđan na 10 načina.. znam da su takva pitanja dosadna al ipak....

i nekužim kaj to ima veze s njegovim kulturnim ponasanjem?  on je kulturno pitao a ti radišš budalu s njega, to potrebno? ustvari di onda tvoja kultura ponašanja?

16 godina
protjeran
mavikotas kaže...
Perkan777 kaže...
Burnout kaže...

a ni vi niste drugačiji s svim tim vrijeđanjima i podjeb****** ...čovjek je lijepo postavio pitanje netreba odmah biti izvrjeđan na 10 načina.. znam da su takva pitanja dosadna al ipak....

i nekužim kaj to ima veze s njegovim kulturnim ponasanjem?  on je kulturno pitao a ti radišš budalu s njega, to potrebno? ustvari di onda tvoja kultura ponašanja?

To su osnove kulturnog ponasanja.Pa jbt moj bratic od 9 god zna da ne postoji jedan postanski broj za jednu zemlju.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
17 godina
Lockerz

Navodno da je otvoren shop za Z-list internacionalce!

Dajte z-listeri to provjerite...

Edit: sorry ipak nije, lazna uzbuna x(

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 19:07 (rooswelt1991).
Moj PC  
0 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Navodno da je otvoren shop za Z-list internacionalce!

Dajte z-listeri to provjerite...

Edit: sorry ipak nije, lazna uzbuna x(

Da nije,provjerio sam.only us members

http://beterz.com/?Referer=136494
16 godina
protjeran
Lockerz

Shop je sad otvoren za sve US clanove.Valjda cemo sljedeci tjedan kad im dolaze nove stvari na shop i mi doci na red pa ce i nas pustiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mislim da nece jos tako skoro...

15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Shop je sad otvoren za sve US clanove.Valjda cemo sljedeci tjedan kad im dolaze nove stvari na shop i mi doci na red pa ce i nas pustiti.

ja isto mislim da bude drugi tj za nas ali samo za zlistere 

vjerovatno ce se ispricavat sto nisu uspjeli rijesit nist s carinom i da cemo svejedno morat placat...

15 godina
Lockerz

nadajmo se da ce biti iduci tjedan...

ali mene zanima ako tko zna kada ce staviti ipod touch u shop? vidim da od elektronickih stvari ima samo slusalice, dvd-e, xbox, a uskoro ce doc ps3 i psp, ali o ipodu nikakve rijeci :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ja bi htio nintendo wii ali imam tek 1246 PTZ

15 godina
neaktivan
Tinča kaže...

Ja bi htio nintendo wii ali imam tek 1246 PTZ

koliko treba bodova za nintendo wii?

WaLLa
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice