omg! Pa vi ste još uvjek zaljepljeni za ovaj Lokerz... Izadjite malo iz kuce, nadjite ljubav, družite se, nekad se napijete a ne samo vjerovat u gluposti da ce vam neko nesto dat. Kroz ovu temu prošli je tisuce ljudi a samo 5-6 je nesto dobilo a majca milion :S I ok, ajmo rec nesto dobijete? I Onda cete dobit motivaciju za još, još i još, i mislite da si mozete osigurat cijeli život s nekim lokerzom. ...Get a life!
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.401.667
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
omg! Pa vi ste još uvjek zaljepljeni za ovaj Lokerz... Izadjite malo iz kuce, nadjite ljubav, družite se, nekad se napijete a ne samo vjerovat u gluposti da ce vam neko nesto dat. Kroz ovu temu prošli je tisuce ljudi a samo 5-6 je nesto dobilo a majca milion :S I ok, ajmo rec nesto dobijete? I Onda cete dobit motivaciju za još, još i još, i mislite da si mozete osigurat cijeli život s nekim lokerzom. ...Get a life!
o pa gle... vratio nam se nas "h4x0r".. imas kakav novi html kod za nas? ili neki super-extra-ultra-hiper-turbo hack za redeem?
a cuj.. lockerz ti je ko droga, kad se navuces, nemozes prestat
o pa gle... vratio nam se nas "h4x0r".. imas kakav novi html kod za nas? ili neki super-extra-ultra-hiper-turbo hack za redeem?
Kakav divovski potpis na ovoo... :)
Upravo sam to htjeo napisati, ali eto preteće me.
Kad bi se brojali postovi na ovom temi ti bi sigurno bio pri vrhu, zato ne seri!
Dođeš sad tu vrijeđati a ti si bio lud u "svoje vrijeme"
Ja sam na ovoj temi jedno 4-5 mjeseci ali samo da vidim jeli netko šta dobio,ja imam samo 500ptz jer me to ne zanima, ali mislim da nemaš pravo vrijeđati ljude za nešto sto si i ti sam radio
Zato, šuti, tako si pametniji
Samo da vas pitam,
Da li jos neko osim mene ima problem sa ocitavanjem stranice. Jer evo ima 2 dana kako ne mogu uci na Lockerz, znaci nece uopste da ocita stranicu. :S
Samo da vas pitam,
Da li jos neko osim mene ima problem sa ocitavanjem stranice. Jer evo ima 2 dana kako ne mogu uci na Lockerz, znaci nece uopste da ocita stranicu. :S
meni radi normalno... probaj pobrisat cache browsera ili brobaj s nekim drugim
Samo da vas pitam,
meni radi normalno... probaj pobrisat cache browsera ili brobaj s nekim drugim
Sad evo sa CCleaner-om sam sve obrisao, i FireFox skinuo al dzaba. Opet nece. :/
tiho ljudi da ćujem glzbicu za reedem =D
ima neka stranica slična ovo a da radi ?
upisi ime u google i odi u spremljeno u privremenu memoriju i otvorit ce se pa mozes testirat autofill
tiho ljudi da ćujem glzbicu za reedem =D
Čiji program koristiš? :)
Ljudi možete li mi reći valja li ova stranica šta?
Ljudi možete li mi reći valja li ova stranica šta?
neznam ali cu ostavit upaljeno za svaki slucaj
Od viška glava ne boli
Može li mi tko reći koje smo odavde vrijeme? 1., 2., ili 3.?
Od viška glava ne boli
Može li mi tko reći koje smo odavde vrijeme? 1., 2., ili 3.?
To su 3 moguća vremena. Znači prvi veli da je možda redeem za sat vremena, drugi možda sutra u 22h, a treći da je možda prekosutra u 19h.
veceras i ako bude bi biti ce americki redemption.
sutra bi mogao biti nasi ili prekosutra.
Danas je 100000%,samo čiji,naš ili od Amera! :S
hahaha onda je danas od amera a sutra nas :D
Danas sigurno, ali kada?
Danas je 100000%,samo čiji,naš ili od Amera! :S
hahaha onda je danas od amera a sutra nas :D
Danas sigurno, ali kada?
axluse jednom i zauvjek: NITKO NE ZNA KADA!
Upravo sam to htjeo napisati, ali eto preteće me.
Kad bi se brojali postovi na ovom temi ti bi sigurno bio pri vrhu, zato ne seri!
Dođeš sad tu vrijeđati a ti si bio lud u "svoje vrijeme"
Ja sam na ovoj temi jedno 4-5 mjeseci ali samo da vidim jeli netko šta dobio,ja imam samo 500ptz jer me to ne zanima, ali mislim da nemaš pravo vrijeđati ljude za nešto sto si i ti sam radio
Zato, šuti, tako si pametniji
Ma to on sebi našao žensku pa i nama pokušava objasnit.
http://ptzplace.k0st4s.org/
eo tu ... to upišeš na gugl i odeš spremljeno u privremenu memoriju i radi tak sam ja =D
pametniji popuštaju ... pusti ga nek sere
decki, ne bit ljubomorni na to kaj je on cool :P
Redeem će biti u petak u 19 sati...koliko se meni čini
Zašto baš ta ura? Odakle ti te informacije?
Kaj bude to danas il nebu na kraju? Ako njima uobicajeni europe time znaci opet u pol noci....onda izgleda da se dobro kaze za amere da su fakat glupi...sto se tice geografije...
redeem ce biti ovaj vikend ja mislin...;)
Sve me ovo cini nervoznim, ko ce istovremeno bit na predavanjima i pratit lockerz, ak bubnu negdje popodne....mogu se pozdravit