Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.401.641
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
neaktivan
Lockerz

pa 100% ce stavit ogranicenje na shop  npr nemozes vise od 1000 na lap 600 na sluske i tako..

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

As we've been hinting, SHOP is coming soon — very soon! We're very excited to introduce you to a whole new way of shopping online, available only to our Lockerz membership.
During our pre-launch tests, we've learned a lot from our members. Lockerz becomes a better community with every email or text you send us. We love hearing what you like and don't like, and finding out what you want to see on the site. So as we begin SHOP, our plan is to conduct a short test before we start on a larger scale for more of our general membership. Just as PLAY launched in beta, we will do the same thing with SHOP, continuing to test, tweak and work out the bugs before we expand it.

As part of this testing phase, here's how it will go:

Z-List only. For the first few weeks of SHOP, we want to invite Z-List members to preview the site. Z-Listers are some of our most active and engaged members, and we want to thank them by letting them be the first testers. Only Z-Listers will be able to view SHOP.

U.S. In the very beginning, all Z-Listers will be able to browse SHOP, but only U.S. members will be able to make purchases. We are doing this because we're still working out customs issues, it's important to us to find ways to minimize the taxes and fees for our non-U.S. members getting a package with a huge bill attached is NOT the kind of experience we want to provide to our members!

Redemptions. Since the initial testing period will be U.S. and Z-List only, we will continue redemptions out of fairness to our other members.

Throughout this week we'll be letting you know more about SHOP, including some of the amazing brands and exclusive items, and how you can use and earn PTZ when you buy - so stay tuned.

Zadrzati ce redemption iz fernoce prema ostalima jos neko vrijeme znaci da nece biti zauvjek.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Lockerz

Zanima koja je verzija Ipod Touch 2g? Koliko vrijedi očuvani, skoro nekorišteni takav Ipod od 16gb? Jailbreakan Je li dobra cijena 900-1000kn

Ako ima nova verzija može li mi netko reći u čemu je bolja?

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
16 godina
neaktivan
nailer kaže...

As we've been hinting, SHOP is coming soon — very soon! We're very excited to introduce you to a whole new way of shopping online, available only to our Lockerz membership.
During our pre-launch tests, we've learned a lot from our members. Lockerz becomes a better community with every email or text you send us. We love hearing what you like and don't like, and finding out what you want to see on the site. So as we begin SHOP, our plan is to conduct a short test before we start on a larger scale for more of our general membership. Just as PLAY launched in beta, we will do the same thing with SHOP, continuing to test, tweak and work out the bugs before we expand it.

As part of this testing phase, here's how it will go:

Z-List only. For the first few weeks of SHOP, we want to invite Z-List members to preview the site. Z-Listers are some of our most active and engaged members, and we want to thank them by letting them be the first testers. Only Z-Listers will be able to view SHOP.

U.S. In the very beginning, all Z-Listers will be able to browse SHOP, but only U.S. members will be able to make purchases. We are doing this because we're still working out customs issues, it's important to us to find ways to minimize the taxes and fees for our non-U.S. members getting a package with a huge bill attached is NOT the kind of experience we want to provide to our members!

Redemptions. Since the initial testing period will be U.S. and Z-List only, we will continue redemptions out of fairness to our other members.

Throughout this week we'll be letting you know more about SHOP, including some of the amazing brands and exclusive items, and how you can use and earn PTZ when you buy - so stay tuned.

Zadrzati ce redemption iz fernoce prema ostalima jos neko vrijeme znaci da nece biti zauvjek.

No offence

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
16 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Zanima koja je verzija Ipod Touch 2g?

Sam si sebi odgovorio na pitanje...

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
16 godina

Koliko ih ima? Znam da je to druga XD   2g- 2. godina

Ako možeš odg mi na ostatak pitanja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 22:56 (Zvonimir Zubić).
16 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Koliko ih ima? Znam da je to druga XD   2g- 2. godina

Ako možeš odg mi na ostatak pitanja.

Što se tiče izdanja (čitaj: update-a software-a) valjda zadnji, jer ipak LockerZ nije scam :)

EDIT: oko 400 KM ti je nov 16gb, a što se tiče novosti, u to se ne razumijem, samo iPhone...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 22:59 (BannedOnThisForum).
16 godina
odjavljen
Axlus kaže...

I, tko misli da je danas redeem?

?

D=mc2, Deinstein
16 godina

Vidim da me nisi razumio. Meni jedan lik može prodati 2g od 16gb za 1000kn skoro netaknut. Mene zanima da li to vrijedi 1000kn.

Ovo nema skoro nikakve veze sa Lockerzom (sry za OT)

Upravo sam saznao da postoji i 3g, ali nije puno bolji od 2g. Na 2g možeš čak 6h više slušati pjesme.

Lockerz naravno daje najnovije, a to je 3g.

Meni bi se isplatio 3g jedino onaj od 32gb. Jer od 8gb je slabiji od 32gb, i to u mnogočemu.

16 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Vidim da me nisi razumio. Meni jedan lik može prodati 2g od 16gb za 1000kn skoro netaknut. Mene zanima da li to vrijedi 1000kn.

Upravo sam saznao da postoji i 3g, ali nije puno bolji od 2g. Na 2g možeš čak 6h više slušati pjesme.

Meni bi se isplatio 3g jedino onaj od 32gb. Jer od 8gb je slabiji od 32gb, i to u mnogočemu.

277 KM? Naravno da vrijedi, samo da nije scam :/

16 godina

To mi je rođak preko puta. On ima svega i svačega. To ću ja prvo vidit pa ćemo onda odlučit Namigiva

Btw i ja sam iz BiH

Pa ako želiš govorit ću ja u KM

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 23:08 (Zvonimir Zubić).
16 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

To mi je rođak preko puta. On ima svega i svačega. To ću ja prvo vidit pa ćemo onda odlučit Namigiva

Btw i ja sam iz BiH

Pa ako želiš govorit ću ja u KM

I ja sam iz BiH, ako si blizu Sarajeva, ima li ti taj rođak iPhone 3gs? Ako može zamjena za moj 2g

16 godina

Mislim ja sam ti rodom iz BiH, iz Tomislavgrada pa neznam je li ti to dovoljno blizu.

Reka je da je teško naći nekog da ti dadne ispod 972km, a u nas košta oko 2000km. Mislim da mu zamjena neće odgovarati  :/

15 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

vrijedi 800 kuna max 900 kuna

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu
15 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Mislim ja sam ti rodom iz BiH, iz Tomislavgrada pa neznam je li ti to dovoljno blizu.

Reka je da je teško naći nekog da ti dadne ispod 972km, a u nas košta oko 2000km. Mislim da mu zamjena neće odgovarati  :/

vidi se da si iz BiH...hehe

NoThInG CaN't StOp Me !!!
15 godina
neaktivan
Axlus kaže...
Axlus kaže...

I, tko misli da je danas redeem?

?

nema sance danas od 28.04 bi trebalo krenit...a i rekli su da ce nam prilagodit vreme nemora bit po noci mozda tokom dana

15 godina
neaktivan
Lockerz

OMG POMOC!!!!!!!!!!

imam account na kome sam aktivan i na kome skupljam bodove i eo sad probam uci pise wrong e mail ja opet ono opet isto ja probam na lazni email ono oce WTF???

EDIT: joj dobro je ja danas promijenio sifru a zaboravio koristio sam staru..sad radi sve

PS: sry za ovoliko double postove...previse sam aktivan jbg iz navike ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 23:58 (Bokyyy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
makikaki kaže...

*nova verzija NotifyMe programa*

http://geminisoftware.webs.com/NotifyMe.rar

Program ne radi na Visti. Mršti se

16 godina
bodo kaže...
Zvonimir Zubić kaže...

vrijedi 800 kuna max 900 kuna

Je li mu išta podiže cijenu ako ima garanciju, ako je nekorišten, ako je jailbreakan, i ako će mi staviti hrpu igara i programa?

Btw ima li ko pouzdani program za redeem, želim uhvatit PSP za malog brata.

15 godina
neaktivan
xCode kaže...
makikaki kaže...

jel pojavi kakvu gresku?

Download NotifyMe: http://geminisoftware.webs.com/notifyme.htm
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 12:23 (makikaki).
15 godina
makikaki kaže...
xCode kaže...
makikaki kaže...

jel pojavi kakvu gresku?

Ne nego neda odabrat alarm i kad se stisne activate sve se zbloka i moram prek task managera gasit...

16 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Mislio sam na polovnog, našao sam jednog u Sarajevu za 3000 KM original, starog oko 6 mjeseci, ne znam da li da uzmem...

15 godina
neaktivan
.: R32LowRider kaže...

ima neka stranica slična ovo a da radi ?

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Zvonimir Zubić kaže...

Mislio sam na polovnog, našao sam jednog u Sarajevu za 3000 KM original, starog oko 6 mjeseci, ne znam da li da uzmem...

mislim stvarno ovo nema veze s lockerzom vise...de pricajte na drugoj temi

15 godina
Lockerz

pravila objavljena, znaci vjerovatno veceras radeem :)

To prepare for this week's redemptions, here are the Rules:

1. Each redemption will happen in only one wave.
2. Only U.S. and Canadian members will be able to get into the site during the U.S./Canadian redemption, and only members from other countries will be able to get in during the International redemption.
3. The redemption you get into is based on your mailing address. You may only attend one (1) redemption, and redeem one (1) item.
4. There will be no exchanges, returns, cancellations or PTZ refunds on redeemed prizes.
5. These Rules are in addition to Lockerz Terms of Use and PTZ Rules.

Shipping:
1. All shipping is still free and every package sent internationally will be labeled as a "gift." However, you are responsible for all incoming duties and tariffs imposed by your local government.
2. All addresses must be entered accurately. If your address is not entered accurately, your prize order will be canceled.

Other Information:
1. Use of any bots, cheats or fraud will result in immediate order and membership cancellation.
2. Your browser's autofill is allowed (including Roboform).

For more redemption information — stay tuned :-)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 18:25 (imaticx).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

dobro, i kak cemo mi znat koji redemption ce bit prvi? ovo je bezveze

16 godina
imaticx kaže...

pravila objavljena, znaci vjerovatno veceras radeem :)

To prepare for this week's redemptions, here are the Rules:

1. Each redemption will happen in only one wave. .........

mislim da ce danas bit reedem ali moguce i sutra ali ja ga ocekujem danas

Ako mozete skinite pls http://www.envirofile.org/download/26872
15 godina

Danas je 100000%,samo čiji,naš ili od Amera! :S

http://hr.test-iq.com/#280288 R32 FanPage
16 godina
.: R32LowRider kaže...

Danas je 100000%,samo čiji,naš ili od Amera! :S

hahaha onda je danas od amera a sutra nas :D

Ako mozete skinite pls http://www.envirofile.org/download/26872
17 godina
Lockerz

A kad ce shop?

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice