jos jedno pitanje kad sam se ja logirao igrao sam neku igru di sam skupljao bodove ali sad je nemogu igrat jeli to mozda igra koju igras samo na prvom loginu
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.875
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
jos jedno pitanje kad sam se ja logirao igrao sam neku igru di sam skupljao bodove ali sad je nemogu igrat jeli to mozda igra koju igras samo na prvom loginu
Jedanput dnevno je igraš!
Tko želi pozivnicu neka mi se javi na PM
Može i meni pozivnica.Hvala.
cek da bi ju igrao treba proci tocno 24h ili ono mogu igrat u 23 i 30 i onda opet u 0 i 30
cek da bi ju igrao treba proci tocno 24h ili ono mogu igrat u 23 i 30 i onda opet u 0 i 30
Svaki dan jedanput!
Slično kao na Facebook pokeru,svaki dan dobiješ nagradu!
Tko treba pozivnicu nek mi se javi na PM!
Ima jedna vijest koja će razočarati Tomislava 95 i heateX-a..Tu igru igraš samo na početku i nikad više...šmrc,šmrc
Dakle koliko si bodova prvi puta skupio toliko i imaš a ostalo možeš dobivati logiranjem,dijeljenjem pozivnica i rješavanjem kvizova..
PS:Svi ljudi koji su mi spremni pomoći molim vas da uzmete svoje pozivnice kod mene,meni vam samo treba 4 ljudi(mala je to brojka,pa riješite mene tako da postanem Z-Lister a onda uzmite od drugih)...Hvala
aa steta za tu igru ali nema veze nekako cu i ja skupit bodove...
ee a kad ce se moci slusati glazba i gledati video za bodove i di mogu vidit kad se moze sljedeci put narucit narudzba. hvala
E,a gdje su ti kvizovi?
EDIT:I jeli zagarantirana zarada,ili je to kao bux.to?
E,a gdje su ti kvizovi?
EDIT:I jeli zagarantirana zarada,ili je to kao bux.to?
Za kvizove imaš dolje u kutu ti piše Dailies, tu zarada je provjerena jer je drže ljudi iz Amazona a oni se nebi tako zezali.
moze pozivnica?tnx
moze pozivnica?tnx
moze mail?tnx
moze pozivnica?tnx
moze mail?tnx
Može od mene uzeti pozivnicu,molim teee.Meni samo treba 4 ljudi i onda sam gotov
moze pozivnica?tnx
moze mail?tnx
Može od mene uzeti pozivnicu,molim teee.Meni samo treba 4 ljudi i onda sam gotov
Ma naravno, ja sam to samo napiso da shvati da on treba poslat mail nekomu.
Zapeo sam na 6 pozivnica do Z List... ako kome treba pozivnica bio bi zahvalan da se javi... :S
Zapeo sam na 6 pozivnica do Z List... ako kome treba pozivnica bio bi zahvalan da se javi... :S
Zelleni koliko bodova imaš i što si planiraš uzeti..
PS:Od 15.10 stranica radi restock stvari svaka 2 tjedna,tako da ako ne ugrabite željeni artikal 15.10 možete to ponovno učiti za 2 tjedna od toga datuma..
PS2:Samo 4 ljudi do Z-Listera,ajde šaljite mi mailove na privatnu poruku i dobivate pozivnice
jel zna neko kako zaradjivat malo vise ptz-a jer ovo ide malo sporo 2 ptz-a na dan
jel zna neko kako zaradjivat malo vise ptz-a jer ovo ide malo sporo 2 ptz-a na dan
Kao prvo, nije 2 nego 4 ptz-a na dan (2 za logiranje+2 za odgovor na pitanje), a vise mozes zaradjivati tako da posaljes 20 inviteova. Nakon toga sve bodove dobivas duplo (znaci, 8 dnevno).
idem se bacit na posao i slati pozivnice onome ko treba.
Btw koliko ste vi zaradili na onoj igri na početku?
ja 35ptz-a ja barem mislim da nije puno
ja 35ptz-a ja barem mislim da nije puno
oho nice nice, nice, ja u pocetku nisam ni igrao, nisam ni znao sta je ta igra, ja ono ispocetka gledam onda poslje malo bio bolji i uspio sam 27 heh ti si odlicno
ajde barem si nesto dobio ljudi mozete i na mene navalit sa emailovima na pm jer isto trebam ptz-e ja si skupljam 200 za psp i rachet and clank igru.
Jel postoji ko da ima recimo 5-6 mail adresa i da je na njih poslao pozivnice,promjenio IP adresu i tako brže došao do statusa Z-Listera??
ja jos to nisam probao ali vidit cu mozda probam
ali btw. jel se tu dobije i psp i igra http://www.lockerz.com/content/psp-ratchet-clank-bundle
Moze meni jedna?Hvala
ja jos to nisam probao ali vidit cu mozda probam
ali btw. jel se tu dobije i psp i igra http://www.lockerz.com/content/psp-ratchet-clank-bundle
Dobiješ Bundle pack Rachet and Clank:Dakle psp 3000 i sve potrebno za njega,plus film i plus igra ratchet and clank
Jel postoji ko da ima recimo 5-6 mail adresa i da je na njih poslao pozivnice,promjenio IP adresu i tako brže došao do statusa Z-Listera??
Heh kad bi se mogli slat bodovi onda napravis par emaila i prvo dobijes bodove sto si im poslao invite, i igras onu igru i posaljes sebi sve bodove hehe nemor bolje.
Samo to se nemore, a to za mail se more, jedino neznam za Ip, i udji preko drugog browsera hehe.
Tko hoce Invite nek mi se javi na PP(Privatna Poruka ili PM=Private Message)
evo mozete to radit i na vise mailova ja sam sad napravio to sa jos 2 maila
evo mozete to radit i na vise mailova ja sam sad napravio to sa jos 2 maila
I nisu te banali ili ti poslali upozorenje!Jesi za svaki promjenio IP adresu?
ne nisu me banali ja sam posalo pozivnice na mailove i registrirao se i to je to