- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo kupio sam si decal Sennheiser HD650 Premium Audiophile Headphones pa se nadam da sam u redemu petak :D
:S joj neki novi dizajn kod videa..vjerovatno vise ni LPA ne radi
ne radi, tj nema ga uopce u play-u ono gore kako je bio onaj menu za biranje opcija...
valjda ce updejtati program, jer ono, imam jos 20 hiljada kepci na racunu...nebi htio da ih nemam kako rabit i da nemogu dobivati vise ptz-e posto mi se neda nikako gledati i upisivati svaki rucno
wohooo :P to je iz redeema koji je bio 21.1. :P
Cestitammeni isto dosao confirmation :)
wohooo :P to je iz redeema koji je bio 21.1. :P
Cestitam daj sliku kad dodje i reci koliko je carina bila?!opet pitam jeli ucestvujemo mi koji smo kupili ovih dana a nismo nista osvojili????
Cestitam daj sliku kad dodje i reci koliko je carina bila?!opet pitam jeli ucestvujemo mi koji smo kupili ovih dana a nismo nista osvojili????
budem ;) trebali bi ;)
budem ;) trebali bi ;)
ma bravo filipe,eto i tebi shufflea :D
Ljudi ja isto dobio confirmation :) !
Izgleda da svima danas šalju. Još čekam DVD iz onog redeema koji je bio nakon toga.
Kako loše, nemogu slati poruke zbog onog glupog limita. Ostalo je još jedno mjesto za autobidder. Tko želi, neka se javi.
@FI4, kao što sam rekao ostalima budi online sutra 20-21. I napiši mi negdje u tome razdoblju TV, jer ti nemogu slati poruke.
Laku noć svima, idem ja spavati.
BTW: Mislite li da bi restock "normalni" mogao biti ovaj tjedan?
samo mi posalji, vjeruj mi, imao sam ih svakakve , znam kako rade :D
Kada bih ti napisao link, onda bi nakon nekoga vremena svi saznali za link te bi svi znali za taj program, koji onda zbog toga više ne bi radio. Dam svima na TV, pod uvjetom da nikome ne daju program i da napišu iskustva o programu, kada ga isprobaju.
Danas 20-21-22.
I mene zanima taj AutoBidder, mogu li ga i ja dobiti ili si već svima podijelio?
doslo i meni:
Congratulations! Your PTZ Place order for Odyss Outline T-Shirt - Black - XLarge has been approved!
nego, mene zanima jel vama radi LPA? i ako ce biti koji update, ako ste procitali negdje da se radi na tome, posto sad vise ne radi u novom play-u
Danas mi se po prvi put Lockerz isplatio tako reci XD slusam muziku koja mi se dopada na Lockerzu i zaradjuem bodove :D jer crtam nesto na racunaru i nie mi problem skoknuti i ukucati captch-u :D jos samo da uvedu da se moze praviti playlista i ubace jos muzickih klipova i milina :D
lpa ni meni ne radi. poslal sam im upit da li će to riješit nekako.
za koji reedem ste vi to dobili confirmation? general? iz kojeg datuma?
ja nisam dobil confirmation. makar me baš briga oćul ga dobit ako se to odnosi na reedem na koji ja mislim.
lpa ni meni ne radi. poslal sam im upit da li će to riješit nekako.
za koji reedem ste vi to dobili confirmation? general? iz kojeg datuma?
ja nisam dobil confirmation. makar me baš briga oćul ga dobit ako se to odnosi na reedem na koji ja mislim.
ja sam dobio za 21.1.
Poludit ću od ovog Lockerza. Budem na njemu godinu dana i prvi put osvojim nagradu i dočeka me ovo!
Osvetit ću im se ja, Perkanee.
Dear Lockerz Member:
We're writing about your recent redemption request. We've reviewed your order and are unable to fulfill your redemption request. We've found some issues with your account, which may include a lack of legitimate PTZ or a violation of our Terms. We are deducting points from your account as a penalty.
Thank you!
The Lockerz Crew
jesi fejko maillove za z-list? ako jesi tu ti je odgovor!
meni isto sve prihvatceno znaci igra i aluminium sports bottle, jos treba majca i igra i dekica sa ovih zadnjih...
Nisam fejkao, niti jedan nije kod mene napravljen.
Pa i da jesam, ništa mi ne znači za podlogu za miš koja vrijedi 500 ptz možda.
dobro je ako ti samo to nece proci ali za kasnije mozda nebude dobro...
izasao update. lpa opet radi.
izasao update. lpa opet radi.
cool super je sto sad mozes po bodovima poredat da nemoram traziti kad napravim drugi acc koji koliko nose! :-)
Zar je ova tema još aktivna? Bokte pa svi koji učestvuju nemaju avatara.
da to je dosta cudno dosta njima fali avatar! aktivna je tema a lockerz daje nagrade kao nikad :-)
Baš i nije
da to je dosta cudno dosta njima fali avatar! aktivna je tema a lockerz daje nagrade kao nikad :-)
nema se bodova
najlakse za bodove kad se treba nesto uzet onda je borba
bas citam po lockerz forumu i mnogi su dobili cancelattion za nagrade s reedema. čak i za neke gluposti od nagrada.
a neki su dobili ono što nisu reedemali
vi koji imate po dva accounta ili više kako uspijete na general reedemu uzet sa svakim accountom nešto.
ja prvo uzmem sa svojim a onda probam s bratovim uzet na reedemu al mi piše you already reedemed prize.
diskonektam se s neta i isključim ruter pa sve uključim i uđem s bratovim accountom ali piše da sam već reedemao
caka je u cookisima ja reedemam sa lrc pro i onda sa firefoxom ostalo i nemoras mijenjati ip dopusteno je da i ti i brat imate svaki svoj acc! moras cookies obrisati prije nego se logiras ponovno i moci ces reedemati!