ti si paksu :) :) :) :)
mogao si rec pa bi i ja kupio dok sam imao jos filmica za gledat, sad ovako imam dnevno po 4-5-6 komada
pa to se trebalo kupit cim je ukljuceno 5x za filmove
mogao si rec pa bi i ja kupio dok sam imao jos filmica za gledat, sad ovako imam dnevno po 4-5-6 komada
Rekla Kathy da će za oko 2 tjedna počet slat confirmation mailove...
Jel ima tko autobider? treba mi!
Jel ima tko autobider? treba mi!
Meni treba takodjer!
nije mi se davalo opet 50kn za to, a kad su stavili 50% popusta na to onda sam vec imao manje od 30 filmica za pogledat, pa se nebi isplatilo...
sta je s ovim deal of day...vec 2 dana ga nema
zasto se vi zamarate sa tim stvarima? cekajte shop, skupljajte marljivo bodove i ne sijite ih okolo, i eventualno neki redeem ako se ubode sta
zasto se vi zamarate sa tim stvarima? cekajte shop, skupljajte marljivo bodove i ne sijite ih okolo, i eventualno neki redeem ako se ubode sta
:D jel to odgovor na moje pitanje...niko se ne zamara nicime,upravo radim isto sto i ti,skupljam bodove na 2 akaunta
Mozete me cinkati koliko hocete ali znajte da cu uvijek biti brzi od vas :)
Evo svima djubradi cinkerskima
Bolje je da vam budem prijatelj nego da vam budem neprijatelj!
WTF tko te sad cinkao!?
WTF tko te sad cinkao!?
Neki faggot kojem nedam math bypass a jedan s ovog foruma se s njim udruzio!
Kad ljudi nerazumiju da ako das nesto takvo u javnost propust ce se odmah zakrpati i onda apsultno nitko nece imati koristi od toga...tako sam ja prosao za jedan program sa kojim se moglo streemati svi kanali koje imas na maxtv-u recimo dao sam jednom liku i on stavio na torrent hr i za 24h propust pokrpan i nemozes vise nista :-(
Kad ljudi nerazumiju da ako das nesto takvo u javnost propust ce se odmah zakrpati i onda apsultno nitko nece imati koristi od toga...tako sam ja prosao za jedan program sa kojim se moglo streemati svi kanali koje imas na maxtv-u recimo dao sam jednom liku i on stavio na torrent hr i za 24h propust pokrpan i nemozes vise nista :-(
Ma nije to da ce oni pokrpati nego ako svi imaju nitko nema!
Za sve hejtere!
Kathy see me rollin'
Heater hatin'
LAB-s Patrollin'
they tryin' to catch me ridin. dirty.
Tryin' to catch me ridin' dirty. x4
My LRC so loud;
I'm swangin'.
They hopin'
That they gon' catch me ridin' dirty.
Ako ne vidite vrijeme ono je 6.5 sec!(to je jedno od sporjih jer mi je torrent upaljen)
Oni koji veceras zele bypass nek pripreme tele2 bon od 25 kn
Oni koji veceras zele bypass nek pripreme tele2 bon od 25 kn
Moze stari!
Ti radi po svom!Zasluzio si da pamet prodajes.Samo javi mi kako radi to kad kupim od tebe!!Moze?
perkane, koji bypass? captcha ili math?
perkane, koji bypass? captcha ili math?
captcha posto math nije na prodaju! normalno da ce raditi po svom ako se trudio da sebi nesto napravi sigurno nece to olako dijeliti okolo! inace idem na ipod nano blue danas ili lockerz dekicu cilj mi je uzeti sve lockerz exlusive nagrade! fali mi jos samo ono beverage dispenser ako uzmem dekicu :-)
zar je moguce da mozes provalit te neka math bypass ovo ono a ne moze napraviti jedan bidder za 24/7 i osvojit mnogo vise stvari i dobit ih brze nego one s reddema
zar je moguce da mozes provalit te neka math bypass ovo ono a ne moze napraviti jedan bidder za 24/7 i osvojit mnogo vise stvari i dobit ih brze nego one s reddema
Vec ga imam ali mi ga se neda koristit :)
Onaj tko zeli kupiti nek javi na pm.Mogu mu pokazati preko team viewera kako radi!
ima koga da ide na Nano? da ne idemo na istu boju..ili shuffle?
ima koga da ide na Nano? da ne idemo na istu boju..ili shuffle?
Ja i ti se ne moramo brinuti.Idi na sta ti srce pozeli!Ionako sa vremenom ispod 10 sec imas sansu za bilo sta :) Ostalo sve ovisi o internet konekciji!
Daj Perkan nama autobidder ako ga ti već ne koristiš. Imaš captcha bypass, math bypass, LRC Pro, daj nama nešto što ti netreba, zato što mi nemamo ništa da osvojimo bilokoje nagrade.
Daj Perkan nama autobidder ako ga ti već ne koristiš. Imaš captcha bypass, math bypass, LRC Pro, daj nama nešto što ti netreba, zato što mi nemamo ništa da osvojimo bilokoje nagrade.
sta je poenta toga..mora i on zaradit na necemu :D
Pa ako ga je dobio besplatno, i nije ga napravio, zašto ne?
perk, koliko je sigurnost dobitka na autobideru?
sta trazis za njega? par cuga u karolini :D?
perk, koliko je sigurnost dobitka na autobideru?
sta trazis za njega? par cuga u karolini :D?
Haha.Nije los.Ima captcha bypass :)
Di ti je karolina bokte xD
pa kad si ga nabavio ja sam te trazio nisi mi nista odg.!?