Lockerz je SCAM!

poruka: 188
|
čitano: 56.336
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz je SCAM (imam mail kao dokaz)!!!
DamageHigh kaže...
ivanvg kaže...

neznam na temelju cek vi zakljucujete da je scam, zbog maila? ko bi normalan dao xbox za dailie i logine? Pa da imate imalo inteligencije, pa malo google svatili. Ja kad sam sazno za lockerz prvo sam iso proguglati o lockerzu. Oni dobivaju pare ako niste znali za svaki login, dailie prodaju ko statistike, reklame....para ko blata.....kao drugo naso sam dost dokaza od hrvata koji je dobio termosicu, crnogorca psp, i dobar dio balkana bosanac majcu....uostalom sta te kosta lockerz? max 2min dnevno, tolko potrosim na zjevanje kad se ustanem ujutro

Zaključujemo na temelju zdravog razuma...

Da, znali smo da prodaju sve tvoje podatke, a ti ne dobiješ ništa...

Bosanac dobio majcu? Stvarno fascinantno. Majca košta 10 kn i još na njoj piše Lockerz..dakle samo reklama, ništa drugo...

Ovaj Hrvat i Crnogorac, to su pretpostavljam prijatelji prijatelja?

Šta te košta lockerz? To što se smije koristiti svim tvojim informacijama.

2 minute dnevno × 365 dana = 12,2 h

12 h i nije tako malo jel da?

Imaš malo veće šanse dobit nešto na lockerzu nego na lutriji. Čim par ljudi nešto dobije, iako to bila i samo majica, odma krene lavina argumenata kako lockerz nije scam...

Ajmo reć da lockerz ima 10 000 000 korisnika worldwide. Da svaki dobije "nagradu" od "samo" (samo jer ima puno skupljih tamo) 100 $ to je 1 000 000 000 $ što je nekih 5 000 000 000 kn. Kolika bi onda trebala biti njihova zarada, da bi pokrili te troškove?? Pa ta lova bi pokrila pola hrvatskog proračuna...

Dakle očito je da se tolka lova ne vrti i da ne šalju "nagrade" ni polovici korisnika.

Ljudi nema kruha bez motike...

Evo našao sam zanimljiv tekst u njihovom "Terms of use": "Remember, pigs get fat - hogs get slaughtered".

Ta rečenica jasno pokazuje o ozbiljnosti tvrtke (organizacije, šta je već)...Evo i slika ako mi neko ne vjeruje (nije moj screenshot):

A evo još jedne slike iz Buga:

Po meni je bug ozbiljan časopis, kao i njegov glavni urednik. Ovo je tekst iz Uvodnika o Lockerzu koji je on napisao (Miroslav).

Alo bre pa ti dnevno potrosis 2 minuta na cackanje nosa,to ti je 365 x 2 minuta = 12,2 h...auuu pa brate to i nije tako malo za cackanje nosa.

Tako da zapitaj se malo kako ti razmisljas? Lockerz uopste nije scam i srecno sa cackanjem nosa... 

15 godina
stefanxzibit kaže...
DamageHigh kaže...
ivanvg kaže...

...

Alo bre pa ti dnevno potrosis 2 minuta na cackanje nosa,to ti je 365 x 2 minuta = 12,2 h...auuu pa brate to i nije tako malo za cackanje nosa.

Tako da zapitaj se malo kako ti razmisljas? Lockerz uopste nije scam i srecno sa cackanjem nosa... 

Haha, jesi me nasmijo s ovim...

Btw. ne čačkam nos baš 2 minute...Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 17:40 (DamageHigh).
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
stefanxzibit kaže...
DamageHigh kaže...
ivanvg kaže...

...

Haha, jesi me nasmijo s ovim...

Btw. ne čačkam nos baš 2 minute...Namigiva

Heheh,pa dobro 1 minut... Namigiva

15 godina
neaktivan

hahahhah svaka cast

15 godina
neaktivan

gle daj odi samo na ovom forumu, na topic o lockerzu, pogle sad neki dan je dobio termosicu lik, koji je reedemo tek tolko da vidi oce li dobit, jedan je dobio conf mail za ps3 i drugi za ipod, sad cemo i to vidjet, i sta od frenda fredn, naso na netu fino pise mu ime i od kud je, ( milan crna gora) tak nes je bilo. Prije provjerite i onda pljujte...

ajmo rec da ima 10 000 000 korisnika, pa neznam dali si ikad bio na lockerzu ne dobi svi nagrade, ko uspije reedemat taj dobi, i to je svaki mjesec, i nisu sve nagrade tolke vrjednosti, i a tu su i sponzori, koji im spoznzoriraju nagrade....

reko zasto ne ak potrosim 2 min dok cackam nos zas nebi i iso na lockerz....

15 godina
neaktivan
Lockerz je SCAM!

Lockerz nije Scam,nego nepotrebno gubljenje vremena,sanse da ista sobijes su 1%,ja san jedanput kad je bio reedem proveo uru vremena i na kraju ništa.

Od tada više nisam uopče uša.

BMW

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz je SCAM!

evo za sve nevjerne tome, dobio lik ps3 i drugi mw2 paket, pogledajte ima i slike tamo, (HRVATI NARAVNO)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz je SCAM!
ivanvg kaže...

evo za sve nevjerne tome, dobio lik ps3 i drugi mw2 paket, pogledajte ima i slike tamo, (HRVATI NARAVNO)

Nisu nevjerne tome,ima i takvih.

To je sreća,a ja neman baššanse u sreći,a osim toga posto su šanse premale,bolje mi je igrat lutriju,tamo baren mogu dobit par miljona,a vamo PS3 npr.

BMW
16 godina
neaktivan
Lockerz je SCAM!

evo ja nakon netbooka dobio i majicu. zaista moram počet igrat loto hahahah

http://i47.tinypic.com/35mnsbs.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 12:46 (ataM).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ataM kaže...

Bilo bi ti pametnije,pre veliko je iznos na prema ovome.

BMW
16 godina
neaktivan
ataM kaže...

I moj brat je dobio majcu danas piše da je pislano 27 ili 28.12 nisam siguran znači 23 dana ili više treba da dođe iz Amerike

u okolicu Osijeka-okolicu.

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
16 godina
neaktivan
pa ne znam, kad sam nagradu primao, došlo je za 4-5 dana. sve ovisi kak šalju
16 godina
neaktivan
ataM kaže...
pa ne znam, kad sam nagradu primao, došlo je za 4-5 dana. sve ovisi kak šalju

Sve ovisi dali je napisano dali je htino ili nije i kako rade sve pošte,granice....

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
16 godina
protjeran
Lockerz je SCAM!

Ja zivim u Rijeci i trebalo je oko 10 dana da dodje.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz je SCAM!

perkan nemoj zajebavat reci jeli ti ista doslo od lockerza pls

Haunt3d Hun3r
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz je SCAM!

Meni je dosla majica prije nekih 3-4 mjeseca.A sad sam redeemao PSP pa cekam confirmation e-mail.Javim vam kad dodje

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 18:29 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Lockerz je SCAM!

LOckerz nije scam iz nekoliko razloga.

1. JUčer sam dobio 25$ na Paypaylu.

2. Bratić mi  je dobil PSP

3. Puno drugih ljudi dobiva nagrade.

4. KAj velke zvijezde budu intervijirali grupica majstora koje hoće zaribat cijeli svijet?

http://www.rewards1.com/index.php?referrer_id=1284881 => molim posjetite, registirajte se i postavljaj te linkove i dobijat će te nagrade

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz je SCAM!

Cool, frend mi dobio termosicu hahaahahahaha kako sam ga isprdo ahahahah

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

LOckerz nije scam iz nekoliko razloga.

1. JUčer sam dobio 25$ na Paypaylu.

2. Bratić mi  je dobil PSP

3. Puno drugih ljudi dobiva nagrade.

4. KAj velke zvijezde budu intervijirali grupica majstora koje hoće zaribat cijeli svijet?

Nije scam to samo debili mogu reći.

Nego jednostavno laki biznis.

Oni tu promoviraju proizvode koje dobivaju za siču,a uz to zarađuju na vama tako što se logirate itd.

BMW
15 godina
protjeran
Lockerz je SCAM!

Kad ce moj iPod? Joinalo se 15 prijatelja, sad jos ovih 5 ce tek doc, u kojem roku stigne iPod?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DombaCoD kaže...

Kad ce moj iPod? Joinalo se 15 prijatelja, sad jos ovih 5 ce tek doc, u kojem roku stigne iPod?

Kakav iPod.Sta si ga narucio?

15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...
DombaCoD kaže...

Kakav iPod.Sta si ga narucio?

Ne, jos nekoliko bodova.. Za koliko to stigne?

16 godina
protjeran
Lockerz je SCAM!
Nakon sto ti odobre i posalju nagradu 14-21 dan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam si skoro zbog lockerza upropastio novu godinu doro da nisam ostao duže , tj kad su nudili reedem u 23h nemreš doć na site a već sve uzeto...

moj frend si je upropastio novu na lockerzu, lol i što je najgore nije ništa dobio zbog reedem koji je na kraju završio tako da nije ništ ostalo...

inače ako vas zanima ja sam bio član lockerza još od 8 mjeseca,a pošto je taj moj frend bio aktiviniji od mene uspio je pozvat 20 frendova, dobio je majicu negdje u 11 mjesecu i  pošto je dobio majicu mislio je da su pošteni i da će dijelit ostale stvari...

ali naručil je negdje krajem 11 mjeseca ipod od 32 gb ak se ne varam i frajeri su mu rekli da treba prenjet confirmation mail na njihovog nekog drugog tko to vodi i napisali u mailu da može promjenit,tj dodati tekst u tom mailu ...

sad je on bio uporan, preuredio tekst da ispadne što bolje, a nakon 2 tjedna mu dođu da je isporuka ipoda prekinuta jer nije smio ništa mijenjat u mailu,a rekli su mu da može...

zato jedino mogu reć zbogom lockerzu... očito amerikanci imaju najviše prilika za dobit, a to ko dobi izvan SAD-a je "big luck"...

Dompa
15 godina
protjeran
Dompa kaže...

ja sam si skoro zbog lockerza upropastio novu godinu doro da nisam ostao duže , tj kad su nudili reedem u 23h nemreš doć na site a već sve uzeto...

moj frend si je upropastio novu na lockerzu, lol i što je najgore nije ništa dobio zbog reedem koji je na kraju završio tako da nije ništ ostalo...

inače ako vas zanima ja sam bio član lockerza još od 8 mjeseca,a pošto je taj moj frend bio aktiviniji od mene uspio je pozvat 20 frendova, dobio je majicu negdje u 11 mjesecu i  pošto je dobio majicu mislio je da su pošteni i da će dijelit ostale stvari...

ali naručil je negdje krajem 11 mjeseca ipod od 32 gb ak se ne varam i frajeri su mu rekli da treba prenjet confirmation mail na njihovog nekog drugog tko to vodi i napisali u mailu da može promjenit,tj dodati tekst u tom mailu ...

sad je on bio uporan, preuredio tekst da ispadne što bolje, a nakon 2 tjedna mu dođu da je isporuka ipoda prekinuta jer nije smio ništa mijenjat u mailu,a rekli su mu da može...

zato jedino mogu reć zbogom lockerzu... očito amerikanci imaju najviše prilika za dobit, a to ko dobi izvan SAD-a je "big luck"...

das mi account?

16 godina
neaktivan
Lockerz je SCAM!

taman kad sam se tjeo prijavit..hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

eo meni je danas dosla nagrada sa lockerza bilo je nekih problema na carini al nisam nis platio imam slike i sve ostalo

sdg
15 godina
neaktivan

sinko koji si ti lažov.4 do 5 dana hahahahahahahahahah si ti normalan.nebi ti stiglo za 4 5 dana da ti je tata šef u lockerz isssssss

sdg
16 godina
protjeran
chole kaže...

eo meni je danas dosla nagrada sa lockerza bilo je nekih problema na carini al nisam nis platio imam slike i sve ostalo

Sta si narucio aj daj barem jednu sliku.

15 godina
neaktivan
Lockerz je SCAM!

de to je sranje

ona majica nikada nije došla,a z lister sam....nije mi došo:usb,usb,psp,i slušalice i gta iv,pa onda mislim i to sam sve naručio cca:2 mjeseca....skupio 20 initova u 1 danu kako cijeli raz se priključio i nikom nije još ništa stigloo

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice