neznam na temelju cek vi zakljucujete da je scam, zbog maila? ko bi normalan dao xbox za dailie i logine? Pa da imate imalo inteligencije, pa malo google svatili. Ja kad sam sazno za lockerz prvo sam iso proguglati o lockerzu. Oni dobivaju pare ako niste znali za svaki login, dailie prodaju ko statistike, reklame....para ko blata.....kao drugo naso sam dost dokaza od hrvata koji je dobio termosicu, crnogorca psp, i dobar dio balkana bosanac majcu....uostalom sta te kosta lockerz? max 2min dnevno, tolko potrosim na zjevanje kad se ustanem ujutro
Zaključujemo na temelju zdravog razuma...
Da, znali smo da prodaju sve tvoje podatke, a ti ne dobiješ ništa...
Bosanac dobio majcu? Stvarno fascinantno. Majca košta 10 kn i još na njoj piše Lockerz..dakle samo reklama, ništa drugo...
Ovaj Hrvat i Crnogorac, to su pretpostavljam prijatelji prijatelja?
Šta te košta lockerz? To što se smije koristiti svim tvojim informacijama.
2 minute dnevno × 365 dana = 12,2 h
12 h i nije tako malo jel da?
Imaš malo veće šanse dobit nešto na lockerzu nego na lutriji. Čim par ljudi nešto dobije, iako to bila i samo majica, odma krene lavina argumenata kako lockerz nije scam...
Ajmo reć da lockerz ima 10 000 000 korisnika worldwide. Da svaki dobije "nagradu" od "samo" (samo jer ima puno skupljih tamo) 100 $ to je 1 000 000 000 $ što je nekih 5 000 000 000 kn. Kolika bi onda trebala biti njihova zarada, da bi pokrili te troškove?? Pa ta lova bi pokrila pola hrvatskog proračuna...
Dakle očito je da se tolka lova ne vrti i da ne šalju "nagrade" ni polovici korisnika.
Ljudi nema kruha bez motike...
Evo našao sam zanimljiv tekst u njihovom "Terms of use": "Remember, pigs get fat - hogs get slaughtered".
Ta rečenica jasno pokazuje o ozbiljnosti tvrtke (organizacije, šta je već)...Evo i slika ako mi neko ne vjeruje (nije moj screenshot):
A evo još jedne slike iz Buga:
Po meni je bug ozbiljan časopis, kao i njegov glavni urednik. Ovo je tekst iz Uvodnika o Lockerzu koji je on napisao (Miroslav).
Alo bre pa ti dnevno potrosis 2 minuta na cackanje nosa,to ti je 365 x 2 minuta = 12,2 h...auuu pa brate to i nije tako malo za cackanje nosa.
Tako da zapitaj se malo kako ti razmisljas? Lockerz uopste nije scam i srecno sa cackanjem nosa...