LimeWire se gasi

poruka: 46
|
čitano: 8.177
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: LimeWire se gasi

Sve to stoji, ali ako govorimo o pocetnicima uvijek ce netko nasjesti.

When I'm good, I'm very good. But when I'm bad, I'm even better. ;)
16 godina
protjeran
torrente kaže...

cisti su privatni torrenti, zagadjeni su javni.

evo bas jutros listam bug i to se takodjer spominje oko neke druge price sa torrentima.

u privatnoj zatvorenoj zajednici tocno se zna koji juzer postavlja torrent i jeli isti cist..dok na javnima bilo tko moze spakirat rar sa 30 zeroday malwera i stavit na seed...te jos da naslov torrenta bude,razuzdane pohotne svedjanke.

al opet vidis po komentarima 

na tpb odma ce ljudi rec da je virus i da ne skidas

torrenti su puno cisci nego sta ljudi misle 

dobro ovisi sta skidas,

ako utipkas cod4 wallhack 97% da ces virus pobrat

17 godina
neaktivan
torrente kaže...

mozda ce ga skinut oni u prvih sat vremena dok jos nema komentara :)

A zbog čega?

Mislim ne kuzim neke stvari tipa... skinuti nesto sat vremena prije ostalih... WOOOOW... sto za tih sat vremena mozes napraviti... Mozes si samo graditi epenis...

A iskreno... ako skidaju piratske sadrzaje trebaju i nastradati nekada... inače ne bi bilo OK :)

And face it... bez takvih idiotskih ljudi (kojih je 80% ukupne populacije) servisi ne bi imali posla...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
protjeran
torrente kaže...

mozda ce ga skinut oni u prvih sat vremena dok jos nema komentara :)

al opet vidis sve sta skidas i nece ti nista doc dok ne pokrenes 

i vidis sta ima u rar-u

16 godina
neaktivan
LimeWire se gasi

{#} Nikad ga nisam koristio... Privatni torrent sajtovi FTW. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LimeWire se gasi

Ovo postaje slicno kao av tema - pocetnici vs napredniji korisnici. Ipak nije LimeWire jedini P2P program tako da i antipiracy kompanije imaju jos posla, a i korisnici mogucnost izbora.

I svi sretni i zadovoljni {#}

When I'm good, I'm very good. But when I'm bad, I'm even better. ;)

0 0 hvala 0
17 godina
EnlightenedPhoenix kaže...

Mislim ne kuzim neke stvari tipa... skinuti nesto sat vremena prije ostalih... WOOOOW... sto za tih sat vremena mozes napraviti... Mozes si samo graditi epenis...

ne sjeda tebi ispod skalpa.

sda ti na pm posaljem 3 linka sa zeroday sajta gdje svakodnevno ispadaju najnoviji linkovi koji jos nisu u bazama antivirusa.

od vas 100 sto skinete u prvih 3 dana nece vas 90% imat detekciju,a onih 10% ce javiti da im nesto svira kao trojan backdor ili nece nista javiti jer je napast rogue rootkit i netala veza sa netom... te ce na kraju onih 3% trvditi da je falsepositive.

ne ide to bas tako svircenzi-kurcenzi.

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
16 godina
protjeran
GigaGirl kaže...

Ovo postaje slicno kao av tema - pocetnici vs napredniji korisnici. Ipak nije LimeWire jedini P2P program tako da i antipiracy kompanije imaju jos posla, a i korisnici mogucnost izbora.

ma neboj se atipiracy war nikad nece zavrsit

16 godina
protjeran
torrente kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...

ne sjeda tebi ispod skalpa.

sda ti na pm posaljem 3 linka sa zeroday sajta gdje svakodnevno ispadaju najnoviji linkovi koji jos nisu u bazama antivirusa.

od vas 100 sto skinete u prvih 3 dana nece vas 90% imat detekciju,a onih 10% ce javiti da im nesto svira kao trojan backdor ili nece nista javiti jer je napast rogue rootkit i netala veza sa netom... te ce na kraju onih 3% trvditi da je falsepositive.

ne ide to bas tako svircenzi-kurcenzi.

zato svi na linux pa skidaj sta zelis :)

17 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

zato svi na linux pa skidaj sta zelis :)

heh, to su promili.

ali si apsolutno u pravu.

ipak na nesrecu, na javnima se radi o 99% n00bija koji svaki crack u igri okarakteriziraju kao backdoor jer je smijesni avg imao falsepositive reakciju na crack koji inace funkcionira na nacelima bacdoora.

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
15 godina
neaktivan
torrente kaže...
heh, to su promili.

ali si apsolutno u pravu.

ipak na nesrecu, na javnima se radi o 99% n00bija koji svaki crack u igri okarakteriziraju kao backdoor jer je smijesni avg imao falsepositive reakciju na crack koji inace funkcionira na nacelima bacdoora.

Agree {#}

17 godina
torrente kaže...

Crack koji funkcionira na načelima backdoora?

Možeš li mi objasniti na što konkretno misliš?

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
17 godina
LimeWire se gasi

Nisam koristio ovu aplikaciju, a deset godina sam u p2p vodama, prvo sam koristio kazzaa, onda sam prešao na soulseek meni jedan od najboljih p2p servisa za razmjenu glazbe, zadnje 4 godine koristim emule i torrente

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 13:03 (Nix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Father_Dougal kaže...

nemogu.

ne radim crackove, samo malo citam forume antivirus zajednica.

ponasanje i radnje vecine crackova, zrcalno oponasaju pristup i ponasanje backdoora.

sasvim dovoljno da svaki av reagira na isto,te samim tim nastaje falsepositive reakcija.

naravno, tu pojedinac odlucuje i donosi odluku.

po meni nisu svi falsepositive.

sam crack je u stvari malware ;)

15 godina
torrente kaže...
Father_Dougal kaže...

nemogu.

ne radim crackove, samo malo citam forume antivirus zajednica.

ponasanje i radnje vecine crackova, zrcalno oponasaju pristup i ponasanje backdoora.

sasvim dovoljno da svaki av reagira na isto,te samim tim nastaje falsepositive reakcija.

naravno, tu pojedinac odlucuje i donosi odluku.

po meni nisu svi falsepositive.

sam crack je u stvari malware ;)

šta jest jest.

get doooooown !!!!
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
GigaGirl kaže...

ma neboj se atipiracy war nikad nece zavrsit

Dok jednom ne pređe sve u cloud (nadam se).

Daaaaa... 100% ce sve preci u cloud... Proizvođače hardvera nitko nece pitati... ne ne...

Glupost...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice