Dakle, jednostavno pitanje, kako na android telefonu (chrome preglednik) blokirati cijelu stranicu, konkretno pričamo o portalu index.hr, želim ga blokirati da niti naslovnicu niti nijedan drugi link od te stranice ne mogu vidjeti ni otvoriti.
Hvala unaprijed!
Kako blokirati web stranicu na Androidu?
- poruka: 8
- |
- čitano: 821
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dakle, jednostavno pitanje, kako na android telefonu (chrome preglednik) blokirati cijelu stranicu, konkretno pričamo o portalu index.hr, želim ga blokirati da niti naslovnicu niti nijedan drugi link od te stranice ne mogu vidjeti ni otvoriti.
Hvala unaprijed!
Možeš pojasniti, regao sam se, otišao na settings i uključio Enable Block Page i na Denylist stavio index.hr i također uključio. Svejedno mogu ići na stranicu.
Možeš pojasniti, regao sam se, otišao na settings i uključio Enable Block Page i na Denylist stavio index.hr i također uključio. Svejedno mogu ići na stranicu.
jesi postavio DNS na mobitelu?
jesi postavio DNS na mobitelu?
upravo to.
imba_kewl sada teoretski imaš svoj "custom" DNS i moraš svim svojim uređajima reći da njega koriste. imaš na stranici upute kako se postavlja DNS za svaki operativni sistem.
Na telefonu sam instalirao apk nextdns i sve povezao međutim ne funkcionira.
Na telefonu sam instalirao apk nextdns i sve povezao međutim ne funkcionira.
ugasi skroz chrome i obriši cache. ako ne pomogne resetiraj mob. ako i to ne pomogne vjerojatno nisi nešto napravio kako treba.