Molim jednu. Na PP. Hvala
može jedna vamo?
techmw2@gmail.com
Obojica dobili invite :)
Molim jednu. Na PP. Hvala
može jedna vamo?
techmw2@gmail.com
Obojica dobili invite :)
Može meni jedna? Hvala.
lrx.luka (at) gmail.com
I ja bih jednu, molim
mail.micho@gmail.com
Ako neko jos ima pozivinica,
goran.cuko@gmail.com :)
Ako neko jos ima pozivinica,
goran.cuko@gmail.com :)
Poslano
asd asd sdaa
Ako netko ima pozivnicu viska :) mkovac.hrNOSPAM@gmail.com
Puno hvala.
Ako se ima molio bih jednu pozivnicu na old.bastardo{at}gmail.com
Hvala
jel uspio tko upast zadnja dva tri dana? :/
jel uspio tko upast zadnja dva tri dana? :/
Ja, jučer i cura jutros.
a ne mogu vjerovati, ja već tri dana ko panj svako malo provjeravam -.-'
Moze li neko pokusati ovo:
Okay, people, THIS METHOD WORKED 15 SECONDS AGO:
Share something with an email address.
Do not click on the link in the email. Instead, go to plus.google.com and sign in.
Voila!
Ako ima netko viška pozivnicu molim jednu berecni@gmail.com
Hvala
Meni je više ljudi poslalo pozivnicu na gmail i nijedna nije stigla. Međutim, jedna pozivnica koja je poslata na @live.com mail je odmah stigla i normalno sam se registrovao na G+.
Go figure...
Meni je više ljudi poslalo pozivnicu na gmail i nijedna nije stigla. Međutim, jedna pozivnica koja je poslata na @live.com mail je odmah stigla i normalno sam se registrovao na G+.
Go figure...
ista situacija.... medjutim sad se ceka ulazak :(
Može li meni jedna pozivnica? Mail: davidcl(at)tel.net.ba ... Ako je netko poslao nakon prvog traženja, pozivnica nije stigla...
Ne radi taj workaround sa pozivanjem vise. Poslao sam na dosta emailova poruku s G+ i nitko se nije uspio prijavit nakon toga. Cekajte inviteove, jbg.
marko.plantic@gmail.com
Fala ljepa ;)
ma saljite i meni ivankunc66@hotmail.com
ajd netko :D
Meni stigle pozivnice i sve mi radi, samo su mi morali poslati SMS iz nekih sigurnosnih razloga.
Uglavnom je google+ dobar, ako nekom treba pozivnica nek se javi u pp :)
samo da ne propadne ko wave. ima dosta potencijala, sličini faceu, ali je to kako bi face trebo izgledat.
odličan posao je google odradio, jedini je problem što nitko neće preć jer im je sve strano što nije fejs :/
Ovako... Htio bih poslati inviteove svojim frendovima i sad idem na stream i tamo upišem npr. Invite i stavim e-mail adresu od frenda koji ima Google acc u "Dodajte krugove ili osobe s kojima želite dijeliti...", međutim on taj invite nije dobio... Jesam li ja nešto pogriješio ili je Google ograničio vrijeme registracije?
moze meni invite
topfield@net.hr
Ne radi taj workaround sa pozivanjem vise. Poslao sam na dosta emailova poruku s G+ i nitko se nije uspio prijavit nakon toga. Cekajte inviteove, jbg.
Ovako... Htio bih poslati inviteove svojim frendovima i sad idem na stream i tamo upišem npr. Invite i stavim e-mail adresu od frenda koji ima Google acc u "Dodajte krugove ili osobe s kojima želite dijeliti...", međutim on taj invite nije dobio... Jesam li ja nešto pogriješio ili je Google ograničio vrijeme registracije?
Ja sam danas tako poslo jednom frendu i došlo mu je odmah na mail te je odmah mogao koristiti g+.
i meni na mail
može invite na kc.kb.matija@gmail.com
hvala
ja sam poslao svima koji su me pitali :)