a dobro jel ima ikakve nade da se to stvarno desi? :)
Ne.
Gameri su no-liferi ali biti na facebooku cjeli dan je ok
točno to , dode mi da opi:zdim trisku onim glupačama koje mi kazu da nemam zivot jer igram igrice a ona nije sposobna preslušat pkolski sat bez da ude na "fejs" preko moba , ah kako bi bilo dobro da ga ugase.
Mislim da je znanstveno dokazano da je bit gamer zdravo,da pomaže koordinaciji oka i ruke tj. ima puno dobrih učinaka.A kaj se fejsbuka tiče možeš i sam vidjet kolko je velika većina ljudi poglupavila od dolaska fejsbuka.
Iskreno mi se gadi ta riječ,tehnički nije ni riječ
pričaj mi
meni je najgore gledat ljude koji prave 2,3,4....10 profila (ko Mato ) i još k tome su djeca koja ne idu ni u školu (kao npr. moj nećak...samo zbog "igrica" ima FB profil
)
Kog će vraga klincima FB profil?
Da se malo igraju ...
Gameri su no-liferi ali biti na facebooku cjeli dan je ok
točno to , dode mi da opi:zdim trisku onim glupačama koje mi kazu da nemam zivot jer igram igrice a ona nije sposobna preslušat pkolski sat bez da ude na "fejs" preko moba , ah kako bi bilo dobro da ga ugase.
strasno tak je i kod mene,vise pod satom na face-u,katastrofa,mislim facebook je ok stvar,ideja je odlicna,al mi smo ti koji su problem,sad vec se prelaze granice,od glupih status do polugolih slika,i to je in,ja znam po svojoj sestri,ide u 8 razred,i onda mi se rihta sat vremena,oblekice,sminkica da se slika 500 puta,a ima i jos gorih cura,zbog tog facebooka su i izlasci postali katastrofa,jedini cilj curama je da izadu van opale par slikica i onda na face
Neka mi Bog pomogne,neka se ugasi.
"Farma", "Pet Sosajeti" i tak te gluposti
ma kažem ti...izmišljaju bijesne gliste
Primite se knjige na ne Vejsbuka...