Firefox 4.0 beta
- poruka: 2.401
- |
- čitano: 600.972
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čini mi se da ne.
Ono što što se meni polako počinje sviđati je WebM.
ljudi imate vi problema sa youtubom??
ja ima problem da kad idem na njega i pokrenem video da mi se cijeli firefox (4.0 RC2) i zajedno sa njim internet explorer 9 smrznu, ne reagiraju sve dok ne ugasim tab u kojem je video otvoren
video ne ide, pokaže kao da je učitan al ništa, srznut cijeli browser, a nakon zatvaranja taba sve se vrača u normalu
ja vjerujem da je problem do flasha, pa me zanima dal je i kod vas problem il samo meni na lapu
edit: problem u flashu, pisalo "flash plugin has crashed"
jok,kod mene sve normalno radi...
bit ce da je do šugavog flasha
molim dobre duse da otvore ovaj link i da kazu mogu li pokrenuti video preko FF4 (ie9/chrome mogu a meni preko ff4 neće)
1 | mogu učitati video! |
---|---|
15 | ne mogu učitati video! |
Normalno da se nemoze kad je teta Jasmina maknula video
molim dobre duse da otvore otvore ovaj link i da kazu mogu li pokrenuti video preko FF4 (ie9/chrome mogu a meni preko ff4 neće)
Video stream not found...
NE! nije maknut... na IE9 i Chrome se mogu pokrenuti!
molim dobre duse da otvore ovaj link i da kazu mogu li pokrenuti video preko FF4 (ie9/chrome mogu a meni preko ff4 neće)
Pa pogledaj kaj piše ispod videa, evo ti slika da vidiš:
LOL ja to uopce nisam vidio da pise (čorav)
Pitam se iz kojeg razloga.
nisam ni ja skuzio jer nisam skrolao dolje....
..nekako mi se cini da su to iz protesta onemogućili ff i safari??
Pitam se iz kojeg razloga.
Iz razloga što su programeri bili ljeni! Zbog toga i Opera puši na nekim stranicama.
nisam ni ja skuzio jer nisam skrolao dolje....
..nekako mi se cini da su to iz protesta onemogućili ff i safari??
Nebi imali nikakvu korist od toga, jer (ako je istina) FF je među tri naajpopularnija browsera
Evo imam problem sa FF4, mislim nije toliki problem kolko je iritantno.
A dešava se sljedeče, kad pritisnem onu zvjezdicu za dodati stranicu u zabilješke i kad mi se otvori onaj mali prozorčić za urediti zabilješku, povečaju mi se ikone. To se sve vrati na staro kad ponovo uplaim ff ili stavim kvačicu na koristi male ikone pa ju opet maknem. Jedna stvar koju sam primjetio je da kad maknem ikone od adblocka i wota to se više ne dešava. Ima li kakvo rješenje za taj problemčić?
btw. kako uključiti da mi pri zatvaranju više tabova od jednom pita želim li ih spremiti? Sad me jedino upozori da zatvaram više tabova odjednom ali mi ne ponudi želim li ih spremiti.
ali meni nikad tako šta, stavio bookmarksa dosta do sad i nikad problema, a na ff 4.0 sam od bete 8
Jack, to nisam ni ja primetio.
Da li ti se to dešava u novom profilu?
Što se tiče tabova:
browser.showQuitWarning u about:config
Jack, to nisam ni ja primetio.
Da li ti se to dešava u novom profilu?
Što se tiče tabova:
browser.showQuitWarning u about:config
Znači ovaj 4 sam samo instalirao nakon brisanja 3.6.15.
Možda je do toga?
Pa ukoliko je stari profil, moguće je da se nešto poremetilo.
Još pogotovo ako si prethodno isprobavao Firefox 4 (betu ili RC) pa se vratio na 3.x i tako.
Profile praviš preko Run-a: firefox.exe -ProfileManager
Evo probao sam na novom profilu i ista stvar, ali se tak dešavalo kad sam stavio dodatke.
Ima li neki skin slican ili priblizan na Operetta Advance ili ekstenziju koja ce mi staviti bookmarkse sa ljeve strane kao sto to radi Opera. Zaobravio sam kako se zove ali na prethodnoj inacici FF-a 3.6 vrlo sam uspjesno napravio mimikriju Opere
Bookmarksi su bili na ljevoj strani i pojavljivali se kada kliknem sa strelicom na rub ekrana
Probaj Ctrl+B
Evo probao sam na novom profilu i ista stvar, ali se tak dešavalo kad sam stavio dodatke.
E pa onda je ocito tko je krivac. Probaj sada jedan po jedan addon, prvo samo jedan, pa onda samo drugi dok ne nades krivca (a moguce je da i oba prouzrocuju takvo ponasanje :D).
Sto se tice ovih tabova, nije ti vise ni potrebno eksplicitno klikanje da sacuvas tabove pri gasenju. To ti firefox sada radi automatski, i ako ne ocistis history pri gasenju, na ponovnom paljenju firefoxa na home pageu (about:home) ce te docekati gumb "restore previous session" koji mozes, a i ne moras kliknuti.
Hope this helps...
Ne morate čekati do sutra za službeni download kažu sa softpedije
Ima li neki skin slican ili priblizan na Operetta Advance ili ekstenziju koja ce mi staviti bookmarkse sa ljeve strane kao sto to radi Opera. Zaobravio sam kako se zove ali na prethodnoj inacici FF-a 3.6 vrlo sam uspjesno napravio mimikriju Opere
Bookmarksi su bili na ljevoj strani i pojavljivali se kada kliknem sa strelicom na rub ekrana
Mislim da ti treba All-in-One Sidebar
došao je i "službeni" kraj ove teme jer ff više nije u fazi razvoja
ali naravno, sa time neće stati rasprava unutar ove teme
ša kažete da se samo makne ono "beta" iz naslova?
upravo koristim finalnu verziju
Di su skinovi?
Jel se iz bookmark menua moze ikako maknuti ono njihovo da vidim samo svoje bookmarke?