Firefox 4.0 beta

poruka: 2.401
|
čitano: 600.970
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Firefox 3.7 alpha

O Boze, pa u tih 11 mb ti je prakticki kompletan novi firefox. I kako znas da nije nista novo doslo? Citaj malo SVN commite i gledaj kako se sve mijenja.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
15 godina
protjeran
Firefox 3.7 alpha

Prvi put kad sam instalio taj update nije se nista promjenilo niti sto se izgleda tice a pogotovo brzine jer je sve pocelo stekat itd

I evo sad opet maloprije me obavjestilo da je dosao jos jedan update ja ga skinem i HVALA BOGU radi sad sve kak treba Smijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa ne mozes ocekivati da ce svaki puta drukcije izgledati ili biti jos brze, svasta se tu moze mijenjati. Ponekad samo neki kod iz grane bude pridruzen sa novijim bibliotekama pa se svejedno cijeli firefox mora updateat.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
15 godina
neaktivan
Firefox 3.7 alpha

Ne znam odakle tebi ti updatei, al ja nisam imo update veći od 4 MB i danas nije bilo updatea Smijeh  barem za mene

zakon
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Firefox 3.7 alpha

Neznam ja....al moze bit posto sam imao onaj bulid od 24tog instaliran koji je oke radio osto je danas 26 pa se skupilo toliko updatea.....

al glavno da sad sve radi :D

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Firefox 3.7 alpha

Jučerašnji build nam donosi nova poboljšanja među kojima je i menu button u naslovnoj traci. Bookmarksi su na odličnom mjestu (barem meni) skroz desno i dostupni bez previše klikanja i razmišljanja. Ekipa iz Mozille radi odličan posao - pred kraj alphe, ispolirano je skoro sve tako da beta buildova vjerojatno neće biti previše. Startup vrijeme je u odnosu na 3.6.4 verziju drastično poboljšano i općenito glavno poboljšanje je veliko ubrzanje rada.

Sa menu toolbarom Sa menu toolbarom
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

sum znam da je offtopic

ali mozes li nabaciti link od bug online addona za firefox ? :D

tnx ;)

Just do it :]
16 godina
odjavljen

Evo link na cijeli topic - tu imaš nekoliko verzija ako neka ne bude radila ;)

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Evo link na cijeli topic - tu imaš nekoliko verzija ako neka ne bude radila ;)

e hvala ti care Smijeh

16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Jučerašnji build nam donosi nova poboljšanja među kojima je i menu button u naslovnoj traci. Bookmarksi su na odličnom mjestu (barem meni) skroz desno i dostupni bez previše klikanja i razmišljanja. Ekipa iz Mozille radi odličan posao - pred kraj alphe, ispolirano je skoro sve tako da beta buildova vjerojatno neće biti previše. Startup vrijeme je u odnosu na 3.6.4 verziju drastično poboljšano i općenito glavno poboljšanje je veliko ubrzanje rada.

kako tebi sve normalno, kod mene užasno ispalo. imam sliku u nekom prošlom postu kako je.

Dočekali...10.11. The MW2
16 godina
odjavljen
djdomi kaže...

kako tebi sve normalno, kod mene užasno ispalo. imam sliku u nekom prošlom postu kako je.

Jel imaš što u userChrome.css?

16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
djdomi kaže...

Jel imaš što u userChrome.css?

i s nečim u njemu i bez isto mi je :/

16 godina
odjavljen
djdomi kaže...

Možda banalna ideja ali jesi probao maksimizirati prozor?

16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
djdomi kaže...

Možda banalna ideja ali jesi probao maksimizirati prozor?

a uvijek mi je maksimiziran... probat ću reinstall.

16 godina
odjavljen

Krivo sam rekao - nemoj ga maksimizirat. Kad je meni maksimiziran, isto nestane minefield button i sreže naslovnu traku. Kad ga "smanjim" i namjestim veličinu prozora ručno, onda je sve ok.

16 godina
neaktivan
Firefox 3.7 alpha

reinstalirao, isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Firefox 3.7 alpha

U pitanju je bug, nemoj džaba reinstalirati, nema efekta. Strpi se dok ne stigne ispravka, ili se vrati na raniju verziju Minefielda.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 3.7 alpha

Skinite poslednji hourly build. Meni je sredio problem sa tabovima koje prelaze preko X buttona.

http://bit.ly/4hwCZ4

Čekamo nightly buld.Osmijeh

Inače biće barem 3 bete.

JaegerMonkey, Retained Layers, Direct2D i još dosta stvari koje treba da budu u Firefoxu. (postavio sam na predhodnim stranicama link o tome šta će biti u Firefoxu)

Za drawing in tittlebar button ima dosta regresija a treba još stvari da dođe.

No mi smo ipak pre alpha testeri i pomažemo da se bugovi pronađu i da se što pre izda kvalitetan proizvod.Cool

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 12:12 (icecold).

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Firefox 3.7 alpha

super sad nek rjese izgled,a kasnije brzinu start up-a i obcenito brzine......

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox 3.7 alpha

je li ta alpha išta brža i bolja? ja se i dalje držim službenih updatea firefoxa i ne želim se upuštati u te alphe i bete i to, makar vidim da vi dosta hvalite brzinu alphe, ali neda mi se trpjet da svaki dan dobivam nove buildove koje malo po malo promjenjuju izgled i to.

ti buildovi izlaze svaki dan i popravljaju bugove, zar ne? to ne kužim pa zar ovi u firefoxu čim poprave neki bug poprave je u alphi?

pa zar ne popravljaju bugove i onda kada poprave većinu, puste betu u promet, nego ovako svaki dan jedan fix i to odmah na alphi?

evo, sami ste se uvjerili da ja nisam za te alphe i to Smijeh ja to niš ne kužim... ali dobro

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Alpha je odlična - brza, stabilna, lijepo izgleda, funkcionalna samo ima par mušica koje će se riješit. Bugovi se ispravljaju stalno i odmah se radi novi build. Postoje hourly (svaki sat novi build sa popravljenim bugovima) i nightly build (najstabilniji i najbolji build od tog dana) koji uključuju sve ispravke bugova. U prosjeku, svaki dan se skine 3-4mb updatea. Zanimljivo je gledati kako napreduje neki komad softvera i kako se rješavaju bugovi i dodaju nove opcije svaki dan. Većinom je stanej sve bolje osim one situacije od neki dan kad je sa novim buildom render otišao u qurac. Sad je sve ok, ima još (ja mislim) 3 buga koja treba riješiti prije izdavanja bete.

A testiranje i igranje sa nedovršenim verzijama nije za svakog ;). Moraš imat dobre živce za upoznavanje novih mogućnosti i grešaka svaki dan. Ja sam radio na hrpama beta softvera (skoro sve buildove Win7 počevši od neslužbenog 69xx do final Escrowa (zadnji prije final RTM), beta Viste (Longhorn), beta Officea 2007 i 2010 (2010 sam radio na Tech Preview tj. od alphe i sad sam na 2010 Beta dok mi key ne istekne), beta Messengera 2010 i još dost softvera u alpha i beta fazama (čak i beta nvidia drivere koristim).

16 godina
neaktivan
icecold kaže...

Skinite poslednji hourly build. Meni je sredio problem sa tabovima koje prelaze preko X buttona.

http://bit.ly/4hwCZ4

Čekamo nightly buld.Osmijeh

Inače biće barem 3 bete.

JaegerMonkey, Retained Layers, Direct2D i još dosta stvari koje treba da budu u Firefoxu. (postavio sam na predhodnim stranicama link o tome šta će biti u Firefoxu)

Za drawing in tittlebar button ima dosta regresija a treba još stvari da dođe.

No mi smo ipak pre alpha testeri i pomažemo da se bugovi pronađu i da se što pre izda kvalitetan proizvod.Cool

a lol, meni nije ništa riješio :(

15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Alpha je odlična - brza, stabilna, lijepo izgleda, funkcionalna samo ima par mušica koje će se riješit. Bugovi se ispravljaju stalno i odmah se radi novi build. Postoje hourly (svaki sat novi build sa popravljenim bugovima) i nightly build (najstabilniji i najbolji build od tog dana) koji uključuju sve ispravke bugova. U prosjeku, svaki dan se skine 3-4mb updatea. Zanimljivo je gledati kako napreduje neki komad softvera i kako se rješavaju bugovi i dodaju nove opcije svaki dan. Većinom je stanej sve bolje osim one situacije od neki dan kad je sa novim buildom render otišao u qurac. Sad je sve ok, ima još (ja mislim) 3 buga koja treba riješiti prije izdavanja bete.

Ja sam radio na hrpama beta softvera (skoro sve buildove Win7 počevši od neslužbenog 69xx do final Escrowa (zadnji prije final RTM), beta Viste (Longhorn), beta Officea 2007 i 2010 (2010 sam radio na Tech Preview tj. od alphe i sad sam na 2010 Beta dok mi key ne istekne), beta Messengera 2010 i još dost softvera u alpha i beta fazama (čak i beta nvidia drivere koristim).

e hvala, sad sam malo shvatio neke stvari Osmijeh

možda i ja sad po ljeti kad mi bude dosadno isprobam tu alphu i malo vidim kako je to imati još nedovršen software ( koji se svakog dana dovršava)..Cool

16 godina
Smata123 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Ja sam radio na hrpama beta softvera (skoro sve buildove Win7 počevši od neslužbenog 69xx do final Escrowa (zadnji prije final RTM), beta Viste (Longhorn), beta Officea 2007 i 2010 (2010 sam radio na Tech Preview tj. od alphe i sad sam na 2010 Beta dok mi key ne istekne), beta Messengera 2010 i još dost softvera u alpha i beta fazama (čak i beta nvidia drivere koristim).

e hvala, sad sam malo shvatio neke stvari Osmijeh

možda i ja sad po ljeti kad mi bude dosadno isprobam tu alphu i malo vidim kako je to imati još nedovršen software ( koji se svakog dana dovršava)..Cool

same pohvale za alphu, obavezno isprobati i opcionalno ( po mojoj preporuci i ostalih ) staviti kao primarni browser jer stvarno nema joj premca Smijeh

15 godina
protjeran
Firefox 3.7 alpha

pa da ova alpha sad leti savrseno radi....brza je stabilna itd....brza od chromea koji je kao najbrzi browser bla bla bla....

Samo me zanima ak ovo sad leti barem meni kak ce onda tek bit kad zavrse sve.....

0 0 hvala 0
16 godina

It remains to be seen Smijeh

16 godina
neaktivan
Firefox 3.7 alpha

Koliko vidim sa ovim zadnjim update-om se moze opet maksimizirati prozor a da nema bugova poput onog sa menu bar-om :)

2 0 hvala 0
16 godina
Firefox 3.7 alpha

Da,ispravili su to...

Maximize Maximize
www.hrphotocontest.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 17:29 (BlackMoon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 3.7 alpha

jao, kako je vama sve normalno? meni skroz zeznuto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

jao, kako je vama sve normalno? meni skroz zeznuto.

Šta ti je zeznuto?

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice