Fejs sam lajka stranice! -.- zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 2.970
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Fejs sam lajka stranice! -.-

Pozz svima!

Uvjeren sam 100% da mi se neke debilne stranice na fejsu same lajkaju,svako tolko odem na svoj profil i vidim da se tamo stvori neka stranica koju nisam lajko.

Prvo sam mislio da sam možda ja sam slučajno lajko,al to se dešava svako malo (otprilike svakih mjesec dana se pojavi jedna),i kad sam to skužio pomislio sam da mi to možda rade neke aplikacije i izbriso sam sve šta mi ne treba,znači ostalo mje samo SoundCloud,Yahoo,Pinterest i We Heart It i opet mi se neš lajkalo -.- ,a sigurno mi nisu te aplikacije to lajkale,kad bi one to radile valjda bi lajkale nešt "korisno" ,a ne neke stranice ko radi sam za sebe,neke ženske i još nešt,uglavnom nisam zapamtio točno,al znam da su neke debilane bile.

Pa sad nezz koji je k. to,ko to radi,ono ne vjerujem da mje neko hakiro fejs i lajko,al možda ima veze ono kad na nekoj stranici na fejsu nemoš vidit nešto ako ne lajkaš...nezz,nisam neki stručnjak...uglavnom to mi ide na živce,pa reko ajd da to ovdje napišem,možda se nekom to već dešavalo,možda neko zna šta bi to moglo bit???

.

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Re: Fejs sam lajka stranice! -.-
SilkRoad 2.0 kaže...

al možda ima veze ono kad na nekoj stranici na fejsu nemoš vidit nešto ako ne lajkaš...

Da, ima veze.

Isto tako tema već postoji i nastavi u njoj pisati.

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/facebook/358.aspx

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice