Facebook se ukida?

poruka: 237
|
čitano: 118.159
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Face se ukida???
the_tux kaže...
i_rambo_plache kaže...

Ispričavamo se što nismo svi A-klasa informatičari, ispričavamo se što radije koristimo multipraktičnu i jednostavniju aplikaciju, umjesto 4.

I je li to trunka ljubomore na Šećernog što je u pravo vrijeme prepoznao potencijal društvenih mreža i uz prave poteze zgrnuo bogatstvo?

Pitaš kud ide ovaj svijet? Google kaže da se vrti oko sunca, dakle ide u krug (tj. u elipsu, za slučaj da se pojavi koja cjepidlaka) :P

Izgleda da je prije Facebooka bilo vrlo teško komunicirati preko kompjutera.

Šećerni je uspio prodati maglu ljudima koji ne znaju kamo sa novcima a da se investicija isplati, prodaje se priča o uspješnosti, američkom snu i hype-u koji facebook okružuje.

Svijet ide u MP3.

Da bas americki san mos si mislit, vidi se fino u meksickom zaljevu sad kaj je americki san kapitalizam i ostalo potjera za lovom pa nafta unistava sve pred sobom.Nevinašce

17 godina
vare kaže...

,a profil što je najveći crnjak ne možeš izbrisati

Može se profil obrisat kao da nikad postojao nisi, doduše treba još 2 dana da google prestane indexirat ali poslje toga si miran.

Logiraj se na facebook pa opali ovaj link ispod...

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

http://hwtrznica.com/forum/index.php
17 godina
neaktivan
moderator
the_tux kaže...
i_rambo_plache kaže...

Facebook je revolucionarna aplikacija, samo ako se dobro koristi. Većina klinaca ga koristi za zabavu ili šta-ti-ja-znam-šta-sve-ne, oni koji su shvatili njegov potencijal znaju da je FB vrlo korisna stvarčica.

Ne znam što je revolucionarno u tom Facebook CMS-u ili na primjer onom hororu od Myspace-a. Hočeš slike, imaš Flickr. Očeš kontakte imaš forume, chatove i bezbroj drugih društveno servisnih kombinacija...

Nije mi jasan sav taj hype oko Facebook-a.

Ili igraju farmu ili zure u tude slike. I nista vise. Slike mozete stavljati na jedan (1) milijun besplatnih strana, imate blogove, live messingere i sta sve ne u p*ku m*at**rinu! 
Situacija vam je sledeca. Izlazak subotom uvece, okidas slike sa mobitelom kao lud (po mogucnosti da ima xenon blic) pa u nedelju stavis sve te silne slike na to sran*e od facebooka i ismejavas nekog pijanog lika....dok u meduvremenu svi lajkaju tvoje slike a tvoje ego raste kao kvasac (zbog lajkanja)

Meni je "najstrasnije" sto ga koriste kao chat service. Bacite atomsku bombu na Facebook (:

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
16 godina
neaktivan
Face se ukida???
Imam profil na facebook-u,al imam i par striktnih pravila. 1. Pod prijatelje imam samo one koje poznam u stvarnom životu. 2. Nemam upisane nikakve osobne podatke,osim imena,prezimena i datum rođenja. 3. Ne stavljam slike iz privatnog života(samo je jedna moja na profilu).
I'll be back
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
microman kaže...
Imam profil na facebook-u,al imam i par striktnih pravila. 1. Pod prijatelje imam samo one koje poznam u stvarnom životu. 2. Nemam upisane nikakve osobne podatke,osim imena,prezimena i datum rođenja. 3. Ne stavljam slike iz privatnog života(samo je jedna moja na profilu).

al njemu je svrha upravo ono cemu se protive tvoja pravila....ja bi imo ista takva pravila da imam facebook account(mozda jos i stroza) ...i zbog tih pravila ga nekoristim 

za to mozes koristit i xfire

Protected like their lamingtons from sun and blowing sand Our captioneer then swaps to prose as if from sea to land
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

al njemu je svrha upravo ono cemu se protive tvoja pravila....ja bi imo ista takva pravila da imam facebook account(mozda jos i stroza) ...i zbog tih pravila ga nekoristim 

Da al kad je sva moja družina ulogirana na Facebook.Dugo sam odoljevao stvaranju profila,al me cura nagovorila,pa rekoh idem vidit.No eventualno jednom dnevno pogledam šta ima novoga i dal ima kakva poruka, a druženje i upoznavanje ostavljam za van,kao što su to i moji starci radili.HEHE

I'll be back
16 godina
protjeran
microman kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

Da al kad je sva moja družina ulogirana na Facebook.Dugo sam odoljevao stvaranju profila,al me cura nagovorila,pa rekoh idem vidit.No eventualno jednom dnevno pogledam šta ima novoga i dal ima kakva poruka, a druženje i upoznavanje ostavljam za van,kao što su to i moji starci radili.HEHE

e to je onda druga stvar Osmijeh

Protected like their lamingtons from sun and blowing sand Our captioneer then swaps to prose as if from sea to land
16 godina
neaktivan
Face se ukida???

Nismo mi te sreće.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Face se ukida???

Dvoržak je imao zanimljiv osvrt na temu Facebooka u BUG-u 209, naslova:"Digitalije i zub vremena".

1 0 hvala 0
16 godina
crni pauk kaže...

evo zanima me pošto se mnogo govori po faceu da če se 31-12-2010 ukinuti ono wtf? ja osobno ne vjerujem u to zbog tog jer imaju preeveliku zaradu od reklama, što vi mislite o tome? 

Yea, right !Smijeh

15 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

Svaki put kad se spomene facebook dogodi se ista stvar na forumu.

Vjerovatnost da se ukine je jednaka onim grupama na njemu tipa: "Ako ne skupimo 100000+ članova facebook će se naplaćivati". Kad to vidim dobijem moždani udar od ljudske gluposti.

Uglavnom, imam facebook, ne koristim ga baš često, ali u svakom slučaju dobro dođe.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
RE: Facebook se ukida?
blacko kaže...

Vjerovatnost da se ukine je jednaka onim grupama na njemu tipa: "Ako ne skupimo 100000+ članova facebook će se naplaćivati". Kad to vidim dobijem moždani udar od ljudske gluposti.

Uglavnom, imam facebook, ne koristim ga baš često, ali u svakom slučaju dobro dođe.

Najbolje su mi grupe "Ako skupimo 5000 clanova "taj i taj " se sisa na celavo" Pa tog ima na milijune Smijeh Ili ekipa radi grupe kako ce zahtjevati da konami napravi igru za rukomet,yeah right nek im jos budu robovi .

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
16 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...
blacko kaže...

Najbolje su mi grupe "Ako skupimo 5000 clanova "taj i taj " se sisa na celavo" Pa tog ima na milijune Smijeh Ili ekipa radi grupe kako ce zahtjevati da konami napravi igru za rukomet,yeah right nek im jos budu robovi .

haha nemoj me zezat ....... ajmo napravit grupu da miro banna domagoja sa foruma  (bezveze odabrano)

omg to ko da se tamo skupila sva glupost ovog svijeta

15 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

NIsam citao nista u ovo jtemi do sada, ali facebook se ukida!!!!!!!!????? Halo ljudi nije se niko udarao mokrim kiflama po glavi da ukine fejs. Vidim grupe koje imaju po 30000 clanova da se ne ukine fejs. Ma daj odakle ta glupost. To s regionalnim mrezama nez tocno, ali nece nista raditi sto ne ide u njihovu korist budimo realni :) Posebno im u korist ne bi bilo da se ukine

Raptord
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bravo! Otkrio si toplu vodu...... -.-''
Drugi put pročitaj postove u temi......
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

Uf Petica je rulalaSmijeh

When you are halfway up,you are always halfway down

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

?

There is no spoon.
16 godina
neaktivan
A Petica i Facebook imaju zajedničko - što?!
17 godina
VirtUoso kaže...
carcharodon kaže...

?

Šef kaže...

Ovo gore Šefe :)

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
16 godina
Facebook se ukida?

uff moj facebook   =  log in >> pogledam nortifikacije >> pitam dal ima nekaj novog  >> log off  (onaj dio sa picama sa preskocil)  Nevinašce    cca. 5 - 6 min

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD /// WEB SITE http://hcgamer.weebly.com/ !!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 21:18 (GRDI-146).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koliko vidim, 99% stvari koje FaceBooku uzimate za zlo su zapravo nusprodukt maloumnih 'prijatelja' koje tamo imate. Nije FB kriv što se vaša 'frendica' slika po bojlerima i vama iskaču notifikacije, što vas prijatelj svako 10 minuta traži par dasaka za Farmville, niti što vam frendovi uploadaju vaše promiskuitetne fotografije. Inteligentan prijatelj bi znao šta se stavlja na Net a šta se donosi na USBu iz ruke u ruku Osmijeh

Zaključak: Da ste okruženi inteligentnijim 'prijateljima' na FaceBooku, i sadržaj tamo bi bio zanimljiviji. Ne zaboravite da oni generiraju sadržaj FaceBooka, a ne vlasnik ŠećerašNamigiva

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
15 godina

zato ja imam 18 prijatelja a njih dosta je izletilo zbog nesuvislog i bezobraznog spamanja,imaju 500 prijatelja i onda im je facebook glup i naporan

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
@Paintb0x
Pravo zboriš!
Problem je što maloumni prijatelji tjeraju 'velikoumne' (jesam ja upravo izmislio riječ :D) s Facebooka, tako da ostaju samo maloumni....
16 godina
neaktivan
paintb0x kaže...

Koliko vidim, 99% stvari koje FaceBooku uzimate za zlo su zapravo nusprodukt maloumnih 'prijatelja' koje tamo imate. Nije FB kriv što se vaša 'frendica' slika po bojlerima i vama iskaču notifikacije, što vas prijatelj svako 10 minuta traži par dasaka za Farmville, niti što vam frendovi uploadaju vaše promiskuitetne fotografije. Inteligentan prijatelj bi znao šta se stavlja na Net a šta se donosi na USBu iz ruke u ruku Osmijeh

Zaključak: Da ste okruženi inteligentnijim 'prijateljima' na FaceBooku, i sadržaj tamo bi bio zanimljiviji. Ne zaboravite da oni generiraju sadržaj FaceBooka, a ne vlasnik ŠećerašNamigiva

AMEN!

There is no spoon.
16 godina
odjavljen
Facebook se ukida?

Ja nemam Facebook i nikada ga neću imati!!! Naka ga ukinu i prestanu zaglupljivat narod!!!

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 23:04 (vexx5555).
Moj PC  
2 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Neki su glupi i bez Facebooka.........
17 godina
neaktivan
moderator
Šef kaže...
Neki su glupi i bez Facebooka.........

LOL

Ovo je bio zen ili haiku ...sta li vec :)))

Legendarna izjava :)

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
15 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

Da se on ukida (ako se ikad bude) - to ce biti na svim svijetskim medijima, a i pisat ce službeno na stranici..a ne preko nekih grupa i sl..

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

a jel nama uopće treba ova tema o ukidanju fejbuka? koliko vidim dosta ljudi ovdje neti nema fejs (ja sam ga nekad davno ima, shame on me Sramim se) a ovi ostali su zgroženi time što će im netko (MOŽDA) ukinuti jedinu zabavu u životu. među njima je i moja sestra koja ne zna šta će bez farme, onih riba, pokera i mafije... jadno dijete. ima 13 godina a matene nema život. koliko je samo takvih u RH. ne kažem da fejs zatupljuje ali brate sat fejsa dnevno bi trebao bit neki vrh. što se mene tiče mogu ga i ukinuti, ali jelte, mene nitko ne pita

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armor kaže...
VirtUoso kaže...
carcharodon kaže...

?

Šef kaže...

Ovo gore Šefe :)

Tvoj post sam cito zadnji i ti si spominjao peticu i onda ko da se nekako prebacilo u drugu temu pojma neznam sta se dogodiSmijeh

When you are halfway up,you are always halfway down
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice