Hocete dobiti GW2 i koliko bi trebao kostati? nadam se ne preko 350kn posto toliko kosta BOX + 3 dana igranja prije izlaska.
Eplati.com - pitanja i odgovori
- poruka: 312
- |
- čitano: 223.883
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Nemam baš iskustva u kupovini igara preko interneta pa ako mi netko može objasnit kako mogu dobit fifu 13 preko eplati?Preordam samo key i kako onda dobijem software?
Nemam baš iskustva u kupovini igara preko interneta pa ako mi netko može objasnit kako mogu dobit fifu 13 preko eplati?Preordam samo key i kako onda dobijem software?
Već sam ti odgovorio na temi fifa 13, šta ne? Možda nisi shvatio šta je origin? Odi na ovu stranicu, gore imaš "download origin". Instaliraj, registriraj se i kad dobiješ kod na mail od ekupi, samo ga upiši u originu i biti će ti ponuđena opcija da skineš i instaliraš igru. Ništa komplicirano.
Kolege forumaši se trude pomoći umjesto mene, hvala na tome.
FIFA izlazi 28.09. kada mogu očekivati cd key? napravio sam pre order prije milijun godina! :D
Bez brige, da je i prije 2 mil godina, uplata je primljena i čuva se Keyeve isporučujemo na dan izlaska igre.
trebami pomoc preko ove stranice narucio sam guild wars 2 key i evo prosla su 2 dana nisu mi posali.. saljem im upite ono da mi dadnu key ali ne odgovaraju neznam stacu ljudi moji.. imam sliku uplatnice nista ne pomaze dao sam 300kn
Svi keyevi su isporučeni, a to što ti nisi pročitao naše uvjete isporuke ili to što si nestrpljiv tu ti na žalost ja ne mogu pomoći.
GW2 bi rado kupio ali je malo poskup 305 kuna a "odavno" je izasla
Jučer sam uplatio novac za BF3. Sad je već večer. Kad će taj key više?
Prošli puta sam ga dobio isti dan...
Pozdrav samo da pitam.Jel se kod njih moze samo na kartice placat ili moze jos nekako? Hvala!
Bok zelim si kupiti bf3 na eplati ali neznam kako mogu da kupim ako mi netko moze objasnit poslao sam upit na fb i na mail ali nitko ne odgovara